עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשנאי מנסה למחוק אותו הוא רושם לי "אין אפשרות למחוק את .................... אדם אחר או תוכנית אירת משתמשים בקובץ. סגור את כל התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב" עכשיו תמיד סוגרים את כל הדבירם וזה מוחק אבל גם כשאני סוגר הכל זה לא עוזר.. אז איך אני מוחק כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by dor444,

אני רוצה למחוק את הגירסא הנוכחית שיש לי כרגע של ה-iTunes ואני פשוט לא מצליח.. כשאני נכנס ללוח בקרה>הוספה או הסרה של תוכנות ומנסה להסיר את התוכנה זו השגיאה שמופיעה לי: ניסיתי כל דבר אפשרי ולכן אני פונה אליכם, מאוד דחוף וחשוב לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. כמו הכותרת תמיד עיניין אותי האם זה באמת מגן על המחשב או שזה סתם דרך לקחת כספים כאילו כשה אני מוריד קובץ עם וירוס זה עושה משו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך מעבירים את ספריית ה- Steam מכונן C ל- D ? (מבלי לאבד את המידע הקיים) ה- STEAM מותכן אצלי על כונן ה- SSD והמקום בו כמעט ונגמר. עזרתכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר הפורמט של האיקונים בווינדווס (אני חושב שזה ICO אבל לא בטוח) אני רוצה ליצור איקונים בעצמי ושמתי לב שאי אפשר להשתמש בתמונה בפורמט אחר. אני לא בטוח שיש בכלל דבר כזה אבל אם יש אז בבקשה תגידו לי תודה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by Liran3331,

בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית... בדרך כלל גלשתי דרך IE, אבל כשהוא התחיל לקרוס לי אמרתי ננסה את ה-CHROME אני משתמש בו כבר איזה שבועיים וגם הוא קורס כל איזה 15 דקות של גלישה אני מתכוון להודעת שגיאה שמופיעה והתהליך פשוט נסגר לי באמצע שאני גולש (בדרך כלל הרבה טאבים פתוחים) מדובר בגלישה באתרים כמו YNET, YOUTUBE, WALLA, HWZONE ובכלל לא אתרים מפוקפקים זה פשוט מעצבן אני לא יודע מה לעשות ניסיתי למחוק קוקיס וקבצים זמניים ושום דבר לא עוזר זה ממשיך אלה הדפדפנים היחידים שאני מסתדר איתם ועם הממשק שלהם ופיירפוקס אני פשוט לא סובל איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by galCool,

שלום, ברצוני לפתוח קובץ bin איני יודע כיצד... אז אם תאילו בטובכם לעזור לי אני אשמח... תודה, גל

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. כותרת...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by slowdive,

שוב שלום, האם יש תוכנה יותר מומלצת מEMULE שעובדת על אותה רשת שEMULE עובדת ולא מביאה איתה תוכנות ריגול או חולרות אחרות?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  10. מישהו בשת סלקום מציף אותי בהודעות כתבות אני מעוניין בתוכנה שמציפה בהודעות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קישורים שאני נכנס אליהם בדפדפן, ואח"כ נצבעים בסגול, איך אפשר לבטל את זה שלא יהיה את הסימון הזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by civic_ex,

אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ido-nava,

ברצוני להגן על המחשב שלי בדרך הכי טובה שיש, וברצוני לרכוש את התוכנות שיעזרו לי בזה עם מדובר על אנטיוירוס, ספיי וואר, פייר וואל וכל מה שיש. אני מדבר על הכי טובים שיש שהוכחו או שלמישהו יש אתר עם השוואות בין כולם ...

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by spinchicken,

בטעות מחקתי את התמונות היו לי במצלמה הדיגיטלית שלי, מישהו מכיר תוכנה חינמית שאולי תצליח לשחזר לי את התמונות?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by galr52,

שלום אני מחפש דריברים למחשב הזה: http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  16. יש אתר שאיך שאני נכנס אליו פותח לי ים של פרסומות בחלונות חדשים אני גולש בכרום ,איך חוסמים את זה לגמריי בכרום ?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום לכולם. לאחרונה אני לא מצליח להורד קבצים דרך ה-KAZAA במהירויות נורמליות, אלא רק במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני מוריד בדר"כ (4 K/S לעומת 90 K/S!!!). כמובן שניסיתי להוריד כל מיני קבצים מכל מיני מקורות שונים, ולא מדובר על מקרה אחד ספציפי בעייתי, אלא בעיה שנמשכת לאורך זמן. מישהו יכול בבקשה לעזור? אגב, אם אני מוריד קבצים מאתרים דרך הדפדפן, ולא דרך ה-KAZAA המהירות נורמלית ומהירה.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  18. נתקלתי בעבר בתוכנה שמאתרת בעיות חומרה כשאין אפשרות להתקין ווינדווס וחושדים שבעייה של חומרה גורמת לכך. מישהוא מכיר תוכנה ואם אפשר שם או קישור להורדה! תודה רן

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  19. כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

בוודאי רובכם ראיתם את מתיחה שצוות האתר הכין לכבוד 1 באפריל http://hwzone.co.il/news/1143887154/4367/ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174320.0 אז כך זה נעשה: כך הקופסא נראת ב 3D Studio Max לפני רינדור כמובן: הטקסטורה: ועוד כמה זוויות של התמונה המרונדרת: זהו להפעם, שבוע טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by moshiko69,

שלום, שיחקתי עם ה Ulead GIF Animator 5 ובטעות עשיתי EXPORT של אנימציה ל DESKTOP ואני לא מצליח להוריד את זה מה ה DESKTOP. הדבר ממש מרגיז.... איך אני מוריד את האנימציה מה DESKTOP??????????????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה לשימוש שמאפשרת למשתמש ממוצע ללא יכולות גרפיקאיות ליצור מצגות בקלות ובמהירות, באמצעות כלים מובנים. בעיקרון, אני רוצה ליצור מצגת קצרה (כמה עמודים בודדים) ורבת רושם בסגנון של קרדיטים בתחילת סרט קולנוע עם מוסיקה, סאונדים ואפקטים דרמטיים. המצגת יכולה להיות בפורמט של קובץ פאור פוינט, קובץ פלאש או קובץ וידאו. אין לי ידע בגרפיקה, ולכן אני צריך שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש (לדוגמה: Drag&Drop). אשמח לקבל הצעות!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. האם אקסל יודע לחשב פונקציה עם פרמטרים ולא רק מספרים? לדוגמא: A1 = 4 A2 = M A3=A1*A2 ----> ולקבל בתא A3 את הערך 4M ניסיתי לחפש בעזרה של אקסל ובפורומים ולא מצאתי שום דוגמא לכך. אם אני מכניס בתא A2 ערך מספרי אני אקבל תשובה מספרית ב A3. אבל אני צריך לבנות פונקציה די מסובכת שתתן תשובות הכוללות פרמטרים ולא רק מספרים. הרעיון הכללי הוא לבנות מערכים לפתרון משוואות אוילר לחישובי מומנטים במערכות דינמיות.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by GUNZ,

אם אני למשל רוצה להוסיף קצת את הבאסים באיזה שהוא שיר להגביר אותם ליותר חזקים מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת?<

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.