עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DXT,

בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. במחשבי הנטבוק הפלאש כשהוא על איכות מקסימלית (שזו הברירת מחדל) מאוד כבד לו, ובד"כ אפשר לבחור לכל פלאש שפתוח רמת איכות מנמוך לבנוני ועד גבוה. הבעיה שזה עובד רק אל אחד אחד ואל אותו אחד בלבד לאותו רגע. יש אפשרות לבחור שיפעיל את הפלאש תמיד על איכות בינונית?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. ניסיתי כמה תוכנות קטנות, וזה לא עבד. אני לא רוצה שהדפדפן יהיה פתוח. אני צריך לקבל התראה מייד כשמגיעה הודעה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, יש לי בעייה קצת מרגיזה שמטרידה אותי בזמן האחרון. פעם כשהווינדוס היה עולה במסך פתיחה השחור אחרי הBOOT הזחל הכחול היה עושה 4-5 לופים עד שהווינדוס היה עולה והיום הוא עושה 10-11 מה שמאריך את זמן עליית הווינדוס. מה אפשר לעשות כדי לקצר את הזמן שלוקח לווינדוס לעלות?? מה כבר ניסיתי?? איחוי של הדיסק וניקוי רג'יסטרי ויש לי תוכנות נגד SPYEWARE וכו' וזה עדיין לא עוזר!! בבקשה תעזרו אם יש לכם עצה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by udicol,

האם יש דרך לקבל IP דרך ICQ ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  8. אני לא יודע אם זה הקובץ הנכון וחשבתי אולי יש תכנה מקבילה ל- AVIPREVIEW של קזה. (אני זוכר שלחמור היתה כזאת , לפני שנה בערך). ** נב לא מצאתי על זה מידע בחיפוש אז... תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  9. כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. מכירים תוכנה לשיחזור קבצים שעובדת כמו שצריך ובחינם? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  11. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב. הדיסק הקשיח שלו מחולק לשתי מחיצות: C וD. מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לקבצים. יום בהיר אחד, מערכת ההפעלה פשוט לא מזהה את כונן D. הוא אמר לי שהביוס מזהה את מחיצה D (אין לי מושג למה הוא התכוון, ונראה לי שהוא גם לא ממש יודע). בקיצור, השאלה היא איזו תוכנה יכולה לשחזר את מחיצה D (ככל הנראה, רק הheader נפגע והקבצים עצמם לא נפגעו). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  12. איך אפשר לשחזר קבצים שמחקתי מהארדיסק ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xTz,

מחקתי כמה קבצים לפני כמה שעות בטעות, ואני צריך אותם בחזרה. לא ביצעתי אפילו ריסט למחשב [אין לי מושג אם זה רלוונטי בכלל]. אפשר לשחזר אותם איכשהו? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. אני יודע שיש אפשרות לדמויות מכוערות כאלו באנימציה לMSN MESSENGER, איך אני מוסיף משלי? הוא לא תומך בGIF, אבל יש עוד פורמטים של אנימציה... באיזה הוא תומך? תודה :]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by lipa,

והמקבל יוכל לקרוא אותו בעברית? תורה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  16. אם אני גורר תיקייה של שירים היא לא מתנגנת ואני חייב להכנס לתוך התקייה ולסמן את כל השירים ואז לגרור אותם ל BSPLAYER

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by wow,

דרך אגב יש לי רשת בבית שהמודם שלי(אלקטל) הוא גם ראוטר. ICQ 2003

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. למה אני שואל את זה תראו ... http://img381.imageshack.us/my.php?image=untitled5cp.jpg כאילו שאין לי את האופציה . ובנוסף איך אני מקטין לו רזולוציה לצורך שימוש בתמונה לפורום עם התוכנה IMAGEREADY ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ב outlook express הייתי פשוט מסמן את כולם וגורר, Thunderbird לא נותן לי לגרור, הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לסמן כל אימייל בנפרד ולעשות save as, הבעיה שיש לי הרבה אימיילים, אני לא יתחיל לעשות save as לכל אחד, עזרה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by fog,

אני רוצה לשמור אצלי במחשב סרטון מ-youTube. איך עושים את זה???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. נמאס לי כבר שערכות נושא , לא מסוכרנות טוב לFF בעברית, ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית. יש אפשרות לעשות זאת או שהכי כדאי זה להסיר את הנוכחי ולהתקין את הגירסא האנגלית?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. חברה, יש לי 1.98 ג'יגה פנוי ב-c ואני לא יכול להרשות לעצמי לכסות את המקום הזה בהורדות מה-Azureus (שנמצא ב- C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Azureus\downloads) וכשאני מוריד איזה קובץ של ג'יגה ומשאיר אותו שם כדי לעשות אפ לוואד המחשב איטי בטירוף כי לא נשאר מקום בכונן.... אז אפשר איכשהו לשנות את מיקום ה sherd folder של האזוראוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים