עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש אפשרות שאני יוכל לבנות איזה קובץ הגדרות שיוכל על כולם בעיקר כדי למנוע שליחת קבצים תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  2. Started by ran19,

אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. יש לי דיסק שהוקלט על מקליט DVD עכשיו, שאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא מראה לי קבצים על הדיסק, אבל שאני פותח את הנירו ומסתכל במידע על הדיסק אני רואה שני טראקים , אחד שרשום אנרידבל, ואחד שנראה בסדר ניסיתי להעתיק את הטראק למחשב בתצורת קובץ תמונה (אימג' - ISO) אבל ללא הצלחה, הטראק הראשון בכלל לא הצליח להעתיק, ובשני הוא נתקל בתקלה כלשהי וכנראה שצריך לסגור את הדיסק ניסיתי לסגור את הדיסק אך ללא הצלחה אני חושב גם שלא מצאתי איך לעשות את זה ולאחר מכן ניסיתי אולי לעשות סגירת session אבל גם את זה לא הצלחתי התוכנה שהשתמשתי בה היא נירו 7 כי לא הצלחתי באף תוכנה אחרת כגון magiciso,magicdisc, poweriso וכו... איך אני יכול לסגור צריבת VR? מישהו יכול לעזור לי? כי אני לא מצליח לעזור לעצמי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. Started by pergola,

אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. יש לי G5 ויש לו אפשרות לזוז עם הגלגלת שמאלה וימינה, אף פעם לא ניצלתי את האפשרות הזאת. איך אפשר להגדיר שהזזת הגלגלת שמאלה או ימינה תעביר לשוניות?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  6. איך אפשר לענות לשיחות טלפון של בזק דרך המחשב או להתקשר מהמחשב???

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

היי חבר ביקש ממני עזרה בלהעתיק קטע טקסט מ-PDF הבעיה שזה מוגן..(כלומר שאני מנסה להעתיק עם Foxit הוא לא נותן בכלל את הכלי העתקה) איך אפשר לעקוף את ההגנה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by moo2004,

יש לי קובץ ISO שאני רוצה לערוך... אני רוצה להחליף שם כמה קבצים... עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה??

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by maorshabo,

יש לי דיסק קשיח 80 ג'יגה ומותקן עליו ווינדוס 7 ועכשיו קניתי דיסק קשיח חדש 320 ג'יגה ואני רוצה לעשות ghost מהכונן 80 ג'יגה לדיסק קשיח החדש איך אני עושה את זה?!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום. החלפתי גרסא של אלכוהול ובגרסה הקודמת יכותי לעשות MOUNT מ"המחשב שלי" ישירות בלחיצת קליק ימני על הכונן הוירטואלי. האופציה הזו נעלמה איך אני מחזיר אותה ?? (עכשיו אני צריך להכנס לאלכוהול ולעשות MOUNT משם ) תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. השאלה בכותרת אני רק לא זוכר איך אני עושה את זה... פשוט לא מוצא את זה בהגדרות

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. תמונה שווה 10 מילים... איך אני הופך צורה מוחלקת(עיגול ימני) לצורה לא מוחלקת(עיגול שמאלי)?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BONO,

הכותרת מדברת

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  18. יש לי את המסנג'ר החדש. כמו שבאיסי, כל הודעה שנשלחת, מוצגת שעת השליחה שלה והתאריך כך אני רוצה שיהיה במסנג'ר. זה אפשרי? חיפשתי באפשרויות בתוכנה, ופשוט לא מצאתי את זה בשום מקום! מוזר, כי פעם אני זוכר שהצלחתי לסדר את זה כך איכשהו

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. יש לי מסמך עם כמה עמודים, בכל עמוד טבלה שונה. לפעמים שאני כותב הרבה בטבלה אחת חצי ממנה יורד לדף הבא למרות שיש מקום עדיין בדף שלה ויוצא טבלה על טבלה, איך אפשר לקבוע שהיא לא יכולה לעבור לעמוד הבא ,או להשפיע על העמוד הבא שאני לוחץ אנטר שהטבלה בעמוד הבא לא תרד שורה. תודה, תום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לצרוב סרט ב VCD אבל הסרט ארוך מידי והוא לא נכנס לדיסק אחד אז חשבתי שאולי אפשר לעשות שהתוכנה תקודד אותו ותפצל את הסרט לשני חלקים איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. בס"ד אני רוצה לעשות דיסק התקנה של אוסף תוכנות. עכשיו באיזה תוכנה אפשר לעשות משהו יפה ומושקע? אם תמונות וכל זה. ניסתי את CDMenuPro V4 ולא ממש הצלחתי גם הממשק שלה על הפנים\: אז אם יש תוכנה אחרת שהיא על רמה זה יהיה טוב. ואם יש לינק למדריך יהיה עוד יותר טוב. תודה רבה לכם ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by shmoolm,

יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. יש פקודה כזאת אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by base,

יש לי קבצים בעלי סיומת sfv בדקתי את תקינותם עם QuickSFV הכל תקין רק הייתי רוצה לדעת איך אוכל לפתוח את הקבצים עלמנת לראות את התוכן כדי להתקינו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by devek,

איך אפשר לצלם תמונות מסרטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים