עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע מה קרה.... רגע אחד אני סתם גולש באינטרנט ואז כשאני בא להיכנס למשחק אני רואה שקובץ הEXE שלו נעלם.... וזה קרה כמעט בכל תוכנה על המחשב! מה קורה פה??? אני צריך להתקין הכל מחדש עכשיו?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  2. השאלה בגוף ההודעה. (כשאני סורק עם האנטיוירוס הוא גם מוצא לי קוקיז \Ads למיניהם. רציתי לדעת אם המנוע של ה AVG Anti Spyware נמצא באנטיוירוס. הגרסה החינמית) תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lulit,

היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש אימולטור למחשב שיהיה PS2 אני צריך רק שם, אין טעם בלינק לגרסאת DEMO וכדומה תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by guyl3,

יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כיום אני משתמש ב-CLCL שבה אני יכול לשמור תבניות טקסט (סתם משפטים או חתימה וכדומה) ואח"כ ע"י לחיצה על קיצור מקשים שהגדרתי מראש לכל משפט ששמרתי אני מדביק את זה לאימייל. http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html אתם מכירים תוכנות נוספות ? זה מאוד שימושי לעבודה שוטפת כאשר אתה צריך לענות שוב ושוב את אותן תשובות או להדביק חתימה שלך בתוכנות שונות.

7. שלום. יש לי תמונה מסוימת, שאני מעוניין לשנות את הפרופורציות שלה, אבל לשמור על תכולתה, ועל איכותה. איזה כלי יכול לעשות זאת? והאם יש כלי/אתר חינמי? המון תודה!! (מצרף כאן את הקובץ להמחשה)

8. Started by guyyug,

MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by wowohw,

אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by alexei,

שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  12. תראו אני צריך שאני שם תמונה שהכל יהיה בצבע כחול את הכתב אני יודע איך.. אבל תמונה אין לי מושג איך בבקשה זה די חשוב לי איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by amd950,

קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dragon772,

פירמטתי את המחשב רק את כונן c ואני לא מצליח להתקין אנטי וירוס ניסיתי להתקין קספרסקי וזה לא נותן גם נוד32 לא ניתן להתקין וכל אחד מהאנטי וירוסים הבעיה היא אחרת אותו דבר עם ה zone alarm ראיתי שיש וירוס תולעת במחשב כשבדקתי באתר של קספרסקי אבל אין שם אפשרות תיקון או מחיקה מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: ניסיתי גם AVG לא פועל יש שגיאה באמצע וגם לא נותן להתקין את bitdefender בקספרסקי ו ב bitdefander זה כותב את השגיאה הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/1869/2891mz3.jpg

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום, בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר. איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכל המבינים\מבינות בדבר.... הבעיה שלי היא כדקלמן, נהיה לי מסך כחול (לפי דעתי אחרי חיבור לאינטרנט), במרווחי זמן לא קבועים, אך דבר אחד כן קבוע.... אין לי קבצי dump שמשחב צריך לתת לי אחרי קריסה של המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?? למרות שעזרתם לי פה בפעם האחרונה שהיו לי "מסכים כחולים", סידרתי את זה ככה שהמחשב לא יפעיל עצמו מחדש אלא לראות מה הוא כותב, מה שצלחתי להבין מכל הג'יבריש הזה הוא משהו בקשר לphycial memory מה ז"את הזיכרון שלי דפוק? אנא עיזרו לי. בתודה מראש אוריה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החל מהדברים הפשוטים, ועד לדברים היותר מסובכים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gtabak_37,

משום מה כשאני מפעיל את תכנת הוירטואליזציה virtual box אז מופיעה לי ההודעה שהתוכנה קרסה ויש לשלוח דו"ח שגיאות ומיד אחר כך מופיעה לי השגיאה הזו:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה אם אני לא טועה בהגדרת סרברים של הדואר הנכנס כתובת השרת ב POP3 היא mail.netvision.net.il אבל אני לא יודע מה כתובת שרת ה STMP לדואר היוצא .... ומשום מה עכשיו ה FRANDLY NETVISION לא מגדיר לי את הכתובת אוטומטית מישהו יכול לעזור בבקשה ? :smoke:

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by harry,

יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שלום רב, אני משתמש בתוכנה NERO לצריבת מדיה על דיסקים. באופן קבוע לאחר סיום תהליך הכתיבה, מתבצע גם תהליך Verify שמאריך מאוד את משך פעולת הצריבה. ב- 90 אחוז מהמקרים, פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה . ב- 5 אחוז נוספים התהליך פשוט נתקע, ואי אפשר לפתוח את הכונן, אלא רק כשאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב. היו מקרים ספורים שבהם קיבלתי את ההודעה Verify Fails אבל לא מתבצע שום תהליך שמתקן את הכישלון. כלומר בסך הכול, אני לא כל כך רואה איזה תועלת יש בכלל בתהליך ה- Verify לכן, השאלה היא האם ניתן לדלג על התהליך הזה (להסיר את ה-וי), או שבכל זאת מדובר בתהליך שאסור לוותר עליו, כי אולי החשיבות שלו מתבטאת באופן שאני בכלל לא מודע אליו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by The Ball,

אני מחפש תוכנה שמשלבת בין שניהם כשלתרגום יש סיומת srt, ולוידאו avi. ניסיתי להוריד את התוכנה BSPlayer אבל nod32 מצא בתוכנה וירוס ולא נתן לי להתקין. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי מחשב שהוצאתי ממנו את הכרטיס מסך. וכשאני מנסה להתחבר אליו עם LOGMEIN זה מראה לי מסך שחור. אני לא רוצה להשתמש ב REMOTE DESKTOP. איזה תוכנה לדעתכם יכולה לפעול? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by מתנחל,

אני מקווה שזה המקום לשאלה זו. אם לא, נא הפנו אותי לפורום המתאים. יש לי קובץ אקסס שיצרתי בעבר עם סיסמת פתיחה, ו... אני לא זוכר איזה סיסמה עשיתי. מה עושים???

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.