עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! אני מחפש תוכנת הקלטת שאני יכול להקליט ובזמן ההקלטה גם לדבר דרך המיקרופון. אבל שיצלם לי את כל המסך של המחשב שאני מקליט. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. שלום רב, לפני מספר ימים התעוררה אצלי תקלה מוזרה ! כל האיקונים שלי התחלפו למשהו אחר. אודה למישהו אם יוכל ליעץ לי מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by approx,

^^ יש דבר כזה ? לא חייב להיות AVI

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. משום מה התחילו להופיע לי הודעות שאומרות שיש איזושהי בעיה בחיבור באזוראוס(כלומר הוא לפעמים מתנק חלק מהטורנטים ומתחבר מחדש) וכדי להמנע מזה אני צריך להתקין את הגרסא החדשה שיצאה של JAVA ו(1.5).משום מה זה נראה לי חשוד.יווצאת גרסא חדשה ו"במקרה"נוצרות לי בעיות,והוא יודע שיש גרסא חדשה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  6. זה המצב - http://www.siz.co.il/up.php?file=yczinzaw40yd.jpg איך אני מתקין את העניין? מיותר לציין שאני לא מוצא את דיסק ההתקנה המקורי של המסך.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Highlandwer,

שלום, קראתי את הטרד עם התוכנות הממומלצות. מבין תוכנות ה ANTI SPYWARE. איזה לדעתכן הטובה ביותר? וגם אשמח אם מישהוא יעזור לי עם בעיה אחרת שיש לי בטרד אחר שפתחתי , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326503.0 תודה HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. For some reason, I can't write in hebrew, but only in my browser (firefox),I can write in hebrew on my WORD and messenger... help...?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. הורדתי Registry Mechanic חינמי לווינדוס, עכשיו רציתי לפתוח אותו וזה מה שהוא רושם לי: unicode system are currently not supported

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by X_Dror,

בזמן האחרון אני מרבל מלא ספאם באימייל וזה כבר הרבה מעל מה שהיה בעבר. אז אולי יש לכם המלצה לאיזו תוכנה טובה שחוסמת ספאם? תודה!

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by url,

אני מחפש תוכנת calander טובה (לוח שנה) שמאפשרת ליצור תזכורות לאירועים שונים. למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by tom123p,

אני עובד עם פיירפוקס בצורה בלעדית - אבל לפעמים אני חייב לעבוד עם האקספלורר ויש לי בעיות איתו בעניין עברית (גם מצאתי מה התוכנות שגרמו לבעיה מלכתחילה - אך זה לא הנושא) אני רוצה להתקין מחדש את האקספלורר ולמרות שפעלתי לפי ההנחיות באינטרנט של שינוי הרגי'טרי - קובץ ההתקנה לא עובד משום שהוא מזהה שהאקספלורר 6 שיש לי על המחשב הוא עדכני יותר. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by dark_zero,

איך אני שומר קובץ כקובץ BAT? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by Internal,

שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  15. הבעיה כזאת, כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית... מה עלי לעשות? (הנה התמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by bob24,

אלוהים!!! אני פוחד ממש אתם לא מבינים אני משוטט לי להנאתי באינטרנט.. פתאום העכבר מתחיל לזוז מעצמו בהתחלה חשבתי שזה סתם הוא נתפס בחוט וזז עד שהעבר התחיל לסמן את המסך... נבהלתי והתחלתי לשקשק... ישר כיביתי את המחשב אחרי זה הדלקתי אותו ושוב נחרדתי שראיתי אותו מסמן לי דברים ומשחק לי עם העכבר! הבנתי שהוא לא יכול לכתוב לי מילים אלה רק לזוז עם העכבר ואמאלה הרגע הוא שוב ממשיך ועכשיו הוא פשוט נאבק בי ומשחק עם העכבר ואני מת מפחד!! מה לעשות ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? אני נשבע לכם אנ י לא מחרטט אני אומר אמת!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by pak82,

התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by ati radeon,

בבקשה מיכם,אם מישהו מכיר שיתן לי בבקשה לינק. אני יודה למי שיביא לי לינק נורא,תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  20. יש לי בעיה עם הנורטון שלי... והוא בכלל מעצבן אותי לאיזה תוכנה טובה ולא עושה בעיות כדאי להחליף? ומאיפה אפשר להשיג אותה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by xxdragonxx,

המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  22. Started by LeM0n^,

אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by assafmag,

מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by nbav,

יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.