עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jackhammer,

שלום לכולם מזה זמן מה שיש לי איטיות מעצבנת באוטלוק האוטלוק שלי מחובר להוטמייל (עם הוטמייל קונקטור) בעבר הכל היה בסדר אבל פתאום כל פעם שאני עובר בין תקיה לתקיה יש תקיעה של כל התוכנה לאיזה 5 שניות ואז משתחרר בתוך התקיה עצמה אני יכול לעבור בין מיילים במהירות למחוק, לענות, ליצור מייל חדש, להעביר תקיה אחרת אבל רק שאני מנסה לעבור בין התקיות (בעץ התקיות) הוא נתקע אין מצב שהמחשב שלי לא מספיק חזק כדי להריץ את האוטלוק אני מצרף תמונה עם גדלי הקבצים של האלטלוק דרך אגב האוטלוק מותק על כונן רייד 0 האם יש לזה השפעה? אולי הוא לא אוהב את זה? תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ZorD,

שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by Ben N,

כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by amirn,

לא יודע עד מתי זה בתוקף Www.ononesoftware.com/creativelive פרטים על התוכנה https://www.ononesoftware.com/products/perfect-effects/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IG,

הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. (שאלתי בפורום ציוד הקפי אך לא ענו לי) שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by FireFlash,

שלום לכל העוזרים והעוזרות יש לי מערכת הפעלה XP עם service Pack 3 , משום מה כאשר אני מפעיל את "החיפוש" אני מקבל רק את הכלב הצהבהב וכל האזורים של חיתוך החיפוש פשוט לא מופיעים ראו תמונה שמתארת את המצב מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by davidz85,

יש לי בעייה בתוכנה windows live mail. כשאני שולח כמה תמונות, זה עושה מן שינוי אוטומטי ומקטין את התמונות, ומי שמקבל ממני את המייל, רואה רק THUMBNAILS ללא אפשרות לפתוח את קובץ התמונה כפי ששלחתי. אחרי כל מיני בירורים, החלטתי לנסות לשלוח בתוכנה הרגילה windows mail שבא עם ויסטה, ובתוכנה הזו זה שולח טוב, הנמען מקבל את התמונות בגודלן המקורי בתור קובץ בדיוק כמו ששלחתי. אני יכול לחזור לwindows mail הרגיל, אבל מאוד נוח לי עם הLIVE MAIL. יש אפשרות להגדיר לLIVE MAIL, שלא יעשה לי שינוי לתמונות וישלח אותן בגודלן המקורי כמו בwindows mail הרגיל?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה התחילה להתרחש בעיה מאוד מוזרה - "החומות אש" משום מה התחילו לא לעבוד ולתת לי שגיאות שונות... זה התחיל בקספרסקי , הוותיקה. אני משתמש בתוכנה כבר כמה שנים בלי שום בעיות. אך לפני כמה ימים הפיירוול של התוכנה (זה בעצם 2008 kaspersky Internet security) התבטל אוטומטית , וכשניסיתי להפעילו אתוכנה רשמה שיש איתו בעיה כולשהי והוא אינו ניתן להפעלה, ללא נתינת הסבר... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, מסיבות שונות, אבל הבעיה נשארה (לא פירמטתי, רק התקנתי על המערכת שהייתה קיימת במחשב) מה יכולה להיות בדיוק הבעיה? אני התקנתי כרגע את BITDEFENDER, וגם שם אותה הבעיה, אז אני מנחש שהבעיה היא איפהו במחשב ולא לאו דווקא בתוכנות, במקרה הזה, אני פשוט לא יכול להפעיל את הפיירוול מלכתחילה, …

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by BloodyW,

הי, יש לי Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעובדת בחיבור USB בלבד. התקנתי לאחרונה ויסטה ב HDD אחר, ובשביל לעבור בינה לבין XP אני צריך להחליף מקלדת שתואמת PS/2. הבנתי שחיבורי USB לא עובדים בביוס\דוס כברירת מחדל או משהו, אז איך גורמים למקלדת לעבוד במסך ה-DUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by zurkin1232,

עד לא מזמן השתמשתי ב-Nero כתוכנת צריבה אבל היא גדלה וגדלה כל הזמן והפכה כבר מזמן ל-Bloatware מן המניין. בזמן האחרון אני משתמש בצריבה המובנית של ויסטה אבל היא בסיסית מאוד ואני לא סומך עליה ממש. איזה תוכנת צריבה מומלצת בימים אלו?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Dilbert Marker,

עשיתי פה חיפוש, מצאתי את הת'רד הזה שזה בעצם מה שאני רוצה. רק ששם הבנתי שיש לו רק את קבצי הVOB, ולי יש את כל הקבצים (VOB, IFO, BUP). אז אם יש את כל המידע בדיוק כמו בדיסק DVD זה הגיוני שיש תוכנה שתפעיל את זה עם התפריט והכתוביות כמו שצריך. נכון?

13. Started by Parallel,

נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by Oranl,

היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב כשהייעוד הוא הרצת תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB ו-ANSYS. האם יש לתוכנות האלה תמיכה בריבוי ליבות? כמה RAM כדאי? אלה תוכנות כבדות ואני מוכן להשקיע כדי שהן תרוצנה חלק..

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום רב, על הwindows xp sp1 שלי התחלתי לחוות ספייורים ואדוורים למינהם, עד שלפני כמה ימים הכמות התחילה להיות מציקה במיוחד, למרות שתמיד היה לי SPYBOT, עד כדי כך שנפתחים לי חלונות בלי קשר לכלום ועליהם כתוב only the best ואיזה פרסומת מטומטת, בנוסף כל פעם שאני לא יכול לגשת לדף אינטרנט יש לי פרסומות(למרות שאני אמור פשוט לראות דף שכותב לי error. ועכשיו(בזמן כתיבת שורות אלו) קפץ לי חלון(תודה, כמעט שכחתי אותך ) שכותרתו windows security center שמודיע לי אם אני רוצה ללמוד להגן על המחשב שלי מכל מיני דברים... אז בתגובה, הורדתי את ADAWARE SE , spyweeper, windows antispyware, עדכנתי את כולם (כולל SPYBOT) והרצתי בדיקה בכוווווווווולם. לאחר שכולם עשו בדיקה,וכולם כל פעם מוצאים את אותם …

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. מקווה שתאהבו http://i33.tinypic.com/2ljkdog.jpg משופר: http://i35.tinypic.com/2zpp74g.jpg

17. אין לי מושג איך ומתי או מי (בעצם מי אולי כן , כי יש לי את ה IP שלו) אבל איזה ילד מעאפן שחושב שהוא האנלייזר ומשועמם מידי פעם חודר לי למחשב ומשחק לי עם העכבר, פותח תוכונות או סוגר בקיצור הבנתם ת'רעיון. יש לי פנדה אנטיוירוס+פיירוול עדכני שמשום מה לא זיהה כלום. איך אני יכול להיפטר ממנו, או שתמליצו לי על פיירוול טוב יותר שיעשה את העבודה ?? האם יש אפשרות להתלונן או משהו כזה ולהתחקות לפי ה IP שלו ולאתר אותו (הייתי מפוצץ אותו מכות) בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by MDARKo,

היה לי IE7 עם סרגל של גוגל והייתי יכול להיכנס לאתרים חופשי-בהקלדת השם נכנסתי להכל לדוגמה: Google-זה נכנס ישר לגוגל MSN-נכנס ישר לMSN אחרי זה שידרגתי ל8 וזה וניסיתי לעשות את זה ולא עבד(את הכניסה בחופשיות^) אז הסרתי את 8 והחזרתי את 7.אחרי שהחזרתי שוב לא הצלחתי להיכנס בדרך החופשית(^^ ). איך אני מחזיר את זה? נ.ב. איש תמיכה של מיקרוסופט אמר לי לשאול את קבוצת הדיון או משהו כזה ולא הבנתי איך עושים את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  20. Started by The-Magician,

יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by אלפקה סורית,

^^^

22. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום,אתמול התקנתי את הNOD32 אנטי וירוס ואני רציתי לסרוק איתו וירוסים אבל כל פעם שאני מנסה לבדוק זה בודק למשך 2 דקות ומסיים! כל כך מהר? WTF? אז חשבתי אולי זאת בעיה,תראו מה זה כותב לי בסוף הבדיקה ו2 הדברים שכתובים בכחול זה גם בתחילת הסריקה: [attachment deleted by admin]

24. Started by ThE_BesT,

לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני לא יודע איך למחוק את הNVIDIA FIREWALL שמגיע עם ההתקנה של הלוח ABIT KN8ULTRA אני לא מצליח למחוק אותו? אין אותו בהוספה הסרה... תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.