תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת.. תודה רב הרב הרבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
למי שלא יודע למה אני מתכוון זה כאילו שאני אראה בתלת מימד עם משקפיים..
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי קניתי נייד חדש של פאקרד בל עם וינדוס 7 64 ביט חוקי. לאחר גיבוי הכונן על הארד דיסק נייד (דרך גוסט+דרך התוכנה שדל פאקרד בל) התקנתי לינוקס...אחר כך מחקתי את כל המחיצה שעליה יש את מערכות ההפעלה וכרגע הגוסט לא מזהה לי את התיקיה עם הגיבוי (פשוט לא מראה לי אותה) יש בהארד דיסק של הנייד מחיצה מלאה של 15 ג'יגה שהגיעה עם הנייד...האם היא מכילה קבצי גיבוי ואם כן איך אני משתמש בה? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אין אפשרות כזאת ? איך יכול להיות .. זה מעצבן תחפשו לי ... !
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?
-
- 7 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי את Thunderbird אבל אני לא מצליח להפעיל את החשבון שלי ב hotmail.com ... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
לדוגמא... תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני צריך להפעיל קבצי JPG על ווינדוס 98, אך נרשם לי שם שזהו UNKNOWN FORMAT כלומר הוא לא מזהה את סוג הקובץ, כיצד אני יכול לגרום לו לזהות את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
יש לי כונן אחד (c:) של כ 80 ג'יגה אני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים c: ו d: איך אני עושה את זה??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מי שיכול לתת לי הדרכה קצרה אז סבבה וגם איך עושים שזה יהיה דחוס ולא חלקים ענקיים? תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להפריד מילים משיר,אני צריך רק את המילים,אז אם תוכלו להביא תוכנה טובה(אפשר גם תוכנה לא חינמית) שעושה זאת,אני ישמח מאוד!!!
-
-
איך אני מצלם משהו שקורה לי בתוך הווינדוס.אמרו לי על כפתור PRT SCR אבל זה לא עובד אולי זה מצלם ושומר באיזה תיקיה שאני לא יודע עליה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני על אוברקלוק מאוד גבוה יחסית למעבד שלי (3.77GHz) ואני צריך לצלם כמה תמונות ל OCDB, אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. תמיד אני עושה print screen, נכנס ל paint ועושה ctrl+v, אבל עכשיו אני לא יודע איך משנים את זה מ 1680X1080 ל 510X410.. אני מנסה לעשות את זה, ואז זה כאילו חותך את כל התמונה ומשאיר רק את הפינה השמאלית (ולא רואים כלום, רק חלק מה desktop)... מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DVD של חברת APEX 811. נניח הורדתי סרט, והורדתי כתוביות בשבילו. מה הדרך הכי פשוטה לצרף אותם? אני יודע שיש DVD שיכולים לקרוא כתוביות אם צורבים על הדיסק את הסרט והכתובית באותו שם. איך אני יודע אם שלי כזה? ואם לא, מה בדרך הכי פשוטה לעשות את זה? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דוגמא: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לקבוע את גודל וצבע הפונט בעת העברה לנמענים אחרים ללא הצלחה,מה גם שהוא מתחיל לי בשמאל, זה כן עובד בעת השבה וכתיבת מייל חדש אבל לא בעת העברה,Word מסומן כעורך דואר.. אשמח להצעות
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
למשל מה שיש לי בחתימה? אני מדבר על להוריד פיקסלים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם ולהעלות לפורום אך אפשר רק 250 ק"ב
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
איך אני מקטין תמונה של 300 kb לגודל של 8-15 kb ?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-