תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשכתוב שם באחת האפשרויות : קישור לקובץ 1: ed2k:// איך אני אמור להוסיף את הלינק שלי ? מה אני אמור לרשום ?הקובץ הרי נמצא על ההארדיסק שלי...מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... בקיצור תמליצו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו נגיד אני מוריד משהו כבד (400-800 מגה) המהירות מתחילה ליקפוץ. ל 140 (למרות שיש לי ADSL 0.5) והמגה ביית עולה ב 20 מגה (אני לא מיתמגד לזה) אבל אחרי שזה יורד (5-10 שניות) המהירות יורדת ל 0.10 וחוזרת ל 4 וככה ממשיכה איך אני עוצר את זה???
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין XP מחדש אבל בהתקנת XP הוא לא מזהה את ההארד דיסק WD80 בכלל (בהתקנה) אני מניח שחסר דריבר לSATA ל XP אוקיי הורדתי דרייברים (מקווה שאת הנכונים ואם לא תקנו אותי) http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=603&sid=10〈=en עכשיו שאני מתחיל להתקין יש לי את הדרייבר על USB אבל שאני לוחץ על F6 הוא לא מציג לי את האפשרות של הUSB אלא רק פלופי דיסקט (מי זוכר מה זה) מה עושים איך ממשיכים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא פשוט מאמץ את המעבד, ושומעים כאילו עוד שניה המאוורר שלו מתפרק. למה זה? במנהל משימות הוא מופיע כשהוא לוקח מהמעבד 70 ולפעמים יש קפיצות על 80 ומהזיכרון הוא לוקח 255800K
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני חושב פרצו לי לאיסי,כי אני מדבר אם מישהו פיתאום הוא ניכבה ואומר:שמישתמשים באיסי הזה במחשב אחר!!! מה עושים?? עריכה:עכשיו זה אומר שהסיסמא והשם מישתמש לא נכונים! האם זה אומר שמחקו לי את המישתמש? איך אני מחזיר יש לי שם מלא אנשי קשר חשובים!!!
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קודם כל אם אפשר שכל התוכונות יהיו חינמיות. זה המיפרט שלי AMD 4000X2 1GB OCZ 667 CL 5 Gforce 7300GS HEC 300W ART ככה שכפי שהבנתם התוכנות אמורות להיות קלות. השימושים שלי במחשב הם בעיקר מוזיקה , סרטים , גלישה , ופיפא או מנג'ר כשיוצא לי. התוכנות שאני צריך הם דפדפן אנטי וירוס אנטי ספויר תוכנה שמנקה זבל מהמחשב אשמח לעזרכתם , תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לשלב בה תמונות דיגיטליות+קטעי וידאו בשביל לערוך קליפ/מצגת לבת מצוה? משהו פשוט- למשתש ביתי תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתוכנה הזאת היום הורדתי אותה ואני מנסה להריץ בדיקה זה רץ חצי דקה פתאום נתקע ואז שולח אותי לאתר המטומטם שלהם הנה תמונה: http://img135.echo.cx/img135/782/12347es.jpg מקווה שתעזרו לי תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, יש אתר מסויים שאני משתמש בו ויש בו מצגות שכנראה הועלו כHTML5, לכן לא ניתן להעתיק את הטקסט מתוכן. העניין הוא שאני רוצה להכין כרטיסיות מהטקסט ככה שאני צריך להעתיק את הטקסט בדרך המהירה והפשוטה ביותר. אז זה נראה כמו נגן כזה: ואם אני נכנס לsource שלו לדוכמא, אז זה נראה משהו כזה: <meta content="HTML5 SlideShow, HTML5 Presentation, HTML5Point Converter, DigitalOfficePro" name="keywords" /> <meta content="HTML5Point" name="author" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta content="text/html;charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <meta content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scala…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת לי שה-windoes שלי אינו מקורי ! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות מקוריות וזה מבאס! למישהו יש איזה אתר או משהו שיכול לסדר את זה? צתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הNOD32 שלי כי הוא מבקש...ועכשיו צריך שם משתמש וסיסמא מאיפה אני מביא כאלה ? בבקשה עזרה כי כרגע אני בלי אנטי וירוס.... תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממריה מ MP3 ל WAV ללא שינוי באיכויות . תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכנתי תפריט לדיוידי והתחלתי בתהליך צריבה וכאשר זה עובר לתוכנה DVD writing Tool אחרי כמה שניות זה מביא הודעת שגיאה שהורסת לי דיסק עזרו לי בבקשה אני הרבה פעמים צורב דרך TMPGENC DVD AUTHER והבעיה הזאת חדשה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חברים שלום האם מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדרייורים לכרטיס עריכת וידיאו לPinnacle DC-10 Plus לויסטה 64 ביט! זה מאוד חשוב לי הכרטיס עלה לי הון תועפות פעם(מעל 1000 שקל) ואני לא יכול להשמתש בו היום בWINDOWS VISTA64 אלא רק בWINXP תודה
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שידרגתי את עצמי לוינדוס 7 64 ביט ומשום מה אני לא מצליח להתקין את מסנג'ר אחרי ההתקנה הוא רושם לי שההתקנה נכשלה זאת בעיה נפוצה או שהיא רק אצלי?? ומה אפשר לעשות עם זה יש תחליפים?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שירים בדיסק די וי די וכמובן בפורמט הנל אני רוצה להעביר את השירים לפורמט רגיל שאוכל להכניסם לנייד שלי חשוב לי לציין שהשירים לא מחולקים בדיסק אני צריך לחלק אותם ולקחת את מה שאני רוצה זה דחוף תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי חשבון ואני מחפש תוכנה שאני אוכל רק להעתיק את הלינקים והוא כבר יוריד לבד הכל, איזו תוכנה תעשה את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את החברה שיצרה את כרטיס הזכרון(RAM) שנמצא ברשותי? (בדקתי באוורסט אבל לא מצאתי שם של חברה)
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי שירים שהכותרת שלהם היא בעברית , אבל ברשימה של השירים בווינאמפ זה מראה לי בכתב ג'יבריש איך אני משנה את זה לעברית ???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-