עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי ופשוט לא מצאתי איזשהו תפריט בחירה יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. יש לי 7600GT ועוד אין לו סיילנסר והוא משגע אותי

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by amirn,

היי יש לי קובץ AVI DIVX בגודל 1.3GB ואני רוצה לחלק אותו לשניים לשם צריבה (כאשר עדיין יוכלו לצפות בכל חלק בנפרד) איך ? וע"י איזו תוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. היי! אם יש לי קובץ בסביבות ה-7, איך אני יכול לחלק אותו לדוג' לשלושה חלקים באמצעות Winrar? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. אוקיי עצוב לי שאני צריך לשאול כזאת שאלה, אבל אחרי שהחלטתי לעבור לפייפוקס (סתם בא לי... המחשב שלי נקי מבעיות של אקספלורר כרגע), ואחרי שבמשך שעה בערך התאמתי אותו כמעט במאה אחוז לmyIE2 שהייתי משתמש לפניו בעזרת כל מני extension, עברתי לפייבוריטס. אני מנסה לייבא אותם לפיירפוקס. אני לוחץ על הimport בתפריט של הmanage bookmarks. נפתח חלון החיפוש. אני מגיע לאיפה שהמועדפים שלי שמורים, לוחץ על לינק כדי שיתווסף לפיירפוקס, חלון ההוספה נסגר, כך שזה כאילו הוסיף את הקובץ, אבל הוא לא מתווסף למועדפים בפיירפוקס! help!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  6. היי זה ממש דחוף (יש לי סרט להגיש למחר) ערכתי את כל הסרט ולפני זה לכדתי את הקטעים מתוכו בעזרת חיבור הדי וי (מצלמת סוני) עכשיו סיימתי לערוך את הכל ואני לא יודע איך אני מייצא את הסרט חזרה למצלמה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. אני רוצה לייצא את כל הנתונים שיש לי בלוח השנה של היוזר שלי באוטלוק ולטעון את זה לתוך לוח שנה של משתמש אחר (שנינו עובדים בOutlook 2003)? נראה לי צריך לייצא את זה בקובץ בעל סיומת VCS או משהו כזה. שמעתי שזה נקרא גם icalendar או vcalendar מקווה שלא עשיתי סלט במושגים. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. כותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. למסמך WORD אני רוצה להכניס טבלה עם לוח שנה. איך אני עשוה את זה?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  11. אני רוצה שכל ההודעות שנשלחות אלי מ2 כתובות מייל מסוימות יכנסו מייד לדואר זבל, איך אני מגדיר את זה? אני משתמש בGMAIL ומוזילה טאנר בירד אם זה עוזר. תודה!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by meni99,

אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  13. מכיוון שאני שונא את הווינאמפ החדש ומת על ווינאמפ 3 שהוא הכי יפה קליל ויש לו מעברים יפים בין השירים אבל לצערי אין לו תמיכה בעברית החלטתי להתקין ווינאמפ ישן שיהיה זריז קליל וקורא עברית אבל אני שונא את הלוק המודרני של ווינאמפ אז החלטתי להוריד סקינים ולנסות קיצר תסבירו לי בבקשה מאיפה אני מוריד סקינים ואיך אני שם אותם....... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by maormark,

יש לי סרט ישן עכשיו הצלחתי מהאינטרנט להוריד כתוביות הבעיה שהכתוביות באות ב2 חלקים 2 קבצים של srt בעוד שהסרט הוא חלק אחד שאני שם את הכתובית הראשונה היא מתאימה לי ושמגיע שעה וקצת הכתובית נגמרת ואני מנסה לשים את השניה ולא רואים כלום איך אני משלב את 2 קבצי הכתוביות לקובץ 1. יש כזאת תוכנה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by iyehuda,

כולל שמות השירים

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  17. היי, כמה שאלות שקשורות לסרטים וצריבה: 1. יש לי NERO 6 ULTRA. ישנה אפשרות, אם אני לא טועה לצרוב סרטים בפומרט SVCD? אני לא כ"כ מבין בפורמט הזה, אבל לא נראה לי הגיוני שקובץ של 700 מ"ב יתפוס בערך 600 מ"ב על הדיסק כשאני בוחר לצרוב אותו כקובץ SVCD? 2. אם לא, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר קבצים ל SVCD? 3. באיזה פורמטים תומכים רוב ה די וי די היום (מלבד MPEG ו VCD/SVCD) תודה מראש שחר

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by the ultimate,

היי קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אני מתנצל ומבקש להעביר.. עכשיו לשאלה.. יש לי דיסק DVD שאורכו שעתיים, שכאמור בנפח 4.7GB עם קבצי VOB. אני רוצה להמיר את הדיסק הזה לקובץ 700 מגה של AVI, אם אפשר אפילו לדחוס עם DIVX או XVID מה שעדיף.. איך אפשר? זה מסובך? ניסיתי 5 תוכנות, כל אחת שיגעה אותי - אחת לא הקליטה קול, השנייה עשתה קובץ ענקי.. יש פיתרון? תודה!

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by 7omaHawk,

אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר מ-avi ל-VCD מישהו יכול לעזור לי ? :s05:

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by IlanF,

יש לי קובץ דיסק בפורמט TOAST וכמו שהבנתי אפשר לפתוח אותו רק על מאק. אני צריך להמיר איכשהו את הקובץ לISO או קובץ דיסק איזשהו שאפשר יהיה לפתוח בווינדוס... הבעיה שאין לי מאק, אז אני צריך דרך לעשות את זה על ווינדוס...

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. יש לי קובץ טקסט ואני רוצה שבתחילת כל שורה יהיה מספר שונה, זהו. איך אני עושה את זה? (כמובן שאני מדבר על דרף אוטומטית, יש לי איזה 200 שורות למספר...) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Jack_g,

יש לי שלושה קבצים עם סיומת GI אני לא מצאתי שום תוכנה שיכולה לעשות MOUNTלהם כגון התוכנה DAEMON TOOLS הקבצים הללו הם IMAGE של DVD הקובץ הראשון הוא כמו הקובץ CUE שישנו בIMAGE רגיל עם סיומת BIN. התוכנה שצורבת את הקבצים האלו זו PARSSI DVD הבעיה שיש לי גישה לצורב DVD של חברת SONY והתוכנה מזהה רק PIONEER. בבקשה עזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  24. אני רוצה לסדר שWEBCAM תשדר על רשת סגורה (ללא גישה לאינטרנט) לכמה מחשבים. כלומר שהמחשב שעליו מחוברת המצלמה יהיה שרת, וכמה מחשבים יוכלו לראות את הFEED. איזה תוכנה עושה את זה? ואיך?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by gshhar,

יש לי את התרגום של הסרט כל הפחדים כולם ובאחת השורות "נשלח מטוס A-4 ישראלי לסיור.|למקרה שכוחות יבשה יפלשו" הקטע השמאלי אמור להגיע לפני הימני אבל כל מה שאני עושה זה לא עוזר וזה מופיע הפוך בזמן שאני רואה את הסרט. איך אני מסדר דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים