עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צורב ב EASY CD CREATOR 5.2 ןאני מחבר את השירים והכל בסדר אבל יש בום בין השירים כשזה עובר שיר איך אני עושה שיהיה חלק המעבר בין השירים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני צריך להתקין אייטיונס ויש לי בעיה מוזרה. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך ללא הצלחה! באמצע ההתקנה זה כותב לי : could not open key: hkey_local_machine32\software\apple inc.\apple application support. verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnal.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tzviran,

איזו תוכנה היא הכי טובה להאצת הגלישה (ושמתאימה לווינדוס XP)? אני לא שואל בשביל סקר טפשי או משהו כזה אני באמת צריך אחת טובה. תודה :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gkman,

לא. אני לא גלשתי לפורנו. הקלדתי כתובת שגויה בטעות- ועכשיו כל פעם שאני מתחיל להקליד את הכתובת (הנכונה) עולה לי בהצעות הכתובת השגויה- ואני משתמש הרבה בהשלמה האוטומטית של כרום אבל זה תמיד משלים לי לכתובת השגויה- וזה למרות שמחקתי מההיסטוריה! אני חושב שיכול להיות שלא מחקתי כמו שצריך כי זה קרה כבר פעם ובסוף מחקתי את כל ההיסטוריה וזה נעלם(אני לא רוצה שוב כי אז זה להכניס סיסמאות וכו' שוב). אז אני ישחזר לכם איך מחקתי: נכנסתי לטאב של ההיסטוריה- בתיבת החיפוש הקלדתי את הכתובת של האתר השגוי (בלי הWWW או הסיומת) ומחקתי מה שנמצא. ניסיתי גם למחוק מההצעות של גוגל בריחוף עם העכבר מעל ההצעה ולחיצת DEL אבל זה כל הזמן חוזר לי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום הורדתי אינטרנט אקספלורר 9 אבל הוא לא עובד לי טוב בכלל ושאני יוצא ממנו הוינדוס עדיין רושם לי "מחפש פתרון לבעיה" וגם אני לא מצליח להסיר אותו מהמחשב שלי בכלל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by pro,

האם יש תוכנה שאפשר לראות דיסרים של DVD בלי DVD-ROM

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני צריך להתקין את אחת מתוכנות האנטי וירוס הבאות: symantec trend micro CA eTrust Sophos אל תציאו לי תוכנות אחרות כי אני חייב רק אחת מאלה... העדיפות הראשונה שלי היא שזה לא יעמיס על המערכת ולא יקפיץ שום דבר שיהיה נוח לבטל אותו!!!!!! אני חושב שMCAfee עונה על הדרישות האלו, לא?!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ThE_BesT,

התקנתי לראשונה היום את הווינדוס אקס.פי על מחשבי היקר ואשמח אם תייעצו על שינויים מוסתרים בווינדוס הזה, או תוכנות הקשורות אליו או דברים פשוטים שניתן לעשות אך אף פעם לא ניתקלנו בהם... בתודה גבי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by EladBr,

יש לי WMP 10 ואני אוהב יותר את 9. איך אני מסיר את 10????? יש לי כבר את 9 ושאני מנסה להתקין הוא עוצר אתת התקנה כי יש גירסה יותר חדשה תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rija,

ערב טוב חברים. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של MSI, גלגלתי בגוגל וזה לא הניב לי יותר מידיי תוצאות, וכשניסיתי להוריד מהאתר הרישמי של MSI קובץ ה RAR היה פגום. אני כבר דיי נואש וחושב ליקנות חדש למרות שממש אין לי צורך בכזה. הכרטיס הוא: MSI NX6200LE TD128E אשמח אם תעזרו לי לימצוא אחד שעובד. תודה. יבגני.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. גיליתי היום שבתקיית c:users <myname<appdata<local<temp יש 12 גיגה תמונות (GIF) של צילומי מסך שלי משנת 2012 ועד לרגעים אלו. לאחר בדיקה התברר לי שיש תהליך ששמו DANGER.EXE והוא שמייצר את התמונות האלה כל 10 דקות ועשרים שניות בדיוק. מעניין אותי לדעת לאן הוירוס הזה שולח את התמונות? לפחות לאיזו מדינה? האם יש דרך?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ביז'ו המוס,

שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by c5123,

מתחיל אתר ב flash ויש לי movie with in a movie לשני יש stop i have a button in the main movie and i need it to start the other movie easy play command but i dont know how to send it to the other movie i was told there is a target command that can make this work but i dont know how to do it מקווה שמהוא יבין ואם אפשר לתת דוגמא של target תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, ביצעתי הגדרות ל- outlook 2013 על מנת שיסונכרן מול תיבת הדואר של gmail נעזרתי במדריך שיש ב- HELP של gmail התוצאה היא סינכרון חד כיווני, כלומר outlook מקבל את כל המיילים אבל אם אני מבצע מחיקה למייל באוטלוק אז הוא לא נמחק בתיבת הדואר ב- gmail. אשמח לעזרה בנושא תודה !

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maphisto,

איפה יש להוריד תוכנות מענינות למכשיר חפשתי קצת בגוגל . אבל לא מצאתי ,אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח . IPAQ 3850 .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני רוצה ליצור מערכת הפעלה שתרוץ מזיכרו usb ההעדפה היא ל- ubuntu או windows vista אני רוצה שאני אוכל להתקין תוכנות על מערכת ההפעלה קראתי ברשת מספר מדריכים שאלתי 1. מניסיונכם מה הדרך הטובה ביותר? 2. במדריכם מצויין הגבלה על 2gb ועל מערכת קבצים של fat אני רוצה להריץ מ usb של 64GB האם יש דרך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מישהו יודע מהיכן ניטתן להשיג פוטושופ בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני משתמש כבר שנים רבות ב-PerfectDisk כתוכנת האיחוי העיקרית שלי (כיום גרסה 12.5). הסיבה שאני מעדיף את PerfectDisk על פני האיחוי המובנה של מערכת ההפעלה חלונות (התחלתי להשתמש בתוכנה מאז חלונות XP) הן: 1. הצגת מפה מפורטת של הדיסק בדומה לאיך שהציג מאחה הדיסק של חלונות 98 ומטה. 2. איחוי מושלם שלא משאיר רווחים בין הקבצים והתיקיות בדיסק, ומאחה את כל הפיצולים (האיחוי של חלונות XP בזמנו היה משאיר מספר רב של קבצים לא מאוחים, והוא לא היה מאחד את כולם ברצף). לאחרונה שמעתי מדיון בקשר ל-Diskeeper, שרבים ממליצים להשתמש באיחוי המובנה של Windows 7 על פני תוכנות איחוי צד שלישי. אז האם מומלץ גם לי להפסיק את השימוש ב-PerfectDisk ולעבור לאיחוי המובנה של חלונות 7?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. לבן דוד שלי עלו הודעות מוזרות במחשב כאילו פרצו לו לwindows או משהו זאת הודעות שעלו לו בהתחלה: http://www.cue.co.il/i/cue-r3r0l4601r.png ויש את ההודעה הזאתי שעולה לו מידי פעם כשמפעיל את המחשב: http://www.cue.co.il/i/cue-j7s65vq728.png

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני רוצה להעביר את המשחק GTA 4 לדיסק און קי, יש לי 16 ג'יגה פנוי, כל חלק שוקל 7 גי'גה, הדיסק און קי אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק והוא ריק..איך אני מעביר את המשחק, הוא בקובץ איזו..תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.