עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני הורדתי את התוכנה subrip 1.17 והורדתי גם תרגום לסרט עם סיומת XXXXX.srt ואני לא יודע איך אני אמור להפעיל את התרגום עם הסרט ניסיתי כבר איזה 45 דקות.. וגם חבר שלי ניסה לעזור.. אבל לא הצלחנו להפעיל לסרט אני משתמש בתוכנה power dvd xp 4 מישהו יכול לעזור??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by koraal,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שעושה פעולה דומה לתוכנה Everest? שמחפשת דרייברים לחומרה לא מזוהת במחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by elyaz,

כיצד אני יכול להגדיר אילו "כותרות אחרונות" (Latest Headlines) יופיעו לי בסרגל הכלים? כרגע מה שמופיע זה מה BBC, אני רוצה להגדיר שזה יהיה מאתר ישראלי כלשהו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני צריך תוכנה שתתנתק מהאינטרנט אחרי זמן מסוים ומיד אחרי זה תתחבר.... מצב לתוכנה כזאת? או לחילופין שתחליף פרוקסי כל שעה....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dovik,

שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ThE_BesT,

התקנתי לראשונה היום את הווינדוס אקס.פי על מחשבי היקר ואשמח אם תייעצו על שינויים מוסתרים בווינדוס הזה, או תוכנות הקשורות אליו או דברים פשוטים שניתן לעשות אך אף פעם לא ניתקלנו בהם... בתודה גבי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Ewingum,

אני יוצר תוכנה בC# שמשתמשת בDATABASE של אקסס. אני רוצה שההמאגר נתונים הזה יהיה מוגן בסיסמא. אחרי שאני קובע את הסיסמא באקסס, אני יוצר אובייקטOleDbConnection, אבל כשאני מנסה להגדיר לו סיסמא למאגר נתונים הוא לא מצליח להתחבר אליו ונותן הודעת שגיאה: אולי אני לא עושה את זה נכון באקסס (דרך אקסס הוא מבקש ממני סיסמא והססמא עובדת)? בכל מקרה, אז איך אני עושה תוכנה שמשתמשת במאגר נתונים לוקאלי מוגן ע"י סיסמא של אקסס? יש לי ניסיון (לא רב, אבל זה עדיין ניסיון ) בADO.NET וכבר עשיתי כמה תוכנות עם זה... אבל לא עם דטאבייסים מוגנים בסיסמא. עריכה: מיותר לציין שאני לא עובד עם המאגר נתונים בו זמנית בזמן שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכל תותחי הפורום, יש לי בעיה כבר מזה כחודשיים,חשבון ג'ימייל, אני מצליח לקבל דואר, לא מצליח להוציא. מקבל שגיאה "Task 'a@gmail.com' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'" עשיתי גוגל על השגיאה, ניסיתי הרבה פתרונות שמציעים לעשות (הגדרה מחדש של חשבון המייל, בדיקת הגדרות, התקנה מחדש של התוכנה אפילו ) אך כלום לא עזר, האוטלוק הוא 2007. יש לציין שאני מנסה לשלוח מייל מהאייפון גם, אני ישר מקבל שגיאה של smtp שאין גישה או משהו כזה, אבל לאחר כמה דקות הוא כן מצליח לשלוח. הראוטר שיש לי אם זה קשור הוא של…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by d3vil,

מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך שחבר שלי יוריד ממני איזה כמה קבצים באימיול ואני לא יודע איך אפשר לשתף קבצים..... ז"א איך אני יוצר קישור של הורדה לאימיול נגיד לקובץ כלשהו שחבר שלי מעוניין להוריד ??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Baba_Haze,

שלום יש לי DVD Pioneer DV470 קורא DIVX חדש ובחנות אמרו שאפשר לשים בו תרגום. אז אפשר תרגום בעברית? ומשהו יודע איך שמים תרגום בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אמממ אני רק התחלתי עם התוכנה הזאת כך שמה שאני רוצה לעשות בהתחלה זה ללמוד אותה... אז לקחתי סרטון ואני מנסה לגזור ממנו קטע כזה קטן וחמוד שאהבתי אבל כשאני מנסה לשמור רק את הקטע הזה(כן גזרתי ומחקתי את הקטעים שאני לא צריך..) אז זה מגיע לי ליותר ממאה מגה... איך אני יכול לשמור את זה בפחות מ-20 מגה?! ואיך אני יכול להוסיף אפקטים לעתיד. תודה מראש! ;D

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asaf172,

היי כמו בכותרת, אני לא מצליח לראות בפורומים תמונות מהאתר imageshack במקום התמונה אני רואה תמונה של צפרדע והודעה: domain unregistered to view אשמח לעזרה תודה אסף

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shai82,

נמחק. אצלי עובד, תהנו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כאשר אני שומע מוזיקה במחשב (לא חייב מוזיקה אפילו סרט) יש רעש מתכתי כזה כמו של מחט על הפטיפון , הדבר קורה רק כאשר המחשב כביכול "מתאמץ" - למשל בעת פתיחת דף חדש בדפדפן , חיפוש וניווט בספריית השירים באייטיונס. אני חייב לציין שאין קשר לתוכנה ספציפית - בכל התוכנות שיכולות להשמיע סאונד יש את הבעיה הזו, כלומר אפילו שאני רואה סרט אני שומע את הרעש הזה אם אני מחפש משהו במחשב.. ניסיתי להחליף דרייברים , לשמוע עם אוזניות , להסיר את הדרייבר של REALTEK ולנסות את המובנה של ווינדוס אבל שום דבר לא עוזר.. אשמח לפתרון לבעיה מכיוון שאני דיי אובד עצות בעניין הזה, וזה ממש מציק לשמוע ככה מוזיקה עם הרעש הזה. תודה רבה. :-\

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by המפרט,

קובצי הווידאו שהמצלמה שלי מוציאה (CANON A610) מעט גדולים מידיי לדעתי. לדוגמא קובץ של כדקה וארבעים שניות, 640X480, 15 FPS תופס כ75 מגהבייט האם יש דרך כלשהיא לכווץ אותו במינימום איבוד איכות? בברכה, אריאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by IlanF,

בוורד ופיירפוקס יש מן מילון כזה שבודק איות. אבל אצלי זה רק באנגלית... יש דרך להוסיף אפשרות כזאת בעברית? OFFICE 2007 ENTERPRISE FIREFOX... מה שרשום בצד <<<=====

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by sapartil,

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר). התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים? מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by מעודכן,

בס"ד מה קורה שנה טובה לכולם הרבה זמן לא הייתי פה... מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותר תגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקה עכשיו יש לי שאלה אם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו? ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3? תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צורב ב EASY CD CREATOR 5.2 ןאני מחבר את השירים והכל בסדר אבל יש בום בין השירים כשזה עובר שיר איך אני עושה שיהיה חלק המעבר בין השירים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kola,

האם עבודה על מסך רחב ברזלוציה 1680x1050 יכולה לפגוע לי בסגנון עבודה ובעיצובים? מתלבט אם לרכוש את המסך samsung 226bw

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by the kooks,

שלום רב. חבר שלי לאחרונה מקבל הרבה התראות מהאנטי וירוס שלו (AVAST HOME 4.7) כל פעם כמעט שהוא פותח את האימייל הוא מקבל 2-3 הודעות על וירוס בתוך התיבה הוא נכנס כמעט כל יום כך שזה דבר די מייגע רוב הוירוסים מאותה 2-3 כתובת שהם : א. postmaster@cabri.org.il ב.office@elal.co.il ג.info@walla.com

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי חבר'ס יש לי מחשב אכסון שאליו אני מוריד את כל הקבצים באופן תמידי דרך הרשת, הם בכלל לא נשמרים במחשב הראשי. אני מעוניין בתוכנה שתרוץ עצמאית במחשב האכסון פעם ביום ותבצע מספר פעולות: תבצע בדיקת PAR לכל הקבצים. תבצע extract לכל קבצי ה-RAR שקיימים בספריה מסויימת לספריה אחרת, אולי גם שתמחוק את הקבצים לאחר מכן. *הקבצים יתחלפו מדי יום כמובן.. אני רוצה שזה ירוץ אוטומטית כי אחרת אני צריך או להשתלט על המחשב מרחוק דרך הרשת (שזה לא ממש נוח), או לבצע את זה במחשב הראשי דרך הרשת ואז הפעולות מתבצעות באיטיות מעצבנת. מה אני צריך לחפש בכלל כדי למצוא תוכנה כזו? תוכנות Macro? או אולי מישהו כבר מכיר משהו ייעודי בסגנון? אשמח לכל עזרה או המלצות בנושא!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by maphisto,

איפה יש להוריד תוכנות מענינות למכשיר חפשתי קצת בגוגל . אבל לא מצאתי ,אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח . IPAQ 3850 .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.