תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה- DVD של משינה, הייתי רוצה להריץ אותו על המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה נשמע? עיצוב חדש, דיי חיפפתי ברוב העיצוב. http://artista67.deviantart.com/art/temper-136128047 למי שלא הבין עיצוב לחנות התקנה ומכירת מזגנים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי לאט לאט נעלמת, לאט לאט אני מוצא פתרון לבעיה המעצבנת כל כך של SOUNDMAX. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס קול ועכשיו אני יכול להקליט קול, אבל הבעיה שההקלטה יוצאת עם צליל דפוק ומעוות. אין דרייברים חדשים יותר לכרטיס קול שלי, אז עדכון לא הולך לעזור. תודה לעוזרים, אני כבר לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת ואני אפילו מוכן לקנות כרטיס קול חדש רק שהבעיה תיפתר... (כמובן שעדיף לפתור אותה ולא לקנות כרטיס קול) הינה סרטון שהקלטתי שמדגים את הצליל הזוועתי http://www.youtube.com/watch?v=4wXw-XY8wUo
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שחבר שלי יוריד ממני איזה כמה קבצים באימיול ואני לא יודע איך אפשר לשתף קבצים..... ז"א איך אני יוצר קישור של הורדה לאימיול נגיד לקובץ כלשהו שחבר שלי מעוניין להוריד ??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7, אקספלורר 9. כיצד אני מוסיף שתהיה לי שורת חיפוש קבועה בסרגל הכלים ליד שורת הכתובת? (את הספק של מנוע החיפוש אני יודע לבחור) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סרקתי עם התוכנה החינמית malwarebytes anti-malware (האם התוכנה הזו טובה?). וזה מצא לי כל מיני מזיקים, כאשר האנטי וירוס בכלל לא מזהה אותם. וגם עם spybot לא נמצא כלום. האם זה מזיק? ומזה בעצם? ניתן לנקות את הקבצים עם התוכנה ללא הסרה מלאה שלהם? תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 08:01:47 בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע בקורס מחשבים, המדריך אמר לנו שבגרסא האחרונה של היירנס (15) אין את תוכנת GHOST. למי שלא הבין אני מתכוון לתוכנת HIRENS. בגלל בעיה בכתיבה בפורום של שם באנגלית, ואחריו מספר, כתבתי את זה ככה. אני רוצה להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של HIRENS שכוללת את GHOST, וממנה להוסיף את ה-GHOST לגרסא הכי חדשה. ככה ליצור דיסק עם הגרסא הכי חדשה של HIRENS עם הגרסא החינמית הכי חדשה של GHOST. מצאתי בקישור הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7524162 את גרסא 13 של HIRENS. האם היא כוללת את GHOST? האם זו הגרסא האחרונה של HIRENS שכוללת את GHOST? אני מתכוון כמובן ל-GHOST ל-Windows. למנהלים: אני מקווה שלא עברתי על שום חוק באשכול הזה (למשל אם אסור לפרסם קישורים של פורומים אחרים) …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם משתתפים בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד שתבצעו בדיקת איות לפני שאתם שולחים הודעות. אין הרבה דברים שיפגעו באימפקט של ההודעה שלכם יותר מאשר רצף שגיאות-כתיב ושיבושים שניתן היה בקלות לפתור בעזרת בדיקת איות זריזה. עד היום השתמשתי לעניין הזה ב-spellcheck.net, אבל לאחרונה התקנתי את ieSpell שמתממשקת לאקספורר ומציעה בדיקה מקומית מהירה בהרבה מפתרונות רשת כמו spellcheck.net. מנסיוני, היא גם עדיפה לבדיקת איות של דואר מבוסס-Web (כמו Hotmail). הנה תמונת מסך מהאתר שלהם: "זה שווה!" Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WMP 10 ואני אוהב יותר את 9. איך אני מסיר את 10????? יש לי כבר את 9 ושאני מנסה להתקין הוא עוצר אתת התקנה כי יש גירסה יותר חדשה תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם אני משתמש בתוכנה PuTTY כדי להתחבר מ-Windows לשרת לינוקס, על גבי SSH. יש לי בעיית תצוגה קטנה בתוכנה הזו: כל פעם שבשרת מוצגים קווי ASCII, כמו למשל כשמוצגת טבלא, או כשמשתמשים בתוכנה Midnight Commander עם התצוגה שלה, אז התווים של קווי ה-ASCII לא מופיעים, ובמקום זאת מופיעה האות "ג". מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? האם אני חייב להוסיף ל-Windows קובץ Font שלא כולל עברית בתוכו, או שיש דרך בלי להוסיף עוד פונט ל-Windows? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי need for speed porsche כשאני מתחיל לשחק אז אני רואה כתום לא את המכונית ולא את המסלול מה צריך לשעות אגב זה קרה לי במשחקים אחרים :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך להוסיף לתפריט של הכפתור הימני את האפשרות "חיפוש יעד" (נמצאת במקור במאפיינים ופותחת את הספרייה שבה נמצא הקובץ) כאשר אני מקליק על קובץ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 סרטים CD1 וCD2 ל קובץ אחד גדול מבלי לפגוע באיכות של הסרט. רק להדביק בלי לקודד
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי סוליד וכשאני מפעיל את התוכנה ורוצה לשרטט משהו המסך שרטוט נתקע. למשל עם אני מוריד את החלון של סוליד ומעלה אותו אני אראה בחלון חלק מה desktop כמוכן המפרט של המחשב מעבד-intel pentium E2140 לוח אם-gygabyte 945gcmx-s2 זיכרון-ddr2 2giga כרטיס מסך-radeon hd4670 512mb מסך lg 1280*1024 תודה לכול מי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
F-Prot antivirus 3.15 bitdefender 7.2 איזה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Laptop עם Windows 7 home editon 64bit אני רוצה SQL 2008 R2 EXPRESS with managment studio. הורדתי את זה והתקנתי וזה פשוט לא עובד טוב זה לא נותן להתחבר דרך הmanagment studio. יכול להיות שיש בעיות לSQL עם laptops?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי בעבר MATLAB על המחשב הנייד התוכנה עבדה חלקית, היו כמה כפתורים שהובילו לשגיאה לקחתי את אותה התקנה והתקנתי על הנייח - שם התוכנה עובדת כמו שצריך. רציתי להתקין אותה מחדש בנייד, ועכשיו שאני מפעיל את ההתקנה אני רואה לשנייה אחת את התמונה של הלוגו ואז זה נעלם רציתי למחוק קודם מה-Control Panel\Programs\Programs and Features אבל התוכנה לא הופיעה שם , אז מחקתי ידנית את התיקיה לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין , ושוב התמונה עולה לשנייה וההתקנה נעלמת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להכניס לתוכה רשימה של שמות- ali bati roy kozy ושזה יסדר את זה לפי הABC ali bati kozy roy תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באופן מוזר ביותר, באתי היום להיכנס לאיסי שלי כמו כל פעם שאני על המחשב והוא אמר שהוא מחובר אבל לא הראה אף אחד מהרשימה שלי כמחובר (דבר מוזר,בהתחשב שיש לי יותר מ30 איש ברשימה) ואני מתכוון גם לא בתור AWAY ודברים כאלה,כולם(!!!) היו off line אז החלפתי לאיסי של אח שלי ושלו עובד בסדר אז ניסיתי לראות אם אני יכול להתחבר דרך האיסיקיו שיש באתר של איסיקיו (מין java applet כזה שמריץ ICQ שנוח להשתמש בו כי לא צריך להוריד ולהתקין) וניסיתי להתחבר עם המספר שלי וזה אמר שזה לא מצליח להתחבר לסרבר עכשיו ניסיתי למחוק את המשתמש שלי מהאיסי ולהירשם מחדש (עם אותו מספר כי אני לא מתכוון להחליף) ושוב קורה אותו הדבר,הוא אומר שהוא מחובר, אבל הוא לא מוריד את הרשימה שלי מהסרבר (דבר שהוא אמור לעש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לעשות משהו על מנת שכשאני ממזער את היוטורנט אז הסמל שלו בפינה יהיה שקוף ולא הסמל הירוק שיהיה פשוט בלתי נראה. איך עושים את זה ? (ולמי ששואל מה הסיבה זה כי אחותי כל הזמן סוגרת לי תתוכנה ואין לי כוח לריב איתה*).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב. העניין הוא כזה: יש לי שני דיסקים SATA של סיאגייט 150X2 ברייד 0 (סטריפ).=300 ג'יגה בייט,שזה בעצם כונן C:/ הוא עובד מצויין והמערכת טסה. יש לי דיסק WD אחד של 80 ג'יגה 8 מגה בייט CACHE שמחולק לשני חלקים ( הוא היה הדיסק העיקרי על המחשב הישן באופן הזה: - חלק אחד של 6 ג'יגה (בשביל מערכת ההפעלה) - חלק שני של 70 ג'יגה (בשביל שאר הקבצים) הוא עבד נפלא עם כונן C (שני כונני ה SATA ב RAID O ) והופיע כדיסק אחד G:/ ==================================== אין לימושג למה, אבל לפני זמן מה הוא שוב איכשהוו התחיל להיות מזוהה כשני חלקים, והופיע כונן F (זה בעצם כונן 6 ג'יגה) יחד עם כונן G שבעבר היה אחד. פשוט כונן F נפרד מכונן G ועכשיו שניהם מרכיבים את ההארד דיסק הישן שלי. כשאני נכנס לכ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בבעיה בדפדפן של כרום. מה שקורה, זה שהוא לא מראה לי את כל הפריטים בדף. לדוגמה, האתר של המכללה שלי, שבו יש דף עם תיקיות - בדפדפן לא רואים את התיקיות. הבאתי תמונה להמחשה: אפשר לראות בריבוע הקטן שנפתח שהתיקיות לא מופיעות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי את התוכנה subrip 1.17 והורדתי גם תרגום לסרט עם סיומת XXXXX.srt ואני לא יודע איך אני אמור להפעיל את התרגום עם הסרט ניסיתי כבר איזה 45 דקות.. וגם חבר שלי ניסה לעזור.. אבל לא הצלחנו להפעיל לסרט אני משתמש בתוכנה power dvd xp 4 מישהו יכול לעזור??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-