עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם , יש לי נייד מסוג SGS (samsung galaxy s1) אני רוצה להמיר הרבה קבצי וידאו (batch) לצפייה במכשיר. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה שתעשה זאת עבורי. כמו כן , מהי הרזולוציה שאני רוצה להקטין את הוידאו בשביל המכשיר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gkman,

לא. אני לא גלשתי לפורנו. הקלדתי כתובת שגויה בטעות- ועכשיו כל פעם שאני מתחיל להקליד את הכתובת (הנכונה) עולה לי בהצעות הכתובת השגויה- ואני משתמש הרבה בהשלמה האוטומטית של כרום אבל זה תמיד משלים לי לכתובת השגויה- וזה למרות שמחקתי מההיסטוריה! אני חושב שיכול להיות שלא מחקתי כמו שצריך כי זה קרה כבר פעם ובסוף מחקתי את כל ההיסטוריה וזה נעלם(אני לא רוצה שוב כי אז זה להכניס סיסמאות וכו' שוב). אז אני ישחזר לכם איך מחקתי: נכנסתי לטאב של ההיסטוריה- בתיבת החיפוש הקלדתי את הכתובת של האתר השגוי (בלי הWWW או הסיומת) ומחקתי מה שנמצא. ניסיתי גם למחוק מההצעות של גוגל בריחוף עם העכבר מעל ההצעה ולחיצת DEL אבל זה כל הזמן חוזר לי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני צריך להעביר מספר דפים סרוקים בעברית לקובץ וורד

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Artista,

היי מה נשמע? עיצוב חדש, דיי חיפפתי ברוב העיצוב. http://artista67.deviantart.com/art/temper-136128047 למי שלא הבין עיצוב לחנות התקנה ומכירת מזגנים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני צריך את עזרתכם. יש לנו בחברה שרת EXCHANGE 2003. קבצי הDB של השרת נקראים מסתיימים ב EDB. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשמור לייצא תיבות מתוך EDB ל PST. שמעתי על KERNEL FOR EXCHANGE SERVER. יש לכם המלצות אחרות? תקציב עד 600$ תודה!!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום מחפש תוכנת הורדות, מנהל הורדות, לרפיד שר (RAPIDSHARE ) שתתן לי אפשרות להוסיף לינקים כמה שאני רוצה בלי הגבלה ושתיהיה עם אפשרות להכנסת סיסמא של רפיד כדי להבטיח הורדה תקינה בלי בעיות ושתהיה גם מהירה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Mishmish,

שלום רב אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה אשר היא פועלת כמו שעון מעורר כאשר מכוונים אותה לשעה מסויימת היא תפעיל קובץ mp3 (שיר) . תודה לכל המוכנים לעזור .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Haflo,

המצב הוא כזה: Windows XP Pro WinOnCD v3.7 צורב HP9300i Media: Blank CD`s -the chipest one`s אני צורב Mp3 לאודיו -> לפעמיים באופן אקראי אני שומע את השירים שצרבתי כאילו לא מסונכרנים, כאילו שומעים את השיר וברקע שומעים אותו עוד הפעם אבל בפיגור עצבני..... מה זה? מה קורה פה????

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by THE_COMMANDER,

אני מחפש תוכנה שדוחסת קובץ של סרט פלוס קובץ של התרגום לקובץ אחד יש משהו????

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sapartil,

ב WORD 2003 איך מגדילים את הכתב יותר מדרגה 72 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ראשית אני מודה ומתוודה שמעולם לא קניתי תוכנה חוקית !!! מכיוון שתוכנת בבילון עושה לי צרות וכל פעם אני צריכה לחפש קראק חדש הרמתי ידיים והחלטתי לקנות תוכנה חוקית - אני מקווה שיש פה אנשים שקונים תוכנות ויוכלו להסביר לי משהו שלא הצלחתי להבין. נניח שקניתי תוכנה חוקית וקיבלתי איתה סריאל והתקנתי אותה על המחשב והכל עובד. השאלות שלי הן כדלקמן: יש לי בבית יותר ממחשב אחד. מה קורה אם אני רוצה להתקין את התוכנה גם על המחשב השני? האם למחשב השני אני צריכה לקנות רשיון נוסף? ומה יעשה מישהו שיש לו 4 מחשבים? יקנה 4 רשיונות? האם יש פתרון לבעיה הזו? במידה ואני מחליפה מחר מחשב - האם הסריאל יתקבל ע"י המחשב השני או שהוא יזהה שאי פעם הרשיון הזה הותקן על מחשב אחר והוא יזהה את זה כאילו אני מנסה להתק…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by iz,

אני מנסה להתקין פלאש פלייר מהלינק הבא : http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash אני לוחץ על Install Now ושום דבר לא קורה. גם לא זה : וגם לא זה :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני צריך להתקין את אחת מתוכנות האנטי וירוס הבאות: symantec trend micro CA eTrust Sophos אל תציאו לי תוכנות אחרות כי אני חייב רק אחת מאלה... העדיפות הראשונה שלי היא שזה לא יעמיס על המערכת ולא יקפיץ שום דבר שיהיה נוח לבטל אותו!!!!!! אני חושב שMCAfee עונה על הדרישות האלו, לא?!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by most,

היי, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון....... ולשאלה: האם יש אפשרות לחבר מחשב ל 2 מסכים כך שאוכל לדוגמא לצפות בחלון(יישום)נפרד בכל מסך אם כן איך אני עושה זאת?? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Svinka !,

שלומות... קניתי מחשב (מפרט בצד) ואני לא יכול להפעיל 3DMARK... לא 2005 לא 2006 כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור... וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה. זה השלב שבו הוא בודק מערכת... אם מישהו יוכל לעזור אז תודה... http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19 זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nirfun,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש אני מנסה לצרוב DATA CD ולא נותן לי בשום דרך שהיא ואני לא מצליח לא בנרו ולא בווינדוס זו השגיאה שנרו נותן לי בקובץ LOG Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20>Version: 2.00 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default CD-ROM: <Generic DVD-ROM >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 8.3.6.0 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === CdRomPeripheral : HL-DT-STDVD-RAM GH22NP202.00 JRAID Port 0 ID 0 DMA: Off DiskPe…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by EITAN4,

אני כבר מלא זמן שובר ת'ראש ולא מצליח . אני רוצה לשמור כתבה\מדריך לדוגמא זה http://itbananas.com/vmware-vsphere-4-1-guide/#more-5182 יש לי אופיס 2010 2007 2003 אני רוצה לשמור את הסירטונים שמקושרים ליוטיוב . עם זה אין בעיה . הורדתי אותם FLV אבל אין דרך לקשר אותם למסמך WORD אני רוצה שיהיה לי את העמוד הזה לצפיה כאשר המחשב לא מחובר לאינטרנט . מה הדרך הכי טובה לשמור את המדריך הזה ?? גם כאשר ימחקו הסירטונים מיוטיוב . ביצעתי העתק\הדבק למסמך וורד עיצבתי אותו ובאמת קיבלתי חלון וידיאו בתוך המסמך שמקושר ליוטיוב . כבל כאשר העברתי את המסמך למחשב אחר לא ניתן היה לצפות בסירטון ( בשני המחשבים יש אופיס 2010 ) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shafik,

שלום, התקנתי בבילון 9 חוקי עם רשיון על מחשב WIN7 וישנה בעיה שהתצוגה נחתכת בצד ימין. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, התקנתי במחשב אחר עם WIN 7 ולא נגעתי בשום דבר רק NEXT כל הזמן וגם שם הבעיה קיימת. האם מישהו נתקל בתופעה? תודה רבה, איתמר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, היום התקנתי ווינדוס 7 (32 ביט) על המחשב שלי כשהיה בו כבר ווינדוס 7 ואני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול שלי אני כבר כמה שעות מחפש ולא מוצא אם למישהו יש קישור אני אשמח מאוד!! הלוח זה INTEL DG965RY

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. גיליתי היום שבתקיית c:users <myname<appdata<local<temp יש 12 גיגה תמונות (GIF) של צילומי מסך שלי משנת 2012 ועד לרגעים אלו. לאחר בדיקה התברר לי שיש תהליך ששמו DANGER.EXE והוא שמייצר את התמונות האלה כל 10 דקות ועשרים שניות בדיוק. מעניין אותי לדעת לאן הוירוס הזה שולח את התמונות? לפחות לאיזו מדינה? האם יש דרך?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by d3vil,

מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by jj516,

באתר : www.wwf.com יש menu bar איך ובאיזה תוכנה אני יכול לעשות את ה menu bar שיש לאתר? ובאיזה תוכנה אני אוכל להכניס אותה ליצירת האתר?, אני אוכל להשתמש ב front page?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים