תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה:WINDOWS XP SP3 עברתי בהמון פורומים ואתרים וראיתי שאפשר לחבר את השלט של הWII למחשב דרך BLUETOOTH. את זה הצלחתי לעשות, אבל אני רוצה לשחק במשחקים כמו הגיטר הירו(יש לי את הגיטרות של גיטר הירו 5 וBH) ראתי שזה אפשרי דרך תוכנה שנקראת GLOVIEPIE אבל מי שיצר אותה כנראה גזעני כלפי ישראל ואין אפשרות להפעיל אותה בישראל, ניסיתי ואי אפשר... אז בקשה לתוכנה שתיתן חיבור לגיטרה ויהיה אפשרות לשחק במשחקים כמו FoF וJAMLEGEND.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב החלטתי להתחיל את פרוייקט "קרן הכספים שלי" ולהכניס קצת כסף לקופה ;D אי לכך ובהתאם לזאת שהרבה אנשים בשכונה לא ממש בקיאים במחשבים החלטתי לנצל את העובדה ולהתחיל לעבוד כטכנאי מחשבים... חשבתי על כמה תוכנות שיכולות לעזור כמו תוכנות דיאגנוזה שונות... עזרים וכו'... אילו תוכנות אתם מציאים להיעזר בהם כדי להקל עליי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הגרסא לפיירפוקס שהיא Native 64-bit ,היא נקראית גם Minefield והיא מבוססת על גרסא 3 משהו. בכל מקרה,אני מאוד מאוד מרוצה מהשיפור העצום במהירות טעינה של התוכנה ושל האתרים,ואין בכוונתי לחזור אחורה. הבעיה היחידה היא שסרטוני פלאש כמו ביוטוב לא עולים,בדקתי וזה כי ADOBE לא הוציאו גרסא רשמית של הפלאג פלאש לדפדפני 64 ביט Native. וגם הבנתי שכמה אנשים שמשתמשים בלינוקס SUSE הצליחו לפתור את זה איכשהו אבל לא ראיתי פיתרון ממשי לויסטה. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלח לי טקסט לגימייל. אבל מה שאני קיבלתי היה משהו כזה: ??????? ????? ??? וכו' אני השתמשתי בגרסת ווב של ג'ימייל. הוא השתמש בoutlook express מה לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ווינדוס 8 שמחוברים לכרטיס מסך hd radeon 5850: 1. מסך מחשב 22 אינץ רזולוציה 1650 2. טלוויזיה 42 אינץ רזולוציה 1920 בטלוויזיה אני משתמש כשאני במיטה ובגלל שזה רחוק אני צריך להגדיל את הטקסט (באופציה בווינדוס יש 100 אחוז 125 אחוז 200 אחוז, בחרתי אחד מהם) זה נמצא בתוך ה- screen resolution כשאני מגדיל, זה מגדיל את שני המסכים. איך אני עושה הגדלה רק למסך אחד? יש תוכנה שעושה דבר כזה? איך אני מסדר שיהיה תואם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי עכשיו את הוינזוס - ובנהל התקנים תחת קטגוריה התקנים אחרים - מויעים שני התקנים שאני לא יודע של מה הם PCI Device SM Bus Controller עכשיו ה PCI DEVICE היחיד שיש לי זה של הכרטיס מסך - שהוא כבר מותקן אגב, את ההרכבה של המחשב עשיתי אני - אני לא יודע אם זה קשור - אבל אולי מישהו יכול לעזור לי??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש דנדש של (HP (Intel פירמטתי אותו ואין לי קולות במחשב אני חייב להתקין דרייבר בבקשה תעזרו לי תודה ענננקיייתת לכל מי שמגיב!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את ה- DVD של משינה, הייתי רוצה להריץ אותו על המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני צורב קובץ ISO (ווינדוס ויסטה RC1) על דיסק DVD אני יוכל לעשות ממנו BOOT? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר 8 על ווינדוס 7 64 ביט. אז אני משתמש בגירסה הרגילה של האקספלורר לא של ה-64 ביט. בגירסה הרגילה כשאני לוחץ על כפתור "חזור" ו"קדימה" זה לא עושה כלום. לעומת זאת עם אני לוחץ ALT+חץ (ימינה או שמאלה) אז זה כן מעביר לי. הבעיה קיימת רק בגירסה הרגילה של האקספלורר לא ב-64 ביט. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעונים! נ.ב: אני התקנתי לאחרונה מחדש IE 8 לאחר שכבר היה לי (כי לא הייתי בטוח שזה הגירסא האחרונה) אבל בכל זאת גם אחרי שהתקנתי ניראה לי שהכפתורים הנ"ל עבדו לי עד לאחרונה. אוקי זהו עשיתי ריסטרט והבעיה נפתרה תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להכניס לתוכה רשימה של שמות- ali bati roy kozy ושזה יסדר את זה לפי הABC ali bati kozy roy תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס TV במחשב, עכשיו יש לכרטיס כמובן שלט. אני רוצה לעשות ככה שהשלט לא רק יכבה את התוכנה אלא גם את המחשב, יש איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה? או שזה רק דרך חומרה? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו גרסא 6 . הכל טוב ויפה רק שיש לי בעיה קטנה .. שכחתי את הסיסמא שלי , למזלי היא שמורה אצלי במצב של " שמור סיסמא" כך שזה נכנס אוטמטית אבל אם בטעות זה ישתנה הלך עליי שלא נדבר על זה שאי אפשר להיכנס ממקומות אחרים .. ניסיתי את כל התוכונות האפשריות שמראות סיסמאות אבל משום מה הם לא תופסות על אי סי קיו 6 . רק בגרסאות המוקדמות יותר . למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי ?!?!!?!?! בבקשהההה ??? ??? ??? ( שמעתי שיש תוכנה כזאתי שמגלה את הכוכביות )..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני המרה של קובץ לMPEG 2 צריך לבחור בסוג ה-ASPECT RATIO... אם לא יודעים איך קודד הקובץ אז איך אפשר לדעת מהו ? אני אשמח להסבר מעמיק ! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,האם מישהו מכיר תוכנה או אופציה אחרת שאפשר לבצע על מנת שטבלאות גדולות של אקסל עם הרבה נתונים,יעבדו יותר מהר ואני מתכוון קבצים בגדלים של לפעמים אפילו 1G,יש הרבה מספרים ונתונים וזה משגע את המחשב,חשוב לציין שמדובר במחשבים חזקים עם מספיק RAM.תודה רבה! (הקבצים נפתחים לוקאלית על המחשב ולא דרך הרשת)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום אני רוצה לשמור בדיסק קבצים שהורדתי מהאנטרנט - באזרת ה offline use הצלחתי לבצע synchronize ולשמור את המידע מקומים במחשב ועכשיו כשאני לא מחובר אני יכול לגלוש ולראות את הדפים (HTML) הבעיה היא שאני לא מוצא את הקבצים בשביל להעתיק ל CD האים יש אפשרות כזו ?? או אולי יש תוכנה אחרת שמורידה דפים מאתר שיהיה לי קל יותר איתה ?? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
r-studio 5.1 היא היום התוכנה הכי טובה לשחזור קבצים שנמחקו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לראשונה היום את הווינדוס אקס.פי על מחשבי היקר ואשמח אם תייעצו על שינויים מוסתרים בווינדוס הזה, או תוכנות הקשורות אליו או דברים פשוטים שניתן לעשות אך אף פעם לא ניתקלנו בהם... בתודה גבי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר שנים תהיתי מה שמו של התוסף שזכרתי לטובה ומאז שעשו עדכונים לא יכלתי להשתמש בו. התוסף מאפשר צפיה ביוטיוב מחלון קטן בדפדפן כשהוא מופיע על גביי הדף שאתה גולש בו עם אפשרות של להזיז אותו מצד לצד כפי רצונך וכו'. אתה יכול לתרגם איתו בבילון וגם לקרוא בויקיפדיה וכו'. אני לא זוכר רק אם הוא היה קשור איכשהו ל-greasemonkey. מישהו זוכר \ יודע על מה אני מדבר? תודה רבה לעוזרים, זה תוסף חובה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר). התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים? מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HD חדש שיתפקד בנוסף ל HD הקיים ככונן לאיכסון והתקנה של תוכנות ומשחקים. את כל הסרטים, המוסיקה, המסמכים, הגיבויים ושאר הקבצים כבר העברתי. עכשיו נשארה השאלה מה הדרך היעילה ביותר להעביר את כל התוכנות והמשחקים המותקנים, קיצורי דרך ולינקים? תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס לאתר YNET, אתר החדשות של ידיעות אחרונות, ה-CPU usage קופץ לסביבות 50 ואם אני פותח TAB נוסף שמכיל דף מ-YNET הוא מגיע ל-100%. ברגע שאני סוגר ואין כל זכר ל-YNET, המצב חוזר להיות נורמלי. יש לציין שזו בעיה מתמשכת (ה-PROCESS של הדפדפן הוא זה שקופץ לשמיים), כאשר ב-IE זה לא קורה. מישהו נתקל בזה ויש לו מושג למה זה קורה? איך לעזאזל אתר יכול לגרום לדפדפן לצרוך 100% יכולת עיבוד?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לילדים קטנים ללימוד ה "אלף בית " . תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-