תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאני מוחק את היסטורית הגלישה, כשאני פותח עם החץ את היסטוריית הגלישה אני מקבל רשימה של אתרים מהמועדפים שלי. האם ישנה דרך לבטל זאת ושלא יופיע כלום בהיסטוריית הגלישה??
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כבר כמה שנים אנחנו משתמשים בתוכנת ווינפקס לשליחת פקסים לבודדים ולקבוצות שיצרנו. לפתע...התוכנה לא מגיבה. כרטיס המודם נבדק והוא תקין. שמרנו את כל המספרים והתקנו מחדש את התוכנה דרך האינטרנט. עכשיו ואנחנו לא מצליחים לייבא אותם חזרה לתוכנה, ובנוסף הפקסים ברובם עדיין לא נשלחים. לא מצאנו תמיכה בארץ. יש רעיונות? הצעות לתוכנה אחרת? תודה רבה :-[ ???
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
ב MSIE 8 זה לא קורה. כמו כן, אני לא בטוח אם זה קשור, אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב קובץ לי windows help and support, אם אני לוחץ X אז קופץ אחד חדש, ולא מפסיק לקפוץ עד שאני מקליד משהו בתיבה של ה feedback ולוחץ על "was useful/was not useful/was useful somehow".. בד"כ אני מקליד משהו כמו sdlgkj ולוחץ על was useful.. מה לעזעזל? תודה, אבל אני לא צריך כ"כ הרבה עזרה! נ.ב אין לי אנטיוירוס כבר חצי שנה ואני מוריד פיראטי.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני לומד עכשיו גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה) ואני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני זול (בסביבות 300 שקל). האם שווה בכלל לקנות ממחיר כזה, או שהאיכות במחיר הזה לא טובה ועדיף לא לקנות? ואם כן, איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במתלמד בראשית דרכו, אשר מקווה ששואל את השאלות הנכונות. ניסיתי לייבא קליפאל הסורס מוניטור, הבטתי בפרופרטיס וראיתי את הגדרות הגודל וכו', לאחר מכן חיפשתי הגדרות מתאימות בסיקוואנס החדש, ולא מצאתי (בינינו. גם לא ידעתי כל כך לחפש...) מכל מקום, בכל הגדרה שבחרתי קיבלתי פס אדום על הטיים ליין, ובכן, אנא אני בא... :s05:
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? או אולי ישנה תוכנה בסגנון הMOVIE MAKER שתומכת בקבצים מסוג MPG? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך להכניס כמה סרטים וסרטוני בDVD אחד. העניין הוא שזה לא נכנס כמובן... חשבתי לקודד ל-DVIX, כדי שנגני DVD יקראו את הדיסק. איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד כעת כבר עם המחשב החדש הפועל תחת חלונות 7 ואקספלורר גרסה 8 משום מה בכל פעם כאשר אני נכנס לאתר חדש, מתקבלת הודעה למעלה: אתר זה מעוניין להתקין ההרחבה הבאה- Adobe Flash Player installer במצב זה אני תמיד מאשר ומתקין את ההרחבה, ובכל זאת כאשר אני עובר לאתרים אחרים ההודעה ממשיכה , כאילו שלא עשיתי שום דבר. במחשב הקודם עם ויסטה, הייתי צריך לעשות זאת פעם אחת בלבד, וזהו. ההודעה לא חזרה יותר להציק לי. איך מסדרים את זה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אתמול גיליתי שהעומס שתמיד יש לי בפארמוויל בא מהחיות שעובדות עם ג'אווהסקריפט ואז נהיה עומס על הדפדפן עד שהוא נתקע והיום חשבתי על זה שכרום הוא הדפדפן המהיר ביותר כי הוא עושה את הדברים האלה של הג'אווהסקריפט הכי מהר ובאמת התקנתי אותו והיה טיפה עומס אבל הוא לא נתקע והוא מתמודד יפה מאוד יחסית, וזה עוד אחרי שחשבתי שפיירפוקס הוא דפדפן מהיר מאוד בכל מקרה את כרום אני לא רוצה בגלל העיצוב המעפן שלו ובגלל שהוא ממש נטול אפשרויות וכל הזמן שואל אותי שאלות מפגרות כמו אם לתרגם את הדף כאילו אני אידיוט שאתמול קנה מחשב מחברת DELL בפעם הראשונה אז למה יש איטיות כזאת בפיירפוקס האחרון ואם יש איזה תיקון שאני יכול בעזרתו לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את אופיס 2007 באנגלית ואת ההרחבה שלו לעברית עם כל החבילות שרות שלהם למרות הכל אני לא מצליח להפוך את הTAMPLATES שלו שילכו מימין לשמאל (עברית) וגם כך לשאר התוספות שלו למשל האופציה להוסיף טבלאת תוכן אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
באתי לשמור אותו וזה בדיוק נתקע סיימתץי את זה אחרי 10 דקות עם CTRL ALT DEL הקובץ לא נשמר. יש דרך לשחזר את מה שרשמתי שם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא. עדיין אני נשאר עם האקספלורר, חבל שאי אפשר להפוך את ה-Bookmark לאייקונים קטנים כמו באקספלורר, ככה יותר נוח לבחור איזה אתר אתה רוצה, במיוחד כשמדובר על הרבה אתרים. מעבר לזאת, עדיין יש אתרים שאקספלורר מציג אותם יותר יפה וסימטרי. בחלק של השיפור, יש הרגשה לדפדפן יותר מהיר אך זה עדיין לא מפצה על המגרעות האחרות. למי שלא ניסה את הדפדפן, יש קישור בכתבה: http://hwzone.co.il/news/133419
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוסף לתוכנה foobar2000 למי שמכיר בשם foo_cwb_hooks.dll. לא הצלחתי למצוא שום לינק שעובד מלבד אחד דרך MEGAUPLOAD אשר גורם לקריסות ולא עובד באמת. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי את זה או לתת לי קישור שעובד. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול, פשוט נמאס לי כל פעם שאני צופה ב YouTube לסמן לו לנגן לי את הסרט ב 720p. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם - כמה זה כבר מסובך לכתוב איזה ADD-ON לדפדפן או משהו בסגנון שפשוט כאשר הוא מזהה בשורת הכתובת כתובת מ YouTube , הוא אוטומטית מוסיף בסוף את האותיות fmt=22& לקישור. זהו. פשוט, קל ונוח. עכשיו, איך עושים את זה ?!! :-[
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים שאני מנסה לבצע פעילות במיייל ולא מצליח כול פעם שאני מנסה לכתוב מייל או כמעט כול אופציה המייל זורק אותי מהתיבה ולא נותן לי ורושם לי שיצאתי מהתיבה וללחוץ אל הכנס....מה עושים במצב כזה?? המייל הוא של נענע תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כמו כן אם אפשרות שליטה במאוורר למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע איתה אתחול למחשב המטופל, כך שהשליטה תוחזר אוטומאטית לאחר האתחול ללא צורך בהתערבות של מישהו מהצד השני?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי הרצתי בדיקה של ANTI MALWAREBYTE והתגלו 10 רוגלות במחשב עוד מעט אני יריץ SPYBOT האם שמריצים את התוכנות סריקה צריך לסגור את הדפדפן? האם יש המלצות לעוד תוכנות נגד רוגלות\מזיקים?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6750 2.66 בלי אוברקלוק עד לפני חודש הכל היה טוב אבל פתאום הוא מתחיל לעבוד על 70% 90% וחוזר ל1-5% בלי סיבה בדקתי את חום המעבד בתוכנת אוורסט כחצי שעה והוא הגיע במקסימום ל50 מעלות כשהכי פחות הוא מגיעה ל38 מעלות מה נראה לכם שהמעבד נפגם או לא?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-