תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כאשר אני בוחר תיקיות שרשומות בעיברית ומעביר לצריבה לא ניתן ליקרוא אותם אבל לאחר הצריבה על הדיסק הם קריאים מה עושים ? האים יש להוריד פונטים לNERO ומהיכן ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל הודעת טעות עם הרצת WINDOW WASHER המצויינת שעבדה בעבר כשורה. מישהו מכיר תוכנה שעושה דברים דומים? בתודה מראש RH
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את האנטי וירוס NOD32 אבל הוא לא מביא לי כי הוא אומר שצריך להסיר קודם את הקודם. כשאני הולך להסיר את הקודם אז בשום תוכנת הסרה הוא לא מראה לי שיש אפשרות להסיר. ז"א כבר הסרתי את זה אבל כנראה רק חלקית. השאלה שלי היא: איך אני יכול להסיר את השיריים של הגרסא הקודמת בצורה מלאה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש שמה טונות קבצים , אבל אני אף פעם לא מצליח להתחבר אליו
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק בדחיפות לתוכנת שיחזור לWIN XP או לחילופין לתוכנת CLONING שאני פשוט יוכל לגבות את הHDD שלי ולהתקין WIN 7 סוף כל סוף. מה שקרה זה שביום בהיר אחד הפעלתי את הנייד והוא רוצה שאני יכניס אותו לRECOVERY..טוען שחסר לו קובץ WINDOWS/SYSTEM32.CONFIG/SYSTEM.לאחר שכל נסיונותיי לשיחזור המערכת נכשלו הורדתי תוכנה בשם ULTIMATE BOOT בגירסתה האחרונה..ויש שם המון דברים נחמדים אך שום תוכנה מספריית הCLONING לא עובדת. מה עליי לעשות ואיך אפשרי לשחזר את המערכת רק לגיבוי קבצים חשובים על HDD נייד עם חיבור USB ואז הסרת המערכת והתקנת WIN7??
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה לגבות את כל ההגדרות שיש לי כולל אתרים \תוספים וסיסמאות בגלל שאני עושה פירמוט והתקנה מחדש
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגין ל-Winamp שיציג את גלי השיר בזמן אמת, אבל לא של אותה שניה אלא של כל השיר. משהו בסגנון כזה: וכך אני אוכל לדעת היכן הקטעים השקטים והיכן הקטעים ה"עצבניים" של הטראק ולעבור ביניהם בקלות בלי לחפש יותר מדי. אם אין PlugIn ל-Winamp, אולי יש תוכנה שעושה את זה? (כרגע אני משתמש ב-Sound Forge 6 אך לוקח לה קצת זמן לטעון טראק שלם ולהציג את הגלים שלו :-/ ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! התקנתי WIN7 64BIT ואין לי דריבר לכרטיס קול והמערכת לא מצאה. מדובר בכרטיס מובנה בלוח אם, וחיפשתי באתר ASUS ויש רק לויסטה וזה לא תואם, אז מי שיכול או יודע איפה אפשר להשיג דריבר ללוח אם A8N- SLI DELUXE לכרטיס קול אני אשמח. בתודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי קורא לי לפעמים שבזמן פתיחת קובץ (ISO) דרך תוכנת דיימון טולס , שהמחשב קופא לגמריי , רק ריסטט משחרר זאת , זה קורא באופן נדיר, אבל קורא, מדוע זה?, יש בעיה בחומרת המחש? רוני
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
משום מה הDVD שלי מסרב לזהות קיבצי כתוביות על הדיסק ולהפעיל אותם עם הסרט. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שמכניסה את הכתוביות לתוך הקובץ של הסרט ועושה אותן חלק ממנו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים ע"י ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים הורדה עם "מנהל הורדה") אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. מישהו יודע איך אפשר לשות את מספר הקבצים שאפשר להוריד במקביל? אני עובד עם WIN XP PRO בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת באיזה תוכנה או דרך ניתן לשחזר אימלים שנמחקו לגמרי (גם מהסל מחזור של התוכנה icredimail) מצאתי תוכנה שנקראת nucleus kernel incredimail שמראה את כל האימלים שנמחקו אך כדי לשחזר ולשמור במקום אחר צריך לקנות אותה ולכן זה אומר שהאימלים עדיין שם איפה שהוא ורציתי לדעת האם מישהו יודע איך להגיע אליהם או מכיר תוכנה חינמית או זולה מאוד שיכולה לעשות את זה? בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
לפניכים תמונה של האפשרויות איחוי שיש לי אני רוצה לשנות את המחיצות בדיסק אז אני עושה איחוי לפני ויש לי מספר אפשרויות ואני לא יודע מה לבחור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך להתקין את הIPODHE? (מבלי לשלם 49 שקלים, נראה לי שזה חוצפה שגובים כסף על תמיכה טכנית שצריכה לבוא בחינם ופעם באמת הייתה חינם!) אני פשוט מנסה ולא מצליח
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור סרטון באפטר אפקטס ואז להמיר אותו לפורמט DVD כדי שיוצג במכשיר DVD. אני לא צריך תפריטים וכל מיני דברים, רק לשים את הסרטון ב-DVD. בואו נראה אם הבנתי נכון. אני מרנדר באפטר אפקטס קובץ avi לא מכווץ. עכשיו אני צריך להמיר אותו לפורמט DVD. מה דעתכם על tmpgenc authoring works? על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את power dvd 5 הבעיה היא שכל פעם שאני מכניס ד ו ד הוא רושם לי DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני משתמש ב קאזה קודק הכי חדש +DIVX וכו מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-