עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. בעיה מעצבנת! אני מוריד משו בביטורנט ופתאום קפץ הפיוז! ועכשיו כשאני מכמס לביטורנט הוא מראה כמה הורדתי וכמה נשאר לי אבל האחוזים ב 0 % ובמקום להמשיך את הקבצים שירדו כבר זה ממשיך את אותם קבצים מההתחלה בתיקיה נפרדת! מה אני עושההה יש דרך לתקן את זה? זה כבר קרה לי פעם במשהו שהורדתי וזה פשוט המשיך להוריד אחריי(הרבה אחריי) גודל הקובץ שאמור להיות! [attachment deleted by admin]

3. שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס בחשבון של ספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) ולאחרונה מציפים אותי בהודעות מזוייפות מה-CIA ומה-FBI, בתוכן ההודעה כתוב שהאיי-פי שלי נרשם ביותר מ-30 אתרים לא חוקיים ומצורף קובץ זיפ (הקובץ בגודל כ-25 קילובייט ולא מזוהה כוירוס, אבל יכול להיות שהאנטי וירוס,קספרסקי מסיר את הוירוס לפני שהוא מתקבל במחשב). האם יש איזשהי אופציה באאוטלוק אקספרס לחסום את הכתובת אימייל שממנה נשלח אליי הספאם? האם יש תוכנה לפתרון הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by hwzon,

איך אני יכל מקובץ Ape להפוך ל MP3 לעונים תודה מראש :nixweiss:

5. Started by miki_michal,

שלום , איך אני יוצר icon מתמונה שיש לי , באמצעות פוטושפ או באמצעות acdsee? או תוכנה אחרת , תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by rbu99fm,

אני אמור לכתוב מסמך ב- Word שיהיה בעל סיומת Html? איך אני כותב את המסמך? איך אני מעלה אותו לרשת? ???

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by asdfg,

אני ורצה להעתיק תיקייה מסויימת מכונן אחד לכונן שני ע"י copy אבל התיקייה היא בעברית והיא רשומה בדוס בגבריש כזה איך אני רושם בשפה הזאת??????

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by QQQ,

יש לי WORD 2007. איך אני יכול לכתוב שבר שיש בו מונה, קו שבר, מכנה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  10. אני מתכוון שיהיו אחד בצד ימין ואחד בשמאל,ז"א מחולק לשניים. מישהו יכול לעשות לי את זה ? http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/437731.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/21/561969.jpg

11. אני מתכוון לקובץ ISO שאם אני מכניס אותו עם הדיסק שעליו הוא צרוב למחשב אז יש בו קובץ SETUP.EXE שאמור להעלות התקנה אז השאלה שלי אם אני שם בתוכו עוד תיקיה עם קבצים האם זה לא יפריע להתקנה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי קובץ קול ששמתי אותו בפלאפון בתור צילצול אבל הווליום שלו חלש למרות שבצלי בפלאפון הוא מוגדר עם המקסימום. איך אם בכלל אני יכול להגביר לו את הווליום ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by free fraek,

יש לי 3 מחיצות במחשב ואני רוצה לאחד את המחיצה הראשית עם עוד מחיצה ככה שיהיו לי רק שתיים.. יש אפשרות?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. איך מוסיפים תירגום ל SVCD???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים.

16. אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  17. התקנתי את kaspersky 6, ואני רוצה לתת ל-emule גישה חופשית לאינטרנט. איך ניתן לעשות את זה? כשהוספתי אותה לחוקים ב anti hacker זה עדיין חוסם לי את הפורטים שלה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. יש לי תוכנה שמחייבת הרצת סקריפטים ורק שאני מנטרל לגמרי את האנטי וירוס, אפשר לעבוד איתה, אך אני רוצה גם הגנה על המחשב, אז רציתי לדעת עם יש אפשרות להרשות סקריפטים בBITDEFENDER 8

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. צילמתי תמונה שלי, שיצאה די חשוכה ולא רואים טוב את הפנים. איך אני גורם לתמונה להיות יותר בהירה בפוטושופ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by WarNet,

היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. אני יודע שזה אפשרי דרך הרגיסטרי אבל שכחתי איך...

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by yosda-boy,

שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. בכל עת שאני מפעיל את תוכנת המסנגר - Live8.1 - נוצר לי קובץ TXT בשם MsnMsgr.txt על שולחן העבודה. איך אני מבטל לצמיתות את הלוג? תודה מראש רון

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by iyehuda,

כל אתר שאני פותח נפתח לי האתר הנ"ל : C:\searchpage.html איך אני מבטל אותו ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים