עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי כמה סרטים על המחשב והם באנגלית, בלי תרגום =\ וזה קצת מציק. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להוסיף תרגום לסרט? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Fontana,

אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia). ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף. ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. BACKROOM.ROXY שזה סוג של סוס טרויאני ושהוא לא יכול לתקן את ההבעיה כמו כן גם קיבלתי ממנו (נורטון) הודעות על דואר יוצא שהוא לא יכול לשלוח (לא מותקן אצלי OUTLOOK) בררתי קצת על הוירוס הזה באתר של נורטון ויש שם הוראות הורדה לוירוס הם כותבים שם לעדכן את התוכנה (LIVE UPDATE) ולהוריד "ווליו" מה"רג'יסטרי" התוכנה שלי מעודכנת ולא מצאתי את ה"ווליו" שהם מדברים עליו הוא לא קיים אצלי ניסיתי להפעיל את נורטון במצב SAFE MODE (דרך אגב אני משתמש בWINDOWS2000) והוא לא מוצא שום דבר ניסיתי בדיקה ON LINE של פנדה והוא גם לא מוצא כלום מה עושים ??? שום תוכנה לא מוצאת את הווירוס אבל אני מרגיש שהוא שם (אני מאוד קשור למחשב) מי שיוכל לעזור לי יבורך מי שלא תודה בכל מקרה LIRIK

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה התקנתי את Win 7 ואני צריך להתקין Codecs על מנת לנגן סרטים. השאלה היא האם להשתמש ב Klite basic כמו שהשתמשתי בXP, או להשתמש ב Shark's Windows 7 Codecs שאמור להיות תואם לWin 7. http://shark007.net/win7codecs.html אם למישהו יש תשובה או נסיון בנושא אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by The Dom,

עד היום אהבתי את האייטיונס ואת הדרך שהתוכנה מסדרת את השירים. בגרסה 7+ (7.0.2) אפל איכזבו אותי ועם שיחרור הגרסה החדשה שוחררו עמה הרבה באגים, אחד הבאגים הכי מעצבנים זה שפתאום השיר קופץ קדימה קצת... בגרסה 6 זה לא קרה אף פעם.. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה ביותר כמו אייטיונס שתמיין ותציג את כול השירים לפי אומן, סגנון, אלבום, שנה, דירוג ועוד.... WMP לא בא בחשבון שונא את התוכנה הזאת. תודה לעוזרים. (נ.ב חשוב שהתוכנה תוכל לזהות את כול השירים במחשב וישר להעביר אותם לרשימת ההשמעה.)

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Electric Boom,

המחשב שלי עובד רצוף על 100% ניצול מעבד,אז פתחתי ת'task manager וכשאני סוגר את אחד הscvhostים אני מקבל ת'אזהרה הזאת שהוא הולך לעשות ריסט אבל הפלא ופלא הניצול מעבד יורד ל0-2אחוז... זאת ממש לא פעם ראשונה שזה קרה לי ואני חושד בgaobot הקטע אבל שkarsepsky לא גילה שום דבר... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by אורטל,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש INTEL PENTIOM DUAL CORE E5800 לוח אם intel chipset G41 התקנתי WIN7, ואחרי ההתקנה גיליתי שאין לי sound. אני משתמשת בכרטיס קול build in בדקתי את תקינות הרמקולים והם עובדים. חיפשתי קצת באינטרנט, ומסתבר שיש להרבה אנשים בעיות עם ה-sound ב-win7 , ושצריך להגדיר בהגדרות של ה-sound להשתמש ב-spekears כ-sound default ולהפוך את ה-device השני ללא זמין ( ה-device שהוא SPDIF ) אבל לצערי זה לא עבד. ואני שומעת לפעמים "בומים" כאלה שיוצאים מהרמקולים. ניסיתי להסיר את הdriver ממנהל ההתקנים, לעשות restart ולהפעיל שוב כדי שwin7 יתקין לבד, ומה שקרה שהוא התקין לבד אבל לא עבד ה-sound. חשבתי אולי זה כבר קשור למגעים. בגלל הבומים שאני שומעת מהרמקולים אשמח אם מישה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעקבות שרפת המחשב הקודם קניתי חלקים והרכתי מחשב כמעט חדש ?(חלק מהחלקים הם מהישן אבל גם מהשנה האחרונה) הנה המפרט: ASUS A7V333 ATHLON XP1800+ TRANSED 256MB 333MHZ DDR HERCULES PROPHET 2 TITANUM HERCULES GAME THEATHER ASUS E616 RICOH ADP MP7200 MAXTOR 60 GB 7200RPM PINNACLE PCTV ועכשיו לשאלה למה אני מקבל 4700 נקודות ב 3DMARK 2001 כשמערכות דומות מקבלות 6000+/- יש WIN XP ודטניטור 28.32

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by ski_farm,

יש לי דיסק קשיח נייד שאליו אני מעביר את כל הסרטים שאני מוריד בכמה פעמים שהעברתי קבצי מדיה (סרטים, שירים) לדיסק הקשיח הנייד נפל הקשר המחשב הפסיק לזהות את ההתקן ורשם הערה שלא היה ניתן לשמור את כל הנתונים עבור קבצים מסויימים גם בזמן הקרנת סרטים המצב חזר על עצמו הקבצים לא נמחקו וכולם הועתקו ונשמרו בדיסק הקשיח הנייד ליתר ביטחון העתקתי את כל הקבצים בלי בעייה למחשב שלי אך כמות נכבדת של סרטים שהועתקו למחשב לא ניתן לראות ותוכנת הניגון מודיעה שיש תקלה ונסגרת וכך נשארתי עם כל הקבצים שחלק גדול מהם לא ניתן לראות איך אני פותר את הבעייה כדי שאוכל לצפות באותם סרטים שכנראה נפגמו או משהו אחר תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by leoleo,

אני מנסה ימיםםםםםם להעיף את ה-antivir דרך add/remove אך אני מקבל הודעה cannot load master resource אשמח לסיוע.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  12. היי יש לי בעיה בשימוש במיקרופון . כשאני מדבר עם מישהו שומעים גם את מה שאני שומע במחשב, לא מגיע למקרופון מהרמקולים ! (משתמש באוזניות) נגיד ואני שומע שיר אז שומעים גם את מה שאני אומר וגם את השיר שאני שומע. מה לעשות ? אני דיי בטוח שזה קשור בהגדרות של הקול. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט אם צריך להגדיר שם משהו ... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by prager,

במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  15. היום לאחר פרמוט התקנתי את הדרייבר של המסך לאחר שמתקינים אותו נשאלת השאלה אם המסך תומך HD ובטעווווות... ( ) סימנתי כן עכשיו כשהדרייבר מותקן המסך שלי על 640*480 * 4צבעים חח ואפשר לשנות אבל כשלוחצים APPLY הם פשוט חוזרים לנתונים הנל... אז ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש ועכשיו אין שאלה אם זה HD , המסך פשוט נהיה איכסה כמו מקודם אז מה אני יכול לעשותתתת (אם הדרייבר לא מותקן אז נגיד בFIREFOX המסך זז ממש לאט למטה ולמעלה)

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  16. לאחר מחיקת קבצים הם עדיין נמצאים על הHDD ובXP נם נשמרים ב C: SYSTEM VOLUME INFORMATION יש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים שכבר נמחקו ?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  17. יש לי מצלמה שהביא לי חבר ואין לי את התקליטור של הדרייברים ושאר התוכנות. אז איך אני בדיוק מתקין את המצלמה? זוהי מעין מצלמת WebCam מהסגנון של ההן היושבות על המסך. איזור העינית שלה כחול והשאר לבן, כתוב Quantum על המעמד ו.. זהו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. קישור לאשכול שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/threads/533191-IDM-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93-%D7%9B%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%92%D7%9F-%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9EYOUTUBE ובקשה פה מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות כמו IDM. הורדה דרך הדפדפן לוקחות עשרות של דקות לאומת עם IDM לקח לי 6 ופעם אפילו 3 דקות. לקובץ ששוקל 700MB תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ofir,

האם יש אתר שאני יכול להוריד ממנו את התוכנה??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה הורגתי עכשיו את הגרסה החדשה של FIREFOX ויש לי כמה בעיות 1) המחשב עובד טיפה יותר לעט וטיפה יותר נתקע 2) כשאני נכנס לדודמא לאתר שש(אל תרדו עלי זה היה לבדיקה של משהו) אז כל התפריטים כבר נמצאים כזה בצד עכשיו שאלה איך אני יכול לשנות את העיצוב של התוכנה?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  21. למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשב מחשב נייד....

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by אריאל58,

מופיע במנהל המשימות 7 פעמים מה הסיבה ? הרצתי סריקות וירוסים ולא נמצא כלום כשאני מנסה להריץ את הפקודה TASKLIST\SVC בכדי לדעת מה עומד מאחורי כל SVCHOST אני מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה WIN\XP SP2 המחשב אודה על עזרה תודה מראש

23. לא שיניתי כלום, לא עשיתי עדכונים, זה לא רק בWMP, עכשיו שעשיתי ריסט זה בכל התוכניות וזה קרה פתאום.. פתחתי קובץ של סרט וזה פשוט התחיל לנגן רק את הסאונד בלי התמונה? מה עושים?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by vinipyx,

אם יש לי אינרנט 1.5 מגה כמה אני אמור להגדיר את up load ן download

• 7 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.