תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני הופך תמונה או/ו מסמך לקובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
איך אני הופכת קובץ של שיר WAV Audio לMP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך אני הופל קובץ של סרטון עם סיומת RM למשהו אחר דרך תוכנת FreeRIP ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס לא מזמן ורציתי לדעת איזה DirectX יש לי במחשב עכשיו... ואם אפשר לינק ל-DirectX הכי מעודכן ומלא שיצא היום ומה הגרסא שלו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 3 TI 200 ומה הנוהל של החלפת הדריוורים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס קול.. אבל אין לי מושג איזה דרייבר להתקין... בבקשה עזרה עריכה: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח-אם והלוח אם הוא של GIGABYTE אם זה עוזר
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי SYSTEM MECHANIC עשיתי סריקה וראיתי שיש לי המון קבצים כפולים (סה"כ בערך 1GB תופס לי) , הייתי רוצה לדעת איך אני יודע מה אפשר להסיר ומה לא תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1002706608&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי office 07 מקורי אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין אותו שוב. ואין לי את הסיראל איך אני יודע מה הסיראל שלו?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
?? בלי להוריד יותר מידי דברים
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי תוכנה שיושבת בתוך FLOPPY 1.44MB אני רוצה לצרוב אותה לדיסק ושיהיה BOOTABLE... עשיתי את זה דרך NERO אבל לדעתי יש שיטה טובה יותר לעשות את זה אני רוצה שהוא יצור לי קובץ תמונה מדיסקט, שישמר בכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותו לדיסק. מה שאני עשיתי זה הגדרתי צריבת IMAGE ובחרתי את הקבצים שאני רוצה לצרוב... מה שאני רוצה זה תוכנה שתיקח את כל הקבצים שיש לי בדיסקט, תעשה לי תמונה לכונן הקשיח ואז אני אצרוב אותה דרך NERO ל CD. תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי התחלתי להתעניין בהכנת קבצי GIF... הבנתי שאני אמור ליצור אותם בתוכנה image ready....אבל לא הבנתי איך בדיוק....כי לא משנה מה אני עושה..זה משנה לי את כל הפריימים... כלומר לא הבנתי איך אני בוחר לשנות רק פריים אחד... חיפשתי מדריכים ולא מצאתי... :-\ תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעביר למישהו עותק של די וי די שברשותי. אני מעוניין שבמידה ואותו בן אדם ירצה להעתיק את הדי וי די הזה למישהו אחר האופציה הזו תהיה חסומה בפניו. האם ניתן לבצע דבר כזה? אודה לכל מי שיעזור לי כי זה חשוב לי מאוד.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך אני יוצר סרט VCD או SVCD מקובץ AVI? זה חשוב לי כי אני רוצה לצרוב את זה כדיי לראות בDVD. איזו תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-