תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, משם מה האייקונים של חבילת אופיס לא מוצגים לי במקומם אני רואה אייקון ג'ינרי אבל אפשר להיכנס ולעבוד עם האופיס רגיל, צריך לציין שאם אני נכנס לתיקיה שמותקנת התוכנה אני יכול לראות את האייקונים בצורה תקינה אבל אם אני רוצה ליצור אייקון חדש אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר> חדש> ואז אני רואה שוב רק אייקונים ג'ינריים. מישהו יודע איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים וחג אורים שמח יש לי קובץ שקבלתי מסוג FLV ואני רוצה לשדרג אותו איך אני יכול לבצע זאת בברכה :lamer:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ל"צרוב" (אני לא בטוח עם זאת המילה המדויקת) סמל על תמונה אחרת, לדוגמה יש לי תמונה של כדורסל. ואני רוצה לערוך אותה בפוטושופ ככה שיראה כאילו יש על הכדורסל עצמו את הסמל של מכבי ת"א (או שפורסל, לא באמת משנה). הנה כדורסל: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Basketball.jpeg והנה לדוגמה הלוגו של HL2: http://www.igniq.com/images/logo_half_life2_valve.jpg איך אני יוצר מזה כדורסל שמצוייר עליו הלוגו של HL? קישור למדריך באנגלית גם יספק אותי, אני פשוט שובר את הראש איך לתאר את זה בגוגל ולא מצליח =\
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה שבהרבה דירוגים הוא מופיע ראשון..
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לפני איזה שבוע ה-nis התחיל לעשות בעיות אז החלפתי anti virus + Fire Wall בזה של AVG בנתיים ה-AVG לא עושה לי בעיות חוץ מזה שאני צריך לעשות אישור לכל דבר שאני פותח בפעם הראשונה אבל, זה בסדר, זה רק פעם אחת מה שכן ראיתי שהמון אנשים ממיליצם על התוכנה BitDefender כ-anti virus איך התוכנה הזאת? עם כדי לי להחליף את זה ב-.AVG? דעות כנות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בהתחלה היו פשוט המון בעיות בeXeem והעדפתי לא להשתמש בה. רציתי לשמוע, לפני שאוריד בעצמי, את הדעות שלכם על התוכנה כרגע. זה כבר מה שציפיתם?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בזמן האחרון avast התחיל לחרפן אותי. הוא החליט שהוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט, מקפיץ לי הודעות כל כמה דקות שמתבצע חיבור לאינטרנט בחיבור מאובטח מתוכנת האימייל שלי (כמובן שכן, אבל למה להתריאה כל כמה דקות על זה??), ובכלל מרגיש יותר כבד לעומת הגרסאות הקודמות שלו. חשבתי על החלופה של MSE, התקנתי אותה על מחשב שני שלי והוא לא עושה יותר מידי בעיות ולא ממש מורגש. אבל איך הוא לעומת avast בזיהוי וירוסים ורוגלות שונות? עד עכשיו אווסט היתה תוכנת האנטי וירוס שהכי המלצתי עליה, והכי אהבתי אותה, אבל עכשיו אני מתחיל לחזור בי...
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל 4 קבצים כולם מקובצים ב RAR סה"כ 4 קבצים. אין באפשרותי לחלץ מה RAR כל חלק בניפרד. איך אני מחבר את הקבצים לאחד בעזרת ה Win RAR . ממתין לתגובות תודה...
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ בגודל מסויים ומדוייק שאני יגדיר? קובץ סתמי שלא יהיה שימוש כמובן. איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תמונה ברזולוציה של 3264X2448 ואני רוצה להמיר אותה לפורמט של המסך שלי שהוא 1680X1050. האם זה אפשרי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני חושב שהכונן שלי עבר את הפצא ואמור להיות מולטי זון אבל התוכנה מסרבת להקרין מאיזור 2 יכול להיות שpowerdvd ננעל? וצריך לפרוץ אותו איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Tools מהאתר של WD. פתחתי אותה ויש 4 אופציות : view installation tutorial set up your hard drive utilities hard drive information איפה אני אמור להיכנס ולבדוק את תקינות ה- HD? וע"פ הנתונים שהתוכנה תציג לי, איפה אני יכול להשוואת אותו לנתונים של HD תקין? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב... הורדתי תוכנה לאחרונה... תוכנת צילום מסך... איך אני בודק בוודאות אם היא עדיין מקליטה לי את המסך במקרה בלי שאני יודע ? או בקיצור... איך אני בודק אם היא רצה.. או לא רצה... ברקע ? תודה מקווה שהבנתם..
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי Gmail ב Mozilla Thunderbird אני רוצה לשלוח מייל שאני יוכל לוודא שקראו את ההודאה אני לא יודע איך קוראים למונח הזה אני מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלומלום! יש לי מחשב נייד HP DV6408NR עם ויסטה. כרטיס קול CONEXANT HIGH DEFINITION AUDIO זה תומך ב SURROUND, לא? איך אני יכול לחבר לו 4 רמקולים? יש לי יציאה אחת לאוזניות, אחת SPDF, וכניסה למקרופון. הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים, ויש סאונד. אני לא רואה שום הגדרות של הכרטיס קול שאני יכול להיכנס אליהם. יש לי רק את ההגדרות שמע של הווינדווס, עם שליטה רק על העוצמה של האוזניות והמקרופון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-