עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AvalonX,

אני הורדתי מאתר http://www.crark.net/ את התוכנה cRARk v. 3.25 התוכנה היא תוכנת דוס כאשר אני לוחץ עליה היא ישר נסגרת איך אני גורם לה לא ליסגר ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Oranili,

שלום לכולם , כאשר מזמינים אותי לועידה של 20 אנשי ם הסמן של העכבר כל הזמן חושב והמקלדת נתקעת ... בשיחה לא יודע למה , לא נראה לי שאצל אחרים זה קורה.. ואין לי כלום ברקע שמעמיס... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by wooper,

הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by ilans68,

שלום לכולם התחלתי להשתמש ב live movie maker לווינדוס 7 ואני נתקל בבעיה מוזרה: קבצי וידאו (הן מסוג MOV והן m2ts) שצילמתי בעבר ועובדים מצוין בתוכנות אחרות, רצים במהירות גבוהה כשמוטענים ב movie maker. כשאני מעלה אותם לתוכנה במטרה לערוך אותם, ולוחץ play הקליפ מתחיל לנגן במהירות שנשמעת (ונראית...) כמו fast forward. גם בשמירת הקובץ בפורמט של wmv (לאחר שנערך ) אני מקבל קובץ שרץ במהירות גבוהה. מישהו נתקל בזה? פתרונות? תודה! אילן

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  6. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד אבל עם מעבד אטום 1.6, המעבד הזה אפילו לגלישה באינטרנט קצת חלש, יש תוכנה שתייעל אותו? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by llime,

רק אתמול שוטטתי שם,והיום אני מקבל את התמונה המצורפת.אם אני סוגר את האזהרה ומנסה להמשיך,אני לא מצליח. עוד מישהו יכול לנסות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by L1ron,

שלום , יש לי מעבד C2D E6550 כפול ליבה ו2GB RAM של DDR II .. השתי רכיבים האלה אמורים להיות מעל הוא מעבר לשימושי אינטרנט ומשחקי בסיסים... מה שבעצם אצלי קורה זה שבעבר זה באמת היה מעל ומעבר והיום הכל פועל לי לאט .. נסיתי לפרמט כמה פעמים ולוודא שאין אף וירוס ולנקות את המאז וכו'.. אבל תמיד יש שימוש אצלי בCPU שאני לא מבין למה כמה שאלות האם יכול להיות שעםהזמן המעבד מוריד מהערך שלו? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי אולי הספק לא נותן מספיק W פתאום ואז המעבד לא מקבל את מה שהוא צריך? אני מציין שהמעלות אצלי ממש נמוכות וטובות ונקיתי כבר את המארז..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by the red dragon,

יש אפשרות להוריד את הגירסא היותר ישנה של סקייפ? הורדתי את החדשה ולא אוהב אותה יש שם כול מיני אפשרויות שהורידו איך אני יכוך ךהשיג את הישן? והאם אני בכלל יכול להתקין את הישן יותר?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  11. לא יודע מה קרה, הפעלתי את המחשב מחדש ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האוטלוק ואני מקבל הודעה של "אין אפשרות להפעיל את microsoft office outlook" הצלחתי לסדר את זה אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה קורה שוב. מה ניתן לעשות.? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Highlandwer,

היי, יש ל 4 קבצעי AVI -XVID , צילמתי במקור במצלמה בפורמנט MOV , המרתי לXVID, עכשיו אני הייתי רוצה : 1 לאחד את הקבצים לקובץ אחד, איזה תוכנה חינמית כדאי ? אשמח לקישור 2 לאיזה אתר אפשר להעלות את קובץ הוידיאו - קרוב ל 2.5 שעות, כך שיהיה אפשר לראות את הוידיאו בסטרימינג? ושישאר להרבה זמן או לתמיד? ליו טיוב יש מגבלה של 10 דק לחלק, אם אשתמש ביוטיוב, איזה תוכנה טובה, יכולה קודם לאחד את 4 הקבצים שיש לי, ואז לחלק אותם באופן מסודר בחלקים של 10 דקות? איזה אתרים אחרים אתם ממליצים למטרה זו ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Joli,

בלי שהאיכות תירד... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. פירסמתי את הפוסט הבא גם בseoforum. אשמח לקבל פידבק.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by natan805,

אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eyarit,

יש לי אלבום שירים בקובץ flac. האלבום הוא רצועה אחת שלמה של 80 דק'. ו15 השירים שבו נמצאים בפנים ,שוב כטראק אחד. האם ישנה תוכנה שתדע לחלק לי את האלבום השלם לטראקים יחידים? מקווה שהסברתי נכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by weissby,

שלום, אני מחפש בייאוש את תיקיית הקוקיז אצלי אולי זה כבר לא עובד ככה שיש תיקייה גלויה של הקוקיז, או לא יודע מה.. אבל אני זוכר שפעם פשוט הייתה לי תיקייה כזאת ומתי שרציתי הייתי נכנס ומוחק שמה את כל הקבצים חוץ מקובץ אחד שנקרא index שהוא לא נמחק אף פעם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התיקייה הזאת? ניסיתי חיפוש תחת השם הזה וזה לא נתן לי את מה שרציתי.. ואני מודע שיש אפשרות למחיקה דרך הדפדפן, אבל אני רוצה ספציפית למצוא את התיקייה הזאת במחשב אצלי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by nati086,

האם אווטלוק 2010 יכול לעבוד גם עם ווינדוס XP? והאם בשביל לשדרג לאווטלוק 2010 צריך לשדרג את כל האופיס? תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. אין לי מושג באיזה מהפורומים הייתי אמור לפרסם אחרי כמה דקות של עיון הגעתי למסקנה שכנראה פה(במידה ולא, מתנצל) אני מחפש אפליקציה שמפענחת ופותרת מערכות ספרתיות (מערכות דיגיטליות) עם מפענחים מרבבים, פונקציות וכולי אם למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא אפליקציה כזאת אני אשמח לדעת יכול להיות שזה קשור לשפות תכנות? תודה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by leoleo,

במחשב שלי מותכנת תוכנת antivir חינמית. לאחרונה צץ וירוס/הודעה מציקה שמקפיצה את החלון לעתים קרובות. אשמח לקבל הצעתכם כיצד להפטר מהוירוס הזה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by gjook,

שלום לעוזרים ולעוזרות. התוכנה avg זיהתה אצלי במחשב את הסוס הטרויאני בשם : Agent_r.IP הוא נמצא בתוך C:\WINDOWS\system32\winxp.exe אין באפשרותי להיכנס לmsconfig דרך הrun. או לsafe mode , כדי לנסות להפיל אותו משם. וכל פעם שאני פותח את כונן c , הavg קופץ עם הודעה על קיומו של הסוס , ולא מצליח לטפל בו. ניסתי לטפל בסוס דרך התוסף של וונינדוס בשם: "הכלי להסרת תוכנות זדוניות של Microsoft® Windows®‏ (KB890830)" http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356&DisplayLang=he חיפשתי בגוגל פתרונות , אבל לא ממש מצאתי פתרונות הולמים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב אולי תמונות של screenshot יעזרו להבנה של הבעיה.. https://docs.google.…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם יש תוכנה או איזשהיא דרך לעשות זאות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. Started by Or94,

בדרך כלל אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ושם נמצאות כל הסימניות והסיסמאות שלי וכו'. היום ראיתי שApple הוציאו גירסא חדשה לדפדפן שלהם safari והחלטתי להוריד אותו. הדפדפן פועל מעולה אבל אני לא מוצא דרך להעביר את הסימניות והסיסמאות מהפיירפוקס לsafari. בsafari יש רק כמה סימניות של הפיירפוקס ואין סיסמאות בכלל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. שלום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899638,00.html מישהו יודע משהו לגבי זה? זה באמת מסוכן? כרגע הסרתי את ה flash אבל ככה כמעט כל דף אינטרנט חסר... יש איזה תחליף ל flash שאפשר להתקין בכלל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.