תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום ידידיי הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לעשות פעולה הפוכה לחיתוך קטעי וידאו שהיא חיבורם יחד לקטע אחד נניח סרט שמחולק ל5 חלקים בAVI האם אני יכול איכשהוא לחברם יחד לקטע אחד רציף ללא מרווחים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל בניתוח של DISKEEPER אני רואה שיש פול קבצי מערכת שהוא לא מאחה (ורודים כאלה) איך לאחות אותם?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
לצערי שכחית את הסיסמא לicq אבל ידועה לי שיש תוכמה שמשפשרת לי לגלות מה הסיסמא שלה האם משהו יכול לעזור במציאת התוכנה הנ"ל... זה מאוד יעזור לי. בתודה לכולכם איתי
-
לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר ממש ממש קשה לגלוש, כל הזמן הדפים נתקעים ולוקח להם הרבה זמן להיטען, בד"כ אני פותח הרבה טאבים ובזמן שאני קורא טאב אחד אז השאר נטענים בינתיים וככה הלאה, אבל עכשיו טאבים אחרים בקושי נטענים בלי שאני בפוקוס עליהם, שלא לדבר על תמונות שלוקח כמה דקות לפתוח. זה לא בעייה באינטרנט כי בזמן שאני מוריד קובץ אז אני מוריד על מקס' מהירות. אין וירוסים \ רוגלות, ניקיתי קוקיס וקבצים זמניים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מזהה גבוה אבל האימיול שלי איטי להחריד בשבועיים האחרונים גם עם קבצים עם הרבה מקורות. מישהו יודע אולי מה הסיבה ואולי זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. לאחרונה רכשתי לראשונה כונן די וי די והיום ניסיתי להציג סרט, שזז במהירות איטית להחריד. הכונן הוא של טושיבה, המחשב xp2500+ והכרטיס מסך Radeon9500 ניסיתי להציג אותו גם במדיה פלייר וגם בנגן שמקבלים עם הרדאון, אותם תוצאות.. יש איזו דרך להוריד מעט מהאיכות או משהו בסיגנון, בשביל שהמהירות תהיה נורמאלית ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס? עריכה: עכשיו גם שמתי לב שאני לא יכול להוריד קבצי וידאו מGAMETRAILERS וגם לוקח להם זמן רב להטען בסטרימינג, מה שעובד כראוי בIE.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 3 חשבונות אימייל, ואת כולם הגדרתי באאוטלוק אקספרס של ווינדוס XP. הבעייה היא, שקבלת המיילים נורא איטית, ולמשל כשאני נכנס לאתר של GMAIL לבדוק את המיילים זה טוען אותם תוך שניות ספורות (כמובן כל מייל והגודל שלו) אבל בעיקרון כשאני מנסה לטעון מיילים דרך האאוטלוק - זה פשוט לא זז ויכול לקחת משהו כמו רבע שעה על 10 מיילים שביחד הגודל שלהם משהו כמו 10-12 מגה. יש איזושהי הגדרה לשנות באאוטלוק עצמו כדי לשפר את מהירות קבלת המיילים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים.. היה לי ספק 550W של אפסילון ,הוא הלך וכרגע החלפתי לספק כח של חברת BEL גם 550W ופתאום אני מרגיש שהוינדוס עצמו אם זה בגישה לתיקיות במחשב או איטיות בדפדן (כתוכנה לא באתרים) ולא היה שום שינוי במחשב שלי חוץ מהחלפת הספק. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי עובד ממש לאט....בדקתי את הפעילות של המעבד שהוא עובד על 100% על הפעולות הכי קטנון כמו פתיחת תקיה... פירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה....בדקתי את הטמפ' והיא 55 מעלות של המעבד... זה בגלל התטמפ' או בעיה אחרת?? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי! יש לי לאחרונה איטיות בלי נסבלת במערכת. האם הגיוני למרות שבדקתי את רוב ציוד החומרה שלי והכל תקין עדיין איזה רכיב גורם לאיטיות? איך עולים על דבר כזה? בדקתי את הזיכונות ואת הדיסקים הקשיחים, כמו כן ביצעתי PRIME על BLEND במשך שעות רבות ללא בעיות כלשהן. אודה מאד לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם vmware work station 8 ובכל התקנה של תחנות עבודה(xp או 7) אני מתחיל לחוות דיליי מטורף וירידה בביצועים כמה זמן לאחר סיום ההתקנה. כל כמה שניות המוכנה נכנסת למצב פריז\קיפאון ואז משתחררת וככה חוזר על עצמו. איך ניתן לפתור את הנושא ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות כדי לקצר זמן פתיחת מסמך WORD ?(התוכנה עולה מהר- WORD 2003)- עשיתי איחוי ולא פתר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את הIE לוקח לו כמה עשרות שניות טובות כדי להפתח... וגם שאני מנסה לפתוח חלונות חדשים בIE לוקח לו מלא זמן ולפעמים הוא גם נתקע! הורדתי ADAWARE והעפתי את כל הSPYWARE שהיו לי ועדיין קיימת הבעייה.. :'( למישהו יש פיתרון אחר?? תודה מראש תומר
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP עם Windows 7 64bit כבר לפני כמה חודשים המחשב התחיל להיות איטי בקטע מפחיד ונתקע לפעמים גם בניגון מוזיקה וסדרות. הרצתי בדיקת וירוסים עם AVG וAD Aware ולבסוף החלטתי לפרמט את המחשב... לאחר הפירמוט המחשב עבד בצורה סבירה במשך מספר ימים ולאחר מכן חזר להיתקע בניגון מוזיקה וסדרות. שברתי את הראש בניסיון למצוא את הבעיה ולבסוף פירמטתי עוד פעם, ושוב אותו סיפור, הרצתי סריקות של AVG וADWARE במצב בטוח הסריקות מצאו מספר דברים ומחקו אותם, למרות זאת הבעיה לא נפתרת ואף מחמירה, כרגע המצב הוא שמיד לאחר הכניסה לוינדוס והופעת האייקונים המחשב נתקע לגמרי ולא ניתן לעשות דבר. בקיצור אני חוזר למקורות, לHWZONE, בתקווה שתוכלו לעלות על הבעיה או לתת לי הדרכה. מצרף HIJACKTHIS LOG …
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי לפטופ עם המפרט הבא : מעבד Intel® Core™ i9-11900H 2.5GHz - 4.9GHz, זיכרון 16GB (2x8GB DDR4 3200 MHz SO-DIMM), Up to 32G B אחסון 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 הקמתי מכוה וירטואלית בVMware אבל זה עובד לי לאט מאד, אחרים בקורס עם מפרט נמוך משלי רץ להם יותר מהר בהרבה.. מה לא בסדר או איך להגדיר שהמכונה תנצל את מקסימום כוחו של המעבד הזה/זכרון ?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני כבר עובד עצות. הפעלתי את הדפדפן ופתאום שמות הכרטיסיות החליטו להיצמד לשמאל...חוץ מיזה פתאום יש איטיות מוזרה כזו שאני פותח כרטיסייה חדשה או סתם לוחץ הגדרות או כפתור ימני בעכבר...הכל נראה כאילו זה בהילוך איטי וכאילו פריים פריים. למה זה? מחקתי והתקנתי כבר כמה פעמים ולא עוזר! יש לי מערכת חזרה עם 8G זיכרון ומעבד 4 ליבות. הכרום על SSD ומעולם לא הייתה לי התופעה והדפדפן היה טס!
-
- 43 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14 לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט, ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך 170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K . לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? לא זכור לי שבעבר היה לו קטע כזה, ואף תוכנה אחרת לא מתקרבת לעולם (כולל IE) לצריכת הזכרון הזו. אולי אגב, זה קשור לאינטרקציה גרועה שלו עם אדובי רידר? כי לפעמים כשזה קורה גם האדובי עושה בעיות משלו (עוצר לי את כיבוי המחשב בכל מיני הודעות). אשמח אם מישהו נתקל בתופעה, ופתר אותה.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אתמול היה לי עדכון של גוגל כרום לגירסה: 20.0.1132.47 ומאז אני מרגיש שהדפדפן פשוט איטי באופן לא רגיל. כל התפריטים זזים לאט, פשוט לא זורם כמו שהיה עד הגירסה שלפניו (19). מה אפשר לעשות לגבי זה? מחקתי והתקנתי מחדש את הדפדפן אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם זאת כאן. תעבירו לפורום המתאים אם זה לא נכון: יש לי מכונה וירטואלית ב-VirtualBox שמותקן בה Windows 98 SE, שיצרתי בשביל להפעיל משחקי Windows ישנים שלא עובדים כהלכה או כלל דרך Windows 7, וביניהם Final Doom, Blasturon ל-Windows 95 וכן The Adventures of Lomax. עכשיו בעת הפעלת אחד מהמשחקים הללו, כלל מערכת ההפעלה הוירטואלית מקרטעת, והמשחקים מקוטעים ומרגישים כאילו ה-FPS שלהם נמוך מאוד (כמה פריימים בודדים לשנייה). במערכת ההפעלה הוירטואלית מותקנים מנהל תצוגה גנרי וכן DirectX 8. כמו כן במכונה הוירטואלית עצמה מוקצה 256MB זיכרון בסיסי, 128MB זיכרון תצוגה וכן האצת חומרה הן לדו מימד והן לתלת מימד. מה הסיבה לאיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-