עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האים יש לכם תוכנה היכולה לאחד קבצים כאלה ו/או לערוכם ??? אני צריך תוכנה לזיהוי עיברית לסורק יש לכם??

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by IG,

משום מה הDVD שלי מסרב לזהות קיבצי כתוביות על הדיסק ולהפעיל אותם עם הסרט. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שמכניסה את הכתוביות לתוך הקובץ של הסרט ועושה אותן חלק ממנו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shon,

אהלן חברה! משהו יודע אולי איך מאחדים מחיצות ללא partiotion magic? ניסיתי עם דיסק ההפעלה של windows xp אך איני מצליח לאחד שני "unpertiotioned space" לכדי מחיצה אחת.... תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אז ככה: לקחו קובץ ISO גדול (בסביבות 500 מגה) חתכו אותו ל 5-6 חלקים וכיווצו אותו ל RAR. אני קיבלתי את הקבצים האלה כשהם מכווצים ומעוניין לצרוב את כל החבילה הזאת כקובץ ISO אחד בצורה שאוכל להעלותו באיתחול המחשב. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  5. איך עושים את זה? האם דרך אקרובט או שיש תוכנה פשוטה יותר? ניסיתי את PDF TOOLKIT ולא הסתדרתי איתה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by viper_sb,

האם ניתן לאחד סרט וידיאו יחד עם מקודדים על מנת שהוא יכול להריץ את עצמו לבד ובלי התקנה מסובכת ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם. יש לי כמה סרטים על המחשב שמחולקים לקבצי Bin ו-Cue וחתוכים לשני חלקים (תצורה שרובכם מכירים מאתרי שיתוף הקבצים) אמנם הסרטים הם באיכות של DVDRip אך בכל זאת אני מעוניין לצרוב אותם! אני רוצה לאחד את שני הקטעים כמו שהם וצרוב אותם על דיסק DVD, כך שיתנגנו כחלק אחד. יש לי צורב DVD מסוג LG 4163 ואני מחפש תוכנה שתוכל לעשות בשבילי את האיחוד בין שני החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש ניר.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by dorh21,

ש לי צורב DVD ואני צורב איזה 6 קבצי DIVX לדיסק עכשיו יש סרטים אם AC3 אם 2 דיסקים לדוגמא XXX.CD1 XXX.CD2 אני רוצה לאחד אותם על מנת לראות את זה רצוף בקיצר שיצא לי קובץ אחד של 1400 מגה. ניסתי לאחד אם 2 תוכנות Movie Joiner של MovieToolBox ו AVI JOINER בשניהם התוצאה הסופית במחשב היא סבבה אבל שאני שם את זה ב DVD ב APEX 2400 הוא שומע בלי סאונד ורואה את התמונה ובדיודי של METZ הוא בכלל רושם שאני מעלה את הסרט שהוא לא מסוגל להפעיל אותו. לפי דעתי גיגה וחצי קצת כבד אל המעבד של ה DVD כי היה סרט אחד שהקול גימגם. ?(לשאר כמו שאמרתי לא היה סאונד בכלל) למישהו יש פה עוד תאוריות

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by sev0717,

שלום, יש לי מספר קבצי ISO שאני רוצה לאחד לקובץ ISO אחד... מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Chymes,

יש לי סרט המחולק לעשרות קבצי MKV. איך אפשר לאחד אותם או לפחות לנגן אותם? אני משתמש בנגן VLC והוא מאפשר לנגן רק את הקובץ הראשון.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Little SAVAGE,

יש לי שני קבצי PDF נפרדים, ואני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד. במילים אחרות, אני רוצה להוסיף לקובץ הראשון את הקובץ השני (כלומר, ליצור קובץ אחד עם שני עומדים). נשמע פשוט מאוד, אבל אין לי מושג איך עושים את זה :-\

12. Started by rotem75,

שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי מספר קבצים נפרדים של ספר, כל פרק בקובץ נפרד בפורמט PDF איך ניתן לאחד אותם לצורך הדפסת הספר?.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by url,

אני מחפש תוכנה (והסבר איך להפעיל אותה) למה שמתואר בכותרת השתמשתי בreMPEG2 כדי ליצור את קובץ הוידאו לקראת הכנת mini dvd (הקובץ הוא ללא סיומת אך הוא מתנהג כמו קובץ vob ללא אודיו כלל). ניסיתי להשתמש בTmpeg בשביל לאחד בין הסאונד והוידאו אבל יש בעיה שהם לא מסונכרנים.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by Posford,

יש לי HD של 80GB המחולק לשלושה כוננים והנה פירוט : C=19.5GB D=29.2GB E=25.6GB אני יכול לאחד את הכונניפ D+E לכונן D אחד אבל שני הכוננים האלה מלאים בקבצים... אפשר לאחד אותם מבלי שהקבצים ימחקו? אם כן עם איזו תוכנה והסבר מפורט בבקשה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kobibo,

מחפש תוכנה פשוטה ( לא פוטושופ ) שבעזרת אוכל לאחד שתי תמונות שונות ביחד (אחת ליד השנייה) כתמונה אחת. נסיתי עם הצייר של מיקרוסופט והעסק נעשה מתסכל. אודה לעזרה.

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by LRa,

יש לי קבצי תמונה של תשחצים ואני מעוניין ליצור קובץ תמונה עם פתרון שיהיו עליו אותיות, ואז אוכל להציג את תמונה אחת על השניה ויהיה לי את הפתרון כשאני מעוניין. כיצד עושים זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by חתולה,

היי:] אני צריכה תוכנה שבה אפשר לאחד 2 קבצי מוזיקה (שירים נניח,מדיה פלייר) ולהפוך אותם לקובץ אחד שבו 2 הקבצים מושמעים בו זמנית. בידיוק כמו בתוכנה של windows media player שאפשר להוסיף שיר על גבי סרטון, רק שאני צריכה שיר על שיר. מישהו?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by Jeka90,

לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shloogy,

מה קורה אנשים טובים יש לי מלא מידע חדש כל יום ש"שובר" לי את ההרדיסק, מדובר על בערך 5 גיגה חדשים כל יום ניסיתי כבר 2 תוכנות - O&O וPERFECT DISK שניהם מעולת, העניין הוא שזה ממש מיותר לעשות איחוי על כל הדיסק כל פעם מחדש בשביל 5 גיגה לעבור על כל הדיסקים מישהו מכיר תכנה טוב שאפשר לעשות איחוי רק על הקבצים החדשים ביותר?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by lipa,

אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by eliau21071981,

אז ככה אני רוצה לעשות איחוי לכוננים האם זה שווה המאמץ? ואם כן באיזו תוכנה להשתמש? קראתי המלצה מ ynet על ה Defraggler אבל יש בחיסרון שהיא לא מטפלת בקבצי מערכת האם זה קריטי? ובבקשה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כלשהי

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by moshen1169,

שלום יש לי תוכנה איחוי למחשב .עכשיו יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה וכשהתקנתי את הדיסק הקשיח היה לי מקום כולל פנוי בדיסק 298 ג'יגה 1.מה המחשב לוקח הרבה מקום מבלי שהשתמשתי בכלום מהדיסק הקשיח מ320 ירד ל298? 2.וכמה מקום פנוי צריך לפנות מהדיסק הקשיח כדי שהאיחוי יהיה הכי אפקטיבי והאם לחשב את פינוי המקום מה 320 או מה 298 הנוחכי?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים