עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אופיר,

עקב מקרים רבים של הדבקות בוירוסים על הדיסק און קי, רציתי לשאול אם קיים אנטי וירוס חינמי לזכרון פלאש שיזהה מידית וירוס ברגע שמוכנס למחשב נגוע. כרגע לא מותקן U3 וגם לא הייתי רוצה להתקין.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by YINON110,

בע''ה, שלום, אני צריך אנטי וירוס למחשב והייתי מעונין לקבל המלצה על אחד מכיון שיש המון סוגים. ד''א, יש לי WINDOWS XP

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by meowchita,

אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני משתמש כרגע בתוכנה AVS video converter אני בד"כ משתמש בה לקיבוץ וידאו שיתאים לטלפון נייד מבחינת איכות ונוחות היא טובה מאוד, אבל רציתי לדעת אם יש לה תמיכה בכרטיס מסך? משהו כמו CUDA למשל.. ואם יש תוכנות אחרות שאולי יותר מומלצות ממנה לקיבוץ והמרה של סרטונים עם תמיכה במאיץ גרפי? תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by shaithebest,

חברים דחוף משום מה אני מנסה לגרוג סרט לאייפוד דרך אייטונס והוא לא נותן לי מוזיקה כן עוברת אייפוד לא תומך סרטים?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. לפני מספר שעות שחררה מיקרוסופט גרסת Preview למפתחים של דפדפן אינטרנט אקספלורר 9. על פי תוצאות המבחנים השונים, נראה שמדובר בדפדפן שיוביל את מיקרוסופט לתחרות צמודה עם הדפדפנים האחרים. http://www.newsgeek.co.il/first-ie9-platform-preview-available/

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי WIN7 אולטימט, ואני עומד בכל מה שהתוכנה Dance eJay 7 מבקשת יש לי דל 6400 דרישות התוכנה: Recommended PC spec Dance 7 will run at its best on the following or better PC system. Pentium® 4, 1.8GHz 512 MB RAM Windows® 98, ME, 2000, XP 1.4 GB free hard disk space (for Install) 2.0 GB free hard disk space (for O.S. Cache) 4 x CD-ROM CD-WRITER (for Audio CD Burning feature) DirectX® 9.0 compatible Graphics Card with 64 MB of Video Memory ( 16bit colour, 1024 x 768, 64 MB) DirectX® 9.0 compatible sound card (16 bit) DirectX® 9.0c (included on CD) Web browser בהתחלה הוא אמר איזה משהו על SCSI אז עשיתי חיפוש ומצאתי שצריך להוסיף DLL לSYSTEM32, אז הוספתי …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי מחשב נייד IBM T42 כבר תקופה, רץ על XP הכל היה פנטסטי ואתמול שדרגתי אותו ל-WIN 7. המערכת עובדת טוב אבל לא התקינה לבד דריברים חשובים כמו LAN\WLAN\כרטיס מסך ניסתי לחפש באתר של lenovo והורדתי את כל הדריברים שצריך מלבד WLAN שלא היה שם ומלבד דריבר לכרטיס מסך שלא פועל כראוי. עכשיו אני תקוע עם מחשב בלי אינטרנט, גם חוטי לא עובד, מאיפה אני יכול למצוא דריבר ל-WIN 7 32bit שיפעיל לי את ה-hotkey (גם כן לא עובד), wifi, lan, כרטיס מסך וכל מה שצריך. באתר של לנובו אין תוצאות להכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  10. Started by gizzz,

יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. צריך המלצה לתוכנה הממירה Avi to Gif. אם היא תוכל להמיר גם פורמטים אחרים של וידאו ל- Gif זה יהיה עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by shmulik13,

כאשר אני מתחבר באמצעות TELNET למחשב אני לא מצליח לבצע את פקודת START לקבצים ותיקיות. מישהו יכול להציע פתרון לכך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by GaLmgnT,

שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by Infarlock,

אוקיי, אני כבר יומיים בלי קול במשחקים בכלל וזה כבר ממש משגע אותי שאני אפילו ביוטוב לא יכול לשמוע צליל אני משחק משחקים כמו מסכן לא שומע מה הולך מסביב לא יכול לדבר אם חברים שלי כי אני לא שומע אותם והם לא שומעים אותי חיפשתי את הדרייברים : SoundMAX ו DirectSound ולא מצאתי שום דבר ל win 7 32bit בבקשה אם אתם יכולים למצוא לי אחד שעובד כי התקנתי משהו כמו 20 דרייברים ושום דבר לא עבד לי עד עכשיו (או שלא תומך) הלוח אם שלי : Asus P5VD2-MX כשהתקנתי לפני חודש את win 7 32bit מצאתי דרייברים ישר והכל עבד לי מעולה עד ששלשום אח שלי ניסה להתקין לי עברית ובטעות הדליק אפדייטים אוטומטיים שדפקו לי הכל =\ אני גם לא יודע מאיפה למצוא דרייברים ללוח אם שלי אם אפשר גם את זה בבקשה. לא משנה מצאתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yaakovd,

שלום לכולכם, אודה לכם מאוד על עזרה. התקנתי ווינדוס 7, עם דרייברים עדכניים של כרטיס המסך שלי: GeForce 7600, ושל המסך Samsung 2253BW (גודל 22"). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680*1050, אך ווינדוס עולה עם רזולוציה 1024*768, כאשר התצוגה אינה משתרעת על מלוא רוחב המסך. בחלון שינוי רזולוציה הוא מציג רזולוציה מקסימלית אפשרית של 1280*1024. בכל רזולוציה שניסיתי, התצוגה אינה נכונה, ואינה משתרעת כנדרש. בווינדוס XP התצוגה עבדה ללא תקלות, על אותה חומרה. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by noodle,

שלום, אני מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שניתן לשדר דרכה שנמצאים על המחשב דרך מצלמת האינטרנט למשל במסנג'ר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  17. שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחד שמתאים יותר. שאלה מתוך סקרנות ועניין: מדוע, כאשר אני מתקין את Windows, עלי להתקין רק חלק מהדרייברים החסרים, ואחרים לא? למשל, מדוע אין צורך להתקין את הדרייבר של המעבד? הרי גם הוא דורש תקשורת בין המחשב לבין מערכת ההפעלה, לא? מדוע אני כן מתקין את הדריבר של כרטיס המסך, אבל לא את הדרייבר של המאוורר, למשל? אודה לכם אם תאירו את עיניי (-: בברכה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. האם ניתן לבצע איזשהן פעולות ראשיות של שילוב מקשים על מנת להשתמש ב- WINAMP בלי לעמוד על החלון עצמו ? נניח בזמן עבודה ב- WORD להחליץ שיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום. הורדתי פלאג-אין מהאתר של ווינאמפ, activewinamp והוא לא מצליח להתקין. הוא נתקע בהתקנה על התקנת gen_activewa.dll. מוזר, כי הקובץ הזה כבר קיים שם, והוא "מתקשה" לכתוב עליו. ה DLL הזה מותקן עם הווינאמפ. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם עo ווינדוס אקספי sp3 אני מנסה להתקין את התוכנה של המודם של סלקום alcatel usb ממשק ההתקנה לפני סיום שולח את השגיאה הזו: microsoft visual c++ runtime library runtime error program: hspa usb modem the application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. contact the support bla bla מה פשר השגיאה הזו? מישהו יודע איך מתקני את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Bebush,

שלום, הורדתי לפני שבועיים בערך את גרסת הpreview של 3.7 ואתמול מחקתי את הגרסה הזאת 3.7 ואיתה נמחקו לי כל התוספים שהיו לי ל3.6.. יש איזו שהיא דרך לשחזר את כל התוספים שהיו לי? גם סקריפטים לקוף המשומן וכו'..?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום, בזמן האחרון התגלתה אצלי בעייה בצורב, איני מצליח לצרוב על דיסקים של גודל 4.7. לכן רציתי לדעת אם זה בעייה בצורב או בעייה בתוכנת הצריבה עצמה. תודה..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by EvaNesCenCe,

אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by Artist,

התוספים המומלצים שלי: Docs PDF/PowerPoint Viewer - צפייה בקבצי PFD ישירות מהדפדפן בלי להוריד את ה Acrobat reader המעצבן והרבה יותר מהר. Send from Gmail (by Google - כפתור GMAIL ליד השורת כותרת + כשלוחצים על לינק לאימייל, נפתח Gmail במקום תוכנת דואר. IE Tab - אותה פונקציונליות כמו בפיירפוקס.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. ניסיתי בכל מיני תוכנות צריבה ו-2 סוגי דיסקים ובכולם אני מקבל הודעה שהדיסק לא ריק (כמובן שמדובר בדיסקים ריקים לגמרי שיצאו מהאריזה). זה מוכר לכם? ידוע מה עושים במצב כזה? (איתחלתי את המחשב, כולל ניתוק מחשמל וחיבור מחדש ועדיין שום דבר לא קרה )

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים