תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב מחובר לרשת האינטרנט שלא מחובר אליו מסך/עכבר/מקלדת והוא נמצא במיקום שאין אליו גישה פיזית. מישהו מכיר תוכנה מתאימה ? בתודה מראש (= עריכה: יש לו IP קבוע.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מנסה לעצב פנים של דמות ומנסה לתפוס במצב outline את כל העין והוא בנוי מכמה חלקים ואני לא מצליחה לתפוס את כל העין במצב shift.בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן FF כשאני נכנס לאתרים כמו ואללה ואו שיש שם כל מיני סירטונים כאלה הוא לא מציג אותם או בכל מיני משחקי רשת כאלה שהוא לא טוען אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי איזה קובץ שמתקן את זה אודה לו תודה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום , אני במגמת קולנוע בתיכון ומתכוון בקרוב לסיים עם הצילומים לסרט הגמר שלי .. כרגע כל המידע מוקלט על קלטת Mini dv של Sony . יש לי את כל הדברים הנחוצים (כרטיס Firewire שקניתי , את המצלמה כמובן וכבל .) הבנתי שהדרך הטובה ביותר עבורי היא דרך Adobe Premiere ..אך אין לי מושג באיזה מקודד להשתמש,האם בכלל להשתמש ובאילו תכונות לבחור בעת ההמרה למחשב. בסופו של דבר אני צריך איכות אך לא צריך להשתגע .. זה סרט בסדר גודל של מקסימום 10 דקות ועדיף שמבחינת משקל לא יעלה על דיסק DVD . אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי למקודדים שבהם עליי להשתמש בעת ההמרה בפרימייר .. תודה רבה רבה והמשך שבוע מעולה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני משתמש כבר זמן מה בפיירפוקס אך יש לי בעיה שמאוד מציקה לי. החיבור שלי בתור משתמש באתרים אינו נשמר ובכל אתר שאני חבר בו אני צריך להתחבר כל פעם מחדש. לא הצלחתי להבין מה ההעקביות שלו כי לפעמים הוא שומר אתר מסוים ולאחר מכן לא. אין לי אנטי-וירוס בכלל ולא שינתי בהגדרות שום דבר שקשור לcookies. מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הזאת וכשניסתי לראות בה סרט לא הצלחתי לשמוע סאונד. הורדתי AC3 והתקנתי אותו ובדקתי את ההגדרות של הקול במחשב (שמתי על עוצמה מירבית) ועדיין אין לי סאונד. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר, איזה חברות מציעות חבילת אינטרנט סקיוריטי ל2 מחשבים או יותר ברישיון אחד? (הבנתי שנורטון מציעה 3 ברישיון אחד?) תודה! איתן.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, הורדתי אימיול בוסטר 0.8V וזה מוריד לי 10ק"ב לשניה, וזה איטי רצחח!! מה ניתן לעשות כדי להאיץ את האימיול ואיך?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
נוסף לי toolbar של AOL בFF איך אני מוחק אותו משם ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שאלה פשוטה? אפשר לצרוב עם צורב די וי די על דיסים של די וי די 2 סרטי וי סי די?!
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להתאמת הסרטים למסך הקטן של פאלם וגם שתקטין את הגודל של הקובץ חוץ מהחיסכון של הקטנת התמונה תודה מראש BIGFOOT
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מפעיל סרט וזה מציג לי את זה כך, יש איזה הסבר לזה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עד אתמול לא היה לי קשר ולא חשבתי שיהייה לי קשר לעריכה בתלת מימד (ככה זה נקרא?) אבל נתקלתי כאן בפורום בתוכנה Wings3D שהייתה בחינם, הורדתי והתחלתי להתעניין קראתי Tutorial למתחילים בתוכנה וזה מה שיצא (ב Tutorial זה יצא הרבה יותר יפה ) באופן כללי איך התוכנה? היא מומלצת למתחילים? על מה אתם ממליצים לי במקום? האם רוב התוכנות כיום משתמשות בווקטורים ככלי לעיצוב? בכל אופן זה המודל הראשון שלי, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את נורטון אנטי-וירוס 2003, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או יוצא מווינדוס אז הכונן דיסקטים מחפש דיסקט. אני לא יודע אם זה קשור לנורטון, זה פשוט התחיל מאז. מדוע זה קורה ואיך אפשר לבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעיה בהגדרות הדריבר של הכרטיס מסך 8800GT יש לי את הדריבר הזה http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.02.html עכשיו אני רוצה להגביר את המהירות של המאורר של הכרטיס מסך בשביל להוריד את הטמפרטורה. אני מצליח להגביר בלי בעיה וזה עובד מצוין אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש וחלונות עולה הוא חוזר למצב הרגיל ואני צריך שוב להגדיר אותו מחדש וזה משגע אותי מי שיוכל להסביר לי איך אני עושה את זה קבוע אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
-
יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי בכל זמן את מהירות הגלישה שלי. אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL ומשתמש ב - WIN XP PRO. פעם, כשהייתי מחובר לרשת ע"י מודם רגיל היו לי כמה תוכנות מאוד פשוטות - אבל הם עובדות רק עם DAIL-UP. אני מחפש תוכנה שתראה פחות או יותר כמו החלון הקטן שקופץ לכם שאתם מורידים קובץ - ורואים באיזו מהירות הוא יורד. מכירים תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
זאת בעיה שיש לי מאז שהתקנתי את התוכנה... היא פשוט נסגרת אחרי כמה זמן שהיא פעילה לפעמים זה עוזר שמשאירים אותה פתוחה כשהחלון שלה הוא האקטיבי... אבל לפעמים זה עדיין נסגר יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-