עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by asaf556,

איזה תוכנת תחזוקה טובה יותר לויסטה tuneup 2007 או vista manager אשמח לתשובה מהירה תודה

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  2. Started by slim_shady,

אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  4. לא מצאתי את זה ב costmize google :

5. 1. יש מוזילה 2.0 בעברית? 2. איך אני מוריד במוזילה 2.0 תוספים? 3. איזה תוספים יש ? יש מצב לרשימה ? 4. תודה למי שיעזור =]

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום. חשבתי ללמוד את מסלול ה-VFX ב-AIC http://www.ani-mator.com אבל הבנתי שאין ממש עבודה ב-VFX בארץ, ככה שאני לא יודע אם ישתלם לי ללמוד את זה. לכן חשבתי לפנות לתחום אחר בגרפיקה, אבל אני לא יודע איזה. חשבתי ללמוד את תוכנות הגרפיקה הפופולריות - פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש - אבל לאיזה תחום בגרפיקה זה שייך?

7. אני זוכר שישנה תיקייה שקשורה לוותק שלך ברשת.... חוץ מיזה >>> איך נחשבת גירסה 0.47C מיבחינת מהירות ובאגים? תודה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  8. אם תנסו לקחת תמונה ולקשקש עליה עם התוכנה "צייר" של XP, ואחרכך תזרקו את התמונה לסל המחזור, התמונה תיראה כמו במקור בסל המחזור (מופיעה בקטן) בלי הקשקושים שעשיתם בצייר. איזה תכונה בסל המחזור מאפשרת לעשות את זה? הבעיה בסל המחזור, שהוא מציג את המקור, אבל רק בקטן, אני לא יכול להחזיר את התמונה למקור בגודל הנוכחי שלה! יש תוכנה חיצונית שעושה דבר דומה?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  9. Started by Swed,

תשמעו אני עובר בין תוכנות ברשת כמו אברסט CPU-Z ועוד ולא יודע על איזה תוכנה הכי לסמוך. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנה לא מסובכת והכי מומלצת לבדיקת טמפ' (מעבד וכו') תודה !

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by lipa,

ובכלל לניקוי מערכת ההפעלה , (אני לא מתכוון לתוכנות כמו SPYBOT? )

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. חוץ מ cURL. תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by Aviram,

רציתי לדעת איזה תקייה כדאי לשתף באימיול. אני משתף את התקייה Program Files ואני לא יודע אם זה מסוכן או לא

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by kame,

זו 2000.6.30.1 NoAds או זו NoAds 2002.05.25 גם אני חושב שהיא תוכנה נהדרת וממליץ להישתמש בה,

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. Started by avi-noams,

אני רואה ברשת 2007 2010 2012 - מי הכי מוצלחת? אשמח להמלצה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by esaly,

היי! עד לאחרונה השתמשתי בגירסה 8.5 המוצלחת אבל לאחרונה יש לי כל מיני בעיות עם סנכרון אנשי הקשר שלי והתוכנה לא ממש עובדת. מייקרוסופט גם הפסיקה לתמוך בגירסה הזו ככה שזה קצת מקשה. נאלצתי לנסות את WINDOWS LIVE MESSENGER 2011 והיא פשוט נוראית: אין כפתור SEND בהודעות לא ניתן לראות כמה משתמשים יש סה"כ אין אפשרות לשנות את הצבע של החלונות והברירת מחדל ממש חיוור. היא כבדה למדי וכוללת כל מיני דברים שאני לא צריך. ועוד ועוד... איזו גירסה מועדפת עליכם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מהי הגרסא הכי יציבה שעובדת כמו שצריך? אם אפשר לקבל גם קישור להורדה אני אשמח.

• 12 תגובות
    • 10.6k צפיות
  18. שלום לכולם! בעקבות ריענון התוכנה במחשבי החברה, החלפתי במחשבי Compaq Armada 300 את ערכת Office מ-Office 97 ל-Office 2003. באותו רענון הוחלפה גם מערכת ההפעלה מ-Windows NT4 ל-Windows XP Home Edition (כמובן שהחלפת מערכת ההפעלה, נעשתה לפני החלפת ערכת ה-Office). נראה, שהמחשבים הסתדרו מצוין עם Windows XP ולא הורגשה איטיות ב-Windows, בגלישה באינטרנט או ביישומים מיוחדים בהם החברה משתמשת. אבל, כאשר משתמשים ב-Word 2003 כל המחשבים הללו, נהיים איטיים להחריד! שמתי לב שה-CPU Usage בזמן הקלדה רגילה נע בין 60 ל-100 אחוז (ככל שהמסמך ארוך יותר כך ה-CPU Usage גבוה יותר בזמן הקלדה פשוטה בקצב סביר). הדבר מאוד מאט את המחשב, וגם גורם לו להתחמם מאוד (דבר שלא קרה עם Word 97 ו-Windows NT4). המסקנה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by yigal83,

יש לי אפשרות לרכוש את התוכנות הבאות: McAfee VirusScan 2006 הכולל את McAfee AntiSpyware 2006 ב 84 ש"ח. McAfee Internet security suite 2006 במחיר 120 ש"ח. KasperSky 5.0 ובעתיד לשדרג לגרסה 6.0 ללא תוספת מחיר ב 94 ש"ח. מי מהן מומלצת יותר ? האם יש אחרות טובות יותר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by composite,

שלום. ברצוני לרכוש את האופיס הכי חדש (מהי הגרסה הכי חדשה?) אבל יש כ''כ הרבה גרסאות וחבילות שאני לא ידוע מה לבחור. אני אשתמש בה בבית, להכין עבודות לבית-ספר וכו'. עוד דבר - מה זה ה- MS OFFICE 12 הזה עם ה- interface החדש והמגניב? תודהמ ראש.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. אני אישית משתמש ב - LSD. מה אתם אומרים? (ואם גם תוכלו להגיד למה...)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. 950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Falcon007,

מה עדיף Ntfs או fat32 אני מתלבט בין שניהם כבר הרבה זמן

• 11 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים