עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכל העוזרים. הורדתי מהאינטרנט אפקט בשם mojo לאפטר אפקט ושאני פותח את אפטר, ולוחץ על האפקט התוכנה נסגרת מה אפשר לעשות? שוב, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sir f,

כרגע בשביל לכתוב מתמטיקה במחשב אני משתמש ב open office, אבל תהיתי-האם אתם מכירים משהו נוח יותר וטוב יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Boomer,

פתאום אני רואה שכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט הוא מתקשר וכשהוא בודק את הסיסמא הוא אומר לי להכניס אותה מחדש. אז בדקתי למה ואני רואה שאני לא יכול לשמור את הסיסמא בחייגן. אני לא יודע למה זה קרה כי לא התקנתי שום דבר חדש. איך אני מחזיר את זה? (WIN ME) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MDK,

מאז שהתקנתי את הICQ, הפעלתי משתמש חדש, ואז חזרתי לישן כשגיליתי שהוא לא אבד לגמרי... בכל מקרה, לשניהם כל כמה זמן יש בעיה שזה מנתק אותי ורושם your icq is being used on another computer.... ואז אני צריך לעשות את התהליך הבא: להחליף סיסמה תוך הזנת הסיסמה החדשה שמחליפה את הישנה, מה שמפריע לי להיכנס בקיצר אני צריך כל פעם לבקש אותה באימייל ואני מתחרפן פה אנשים .... חבר שלי עקב עם תוכנה כלשהי אחרי הIP וטוען שגילה חלק מהIP - התחלה של האזור והספק...אבל מעבר לזה אין כלום אני חושד שאני יודע מי זה אבל מה אני יכול לעשות?! לעשות חשבון חדש כנראה לא יעזור, הוא כנראה השתיל משהו במחשב שעוקב אחרי זה... מה אתם מציעים לעשות? :-\ יש רעיון איך אני יכול להיות בטוח שזה פורץ בכלל??? יש מצב שזו בעי…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שכל מסך יתפקד כמחשב נפרד, עם מקלת ועכבר משלו. מחפש תוכנה כזאת בנרות תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

למי שלא מכיר, מערכת ההגנה של ישראל מפני טילים בליסטיים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה שתוריד תוכנות שאני אבחר ותתקין אותם אוטמטי מבלי שאני אצטרך להכנס לכל מני אתרים להוריד להתקין וללחוץ על 700 NEXTים! ולא מצאתי. וגם אם יש היא לא טובה כמו שלי! אז בניתי אחת! התוכנה מאוד מושקעת ואני עובד עלייה הרבה זמן! אני מעדכן אותה מפעם לפעם בתוכנות הכי חדשות ואחרי שבדקתי אותם! כל התוכנות הם תוכנות חינמיות מלאות. למי התוכנה שימושית? התוכנה שימושית לכולם- תמיד טוב שיש לכם אותה במחשב. אם אתם צריכים פתאום חבילת מקודדים חדשה כל מה שאתם צריכים זה לפתוח את התוכנה להכנס לקטגוריה המתאימה ולהוריד! התוכנה שימושית גם לאנשים שמפרמטים את המחשב שלהם כל שני וחמישי- אתם בוחרים רשימה של תוכנות שאתם רוצים להתקין (אנטי ורוס,פיירוול,אקרובט רידר וכו). …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by XCG120,

יש לי את תוכנת ההצפנה הזאת לכמה קבצים הבעיה היא ששכחתי את הסיסמה ...מה עלי לעשות?האים יש תוכנה שיכולה לומר לי למשל מה ההתחלה של הסיסמא כדי לזכור את ההמשך או משהוא כזה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by puvsc,

יש ל PLEX להזרמת מדיה-מה הכוונה במסך המצורף? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by matan007,

יש לי סרטים ישנים בגרסה מסוימת שאני לא מוצא להם תרגומים מתאימים מבחינת תזמונים. יש תוכנה כל שהיא שיכולה לתזמן מחדש תרגום אחר? ז"א אני טוען לסרט תרגום שלמשל מקדים ב- 5 שנים את הסרט ואז התוכנה מסדרת את זה ושומרת את זה על התרגום לתמיד? אני יודע שאפשר לתזמן בתוכנות ניגון, אבל אני רוצה את זה לסטרימר בסלון לכן זה צריך להיות מוכן כבר בתזמון נכון בכתוביות עצמם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by x-dude,

לפעמים אני מקבל מיילים בעיברית שהוא מציג אותם בג'יבריש,אין בעיה לסדר את זה אם אני הולך ל character encoding ומשנה ל HEBREW אבל הקטע שאם אני מצביע על מייל אחר,וחוזר לאותו מייל עם הג'יבריש,הTB לא זוכר את ה encoding,יש דרך לגרום לו לזכור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by o07,

נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tomerA,

בעיה מוזרה שיש לי עם תרגום לעברית בVLC יש לי סרט שהורדתי ויש לי את הקובץ של התרגום שלו לעברית, הבעיה היא שהוא מראה את זה בתור סימני שאלה. - שיניתי את הקידוד בתוך הנגן לhebrew- windows 1255. - שיניתי בתוך הwindows את ההגדרות לuni-code programs לישראל. - בסרטון הספציפי הזה שום תרגום של עברית לא עובד עליו (ניסיתי תרגומים של סתם סרטים אחרים). - כאשר אני פותח את התרגום על סרט אחר זה עובד לי. - כאשר אני פותח את הקובץ תרגום בHTML הוא נראה תקין ובלי סימני שאלה. הקובץ של הסרט הוא מסוג MP4. זה נראה שהבעיה בסרט עצמו, אבל מה יכולה להיות הבעיה? איך יכול להיות שסרט לא יכול להראות עברית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yoko,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שתראה לי כל דבר שבוצע על ידי המחשב כגון אתרים שגלשו דברים שכתבו בגלישה היסטוריה גלישה בקיצור שיופיע כל דבר אשר נעשה בגלישה כולל כתיבה בתודה ענקית לעוזרים והמגיבים וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, האם ישנה תוכנה לWIN שהופכת תמונה שצולמה במצלמה לסריקה, בדומה לפעולה שמבצעות האפליקציות CamScanner ו Scanner Pro לאייפון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר. איך נפטרים מזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by menis,

windows xp language pack

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום בטעות הרמתי עם העכבר את החלון התחתון ללמעלה ואני לא מצליח להוריד אותו איך אפשר לסדר את זה ? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בקיצור, יש לי סרט של פחות או יותר 7 דקות שאני רוצה לקודד לavi. ניסיתי עם הגדרות דיי מנוחשות (שורש נ.ח.ש) ועם DivX ויצא נוראי (ריבועים על כל המסך לאורך כל הסרט, לדוגמא) על הגדרות דיפולט הגעתי ל1.6 ג'יגה (מיותר לציין שאני מעדיף שזה יהיה יותר קטן...) ומחקתי בינתיים, למרות שאם אין ברירה אני אעשה את זה ככה וזהו. בקיצור, איך בידיוק אני צריך לשמור ככה שיראה טוב אבל ישמור על משקל שפוי? חוץ מזה, אני מניח שעם שום הגדרות לא אמורים ליהיות ריבועים על המסך, מאיפה זה בא בידיוק ומה לעשות כדי למנוע את זה? מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי שום דבר שקשור לעריכת ווידאו בצורה רשמית.. תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. האם ישנה תוכנת סריקה שבאמצעותה ניתן לסרוק כיתוב (דפוס או כתב יד ממחברת למשל) ולהמשיך לעבד אותו בצורת מסמך על המחשב?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.