תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
האם אני יכול להעזר ב winamp או ב musicmatch ?יש לי אותם..אצטרך אז plugin או משהו .. אם לא בתוכנות האלה,אז באיזה? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה של kaspersky הכי טובה? דחוף.. יש לי במחשב הרבה ווירוסים! איזה תוכנה של kaspersky ANTI VIRUS הכי טובה? מה הגירסה? כי אמרו לי שייש גרסואות של התוכנה אזות שאי לא טובה! הPRO של kaspersky יותר טובה מי הרגילה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
איזה תוכנה של הורדות הכי טובה? [Download Accelerator Plus[dap או FlashGet עם יש תוכנה יותר טובה אז תגידו
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מסמך שאני רוצה לסרוק אותו בעזרת תוכנת הסריקה של WIN 7 ולאחר מכן אני רוצה לערוך את המלל. איזה תוכנה תעזור לי לעשות את העבודה הזאת? (ושתרוץ על WIN 7) אם היא תדע לעבוד גם על PDF זה יהיה מצויין. וחשוב שלי שהיא תדע לעבוד עם עברית, אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הבאתי עוד הרדיסק סתם להשואה מול ההרדיסק הנוכחי שלי איזה תוכנה תראה לי מי מהם יותר מהיר ?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
חבר'ה איזה תוכנות מדביקות כתוביות לסרט? אני צריך את זה בשביל לראות סרט בדי.וי.די. תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הXP כל הזמן קופא לי. שלחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהחומרה תקינה וזאת למרות שלמעבד יש טמפרטורה של 47 מעלות. בכל אופן הם אמרו שהם בדקו spyware ומצאו והסירו הרבה מהם מהמחשב שלי. בכל אופן הייתי צריך לשחזר image מחדש ולכן אם יש spyware אז הם חזרו. ניסיתי הרבה תוכנות למציאתם אבל לא ממש מצאתי משהו. רציתי לשאול איזה תוכנות anti spyware מומלצות?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך ANTIVIRUS טוב שיפעל על 64 BIT על איזה אתם ממליצים? חוץ משל NORTON... לא מצאתי אחרים שמתאימים ל 64 BIT.... חשבתי שאני ילך על Kaspersky אבל לא רשום באתר של החברה שזה ל 64 BIT.... אז על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות בסגנון CureROM יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה שמאיצה הורדות מבין אלה : אבל באמת שתאיץ הורדות בצורה משמעותית כי אם לא אז אין טעם Download Master Download 4X FlashGet Free Download Manager GetRight iGetter Internet Downlaod Accelerator LeechGet 2002 LeechGet 2004 Net Transport ReGet Deluxe ReGet Junior ReGet Pro Speed Downlaod 1
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
משהו איכותי ויחסית ידידותי למשתמש
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מכיר את pcanywhere וגם שמעתי על שירות דרך הדפדפן שולה כסף ונקרא gotomypc. האם יש תוכנות שדומות לpcanywhere? תודה
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש,אני לא יודע בדיוק איזה תוכנות שפותחות כל מיני קבצים בעיקר של קריאה להתקין בו. אתם מכירים את זה שאתם באים לפתוח קובץ ואז המחשב אומר לכם שחסר איזה תוכנה? אז לי זה קורה הרבה ויש לי (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) אקרדור 5 או משהו. אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה תוכנות יש שפותחות כל מיני סוגי קבצים? וגם אם מישהו יהיה לו את הזמן והסבלנות להסביר לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
FL CUBASE LOGIC REAZON אבל תוכנות על רמה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לקריאה של טמפרטורות לכול רכיבי המחשב? אשמח לעזרתכם,תודה.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-