תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן הנושא בדיוק שייך, אבל נראה לי שהכי מתאים פה ככה, יש לי כרגע 9 תהליכי rundll32.exe פתוחים שכל אחד לוקח 5,000 קילוביט זיכרון. מיותר לציין שלא אני פתחתי 9 תהליכים כאלה. זה נראה לי מוזר ואולי וירוס. בנוסף כתבתי כאן נושא לפני כמה ימים ולא ענו לי על הבעיה ויכול להיות שזה קשור - כל חלון אספלורר 7 לוקח המון משאבים, 50,000 ק"ב בהתחלה וקופץ בעשרות ומאות אלפים על כל כרטיסיה נוספת. גם כשכל ההרחבות מנוטרלות. לפני שבועיים הופיע לי אותו דבר והרצתי סריקת וירוסים במצב בטוח שלא מצאה כלום, אני אנסה לעשות אותו דבר עכשיו אבל למקרה שזה לא יעזור אני אשמח לפתרונות אחרים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שאני כותב בעברית במירק ושולח אני רואה רק סימני שאלה (15:50:43) (@iz) ????? אבל שאחרים רושמים בעברית אני יכול לראות אני נמצא על פונט עברי במירק , עכשיו David , אבל ניסתי כבר כמה פונטים ובכלום אותה בעיה למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שוב האתר לא עולה.. בIE7 הוא עולה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לצרוב דיסק אודיו וזה מביא לי כל פעם את הבעיה הבאה.... הדיסקים הם של סילבר ליין רגילים לא DVD. Sasha 4C87-2018-2045-477K-055X-403E-9539-**** (*) Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02.11.2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.5.13.1 Internal Version: 7, 5, 13, 1 (Nero Express) Recorder: <LITE-ON DVDRW LH-20A1P> Version: KL0M - HA 1 TA 0 - 7.5.13.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) -> ATAPI, detected: ? Connected to MMC as unknown drive with class-nr …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פיירפוקס הוריד לי עדכון (2.0.0.5) ואחרי הפעלה מחדש של הדפדפן אני לא יכול להדליק אותו.. הוא נותן לי שגיאה. ניסיתי להוריד אותו ולהתקין, אבל גם ההתקנה נותנת לי שגיאה... (השגיאה הזאת קרתה לי כבר כמה פעמים בכמה תוכנות שונות!) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה- explorer הוא לא נכנס לאינטרנט והדף נתקע. הבעיה היא רק באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתסיר את השמע מהמוזיקה ותשאיר רק את קולו של הזמר. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש. ברק. ד.א אני זוכר שהיה לזה דיון פעם עם MILK-INC אבל כתבתי מילות מפתח בחיפוש והוא לא מצא את הדיון...
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחפש בנרות תוכנת גיבוי (עדיף חינמית) לכונן קשיח חצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רציתי לשמור תמונה בגודל 4000 פיקסל על 7000 פיקסל ברזולוציה 200פיקסל/אינצ' וזה אומר לי not enough scratch memory available אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד לי זה נראה לא הגיוני וכנראה צריך לשנות משהו בהגדרות של הפוטושופ תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני בבעיה. קניתי מחשב חדש שאמור לשמש אותי ואת הוריי. אמא שלי דורשת שיהיה עליו גם windows 98 בגלל כל מני סיבות. אני חייב גם XP, אז החלטתי להתקין את שתיהן. לפני שקניתי את המחשב ביררתי מהי הדרך הקלה להתקין שתי מערכות הפעלה, והבנתי שקודם כל צריך להתקין win98 ואחרי זה את XP בתוך תיקיה חדשה. עד כה זה לא נשמע קשה.. הבעיה מתחילה בזה שיש לי הארדיסק SATA. לזהות אותו בדוס זה סיוט.. לא ידעתי שזה ככה. עוד לא מצאתי דרייוורים מתאימים, וגם איך אני אעשה את זה? האם יש דרייורים ל SATA שנטענים מדיסקט? עוד משהו.. אין לי ממש כוח להמתין, אז אני אתקין עכשיו XP. אחרי זה, כשאני ארצה להתקין 98 אני אהיה חייב להשתמש בתוכנה כמו System commander? אחרת נראה לי שאני אגרום לסבטוחה.. הלוח אם שלי GA-…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
-
שלום שאני שולח מיילים בחשבון GMAIL שלי לGMAIL אחר...אז אני מקבל כל מה שאני שולח חזרה אלי וגם זה לא נשלח לאדם לו אני רוצה לשלוח..מה עושים כדי לעצור את זה?!?!?!?! תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי כבר כמה פעמים אי-מיילים מחבר והיו שם קבצי וורד וPDF, עכשיו שאני פותח את ההודעה הוא רושם לי: "OE REMOVED ACCESS FOR" הגירסה היא 6.00.2800.1123 Office 2003 pro עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, אני בטוח שאם אני יחפור עמוק לתוך האאוטלוק אני ימצא, אבל העיניין די דחוף לי. קיצר, מי שיודע, אשמח לקבל תשובה ;D
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-