עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שכל מסך יתפקד כמחשב נפרד, עם מקלת ועכבר משלו. מחפש תוכנה כזאת בנרות תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by maxwell10,

אני מקוה שזה הדיון המתאים לשאלה כזו, לא מצאתי דיון יותר רלוונטי. אני לא מוצא לינק ישיר למועדפים (סימניות) בדפדפן החדש. מצ"ב screen shot ככה שיהיה יותר קל להסביר לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by marking,

היום פירמטתי ת'מחשב ונמחקה לי תוכנת הצריבה איסי סידי כריטור 5 פלטיניום. ועכשיו אין לי תוכנת צריבה. מי מביא לי לינק לתוכנה? (הבסיק גם בסדר) ואם יש עוד תוכנות טובות אבל קלות ולא מסובחות שנתקעות באמצע הצריבה אז בסדר, רק לא נירו, תוכנה מסריחה. (כל אחד והדעות שלו 8))

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Mishmish,

שלום רב אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה אשר היא פועלת כמו שעון מעורר כאשר מכוונים אותה לשעה מסויימת היא תפעיל קובץ mp3 (שיר) . תודה לכל המוכנים לעזור .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה להוסיף מנוע חיפוש לתיבת החיפוש שבאה עם FIRFOX אבל כשחיפשתי ברשת אמרו לי לפתוח את פנקס הרשימות להעתיק למחוק לשנות...ולא בדיוק הבנתי. אני יודע שב-EI7 הולכים למנוע חיפוש הרצוי מקלידים לחיפוש מילה מסוימת ואז מעתיקים את הכתובת לאשף של EI וזה מוסף לבד. אין אפשרות כזו ב-FIREFOX

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה כמו שהכותרת אומרת יש לי קובץ ISO של 8GB, איך אני צורב אותו על שני דיסקים רגילים של 4? שם של תוכנה שעוזרת יהיה נחמד... כמו כן הצורב שלי תומך DUAL LAYER האם אני יכול להשתמש בנרו רגיל כדי לצרוב דיסק כזה, וכמה הם עולים בערך? תודה רבה נ.ב. אם אני כבר פה - איך אני פותח חשבון מסנג'ר בלי להשתמש בדוא"ל של הוטמייל? תודה מראש בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MishaK,

אחד שיוכל לקווץ לי ת'סרט בכמה עשרות מגבייטים במינימום פגיעה באיכות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dids22,

?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by daniel89,

יש לי Word 2006 באנגלית ושאני כותב בעברית אז זה לא מתקן שגיאות כתיב.. מה אני אמור לעשות בשביל שזה יתקן שגיאות כתיב בעברית??? ואיך משנים (אם אפשר) את השפה בתוכנה מאנגלית לעברית??? דניאל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תראו, יש לי דיסק של 200 מגה של תמונות. אני רוצה לעשות ככה שכשאני מכניס אותו לדיוידי ומתחילה המצגת, אני רוצה שהיא תהיה מלווה במוזיקה כלשהי. ניתן לעשות את זה? אם כן אז איך? תודה רבה לכל העוזרים! וד"א אני מצטער אם כתבתי את זה בפורום הלא נכון פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לכתוב את זה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שנרכש לפני 12 שנה מתקשה מאוד להריץ את הפרק האחרון של "יצאת צדיק" (כל הזמן נתקע). רציתי לשאול איך אני צופה בפרק על גבי המדיה פלייר של וינדוס? יש צורך להעתיק קישור לחלון הייעודי אבל לא מצאתי מהו הקישור הנכון. מדובר בחלונות XP מקורי. תודה לעונים, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חברים ערכתי קצת את ההודעה ... אז ככה אין לי עבר כצייר זה משהו שאני רוצה לעשות כתחביב ועכשיו אני מאוד אוהב לצייר אבל אני לא אוהב את כל הלכלוך שעיפרון משאיר וכו ואני נמשך ללוח WACOM יותר שהכל נקי וממוחשב אז חשבתי לקנות INTOUS4 M אבל ראיתי באינטרנט אנשים שמציירים דברים מטורפים בעזרת INTOUS4 S ואני שובר את הראש שלי איזה גודל לבחור כבר שבוע זה משגע אותי האם אתם יכולים לשפוך לי קצת אור על הנושא תודה..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Or ei,

מישהו מכיר תוכנה שמקדדת מWAVE לMIDI??

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roky,

לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by huber,

till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs. since the break appart of thos two, i cant find any new movies. my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Aviv C,

יש לי מספר קבצי 001, 002, 003 וכו' שככל הנראה פוצלו מקובץ iso, כלומר שמות הקבצים הם: ***.iso.001 ***.iso.002 מה שניסיתי לעשות כדי לחבר אותם (וגם עבד לי עם תיקיות שפוצלו) היה לפתוח את קובץ 001 באמצעות WinRAR ולחיצה על "חילוץ אל", בחרתי את המקום וזה חילץ. הבעיה היא שזה חילץ לי את זה כתיקיה ולא כקובץ כמו שאני רוצה, כלומר התיקיה נקראת: ***.iso ובתוכה נמצאים הקבצים שאמורים להיות בתוך קובץ ה- iso. משם אני לא מצליח להפעיל כלום. זה רושם שגיאות של משהו עם Win32 והכנס דיסק וכאלה. מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. משהו קרה לאיציק ואמרו לי שזה קובץ dll פגום, אבל אני לא יודע איזה קובץ dll זה כדי להחליף...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ToMeRv32,

היי, אני רוצה לצלם תהליך בנייה. בשביל זה יש לי לפטופ + מצלמת רשת + תוכנה שתצלם אוטומטית תמונה כל כמה שניות. כלומר - לצלם תמונות במשך 3.5 ימים בערך וליצור סרטון באורך 5 דקות +- לפי מה שחשבתי יהיה לי צורך ב200fps לפחות.. (תמונה כל 5 שניות) ב Movie Maker (של ויסטה) אפשר עד 8fps (אפשר מעבר של 0.125 שניות בין כל תמונה). עכשיו - 200fps זה לא יעיל, אפשר לשמור סרט ב200fps בכלל? ובכל מקרה לא יבחינו במעבר ל60/70 מבחינת כמה שהסרט יראה חלק, אז עדיף לרדת ל60fps? עכשיו הבעיה העיקרית - אני צריך תוכנה שאפשר בעזרתה להעביר תמונות כל 0.005 שניות? או כל 0.013 שניות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכם יש סיכוי שמישהו יכתוב מדריך ל VNC? אני רוצה לגשת מרחוק למחשב שלי ואני לא מצליח להסתדר עם שום תוכנה. אודה לכם אוהד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by omrikarni,

שלום לכולם ושבת שלום לפני כחודש גלשתי בפייסבוק ואז חבר שלח לי איזשהי הודעה, פתחתי את ההודעה בלי לדעת מה תוכנה ובסוף מסתבר שזה היה ווירוס . החבר ששלח לי לא יידע שהוא שלח לי זה היה בתקופה שהייה בפייסבוק הרבה ווירוסים. מפה לשם הסתבר שהווירוס הזה דפק לי את האינטרנט אקספלורר ואלמלא התוכנה שהייתה לי שנקראת גרביטי 3 לא הייתי יכול לגלוש היום. רצוי לציין שעשיתי מלא בדיקות לווירוסים ע"י האנטי ווירוס ושום דבר לא עוזר ואי אפשר למחוק את הדבר הזה. ד"א, התקנתי גם את הפיירפוקס כדי לבדוק אולי יצא משהו מזה אבל שום דבר! מתי שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי ההודעה המצורפת.. אין לי שום מושג מה לעשות ואיך לפתור את הבעייה, אשמח לעזרה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by oren99,

שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של OCCT גירסה 4.3.2 הורדתי את הקובץ התקנה, לאחר ההתקנה ניסיתי לעשות בדיקה לGPU אחרי הרבה זמן שהתוכנה חושבת היא פשוט יוצאת. מה יכול לגרום לזה? האם להוריד כ קובץ ZIP?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי בעייה, היום קניתי geforce 2 ti של hercules, התקנתי אותו והכל עבר בשלום. אני מפעיל את empire earth, ופתאום מופיע מסך שחור שרק רואים בו את הסמן, והסמן תקוע. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי וירוס בכונן נייד..... אי אפשר להוציא אותו.... אפילו רק שאני מחבר את הכונן הוירוס ישר עובר למחשב...כדי להוציא אותו מהמחשב הייתי צריך לעשות שיחזור מערכת..(יש לי את ה NOD32 החדש והוא לא מתגבר עליו..)... אם יש למישהו איזה דרך להוציא אותו..... אני חייב פתרון דחוף!! הוירוס גם עבר לי פעם אחת לכרטיס של הפלאפון...אבל כשחיברתי אותו דרך הבלוטוס' למחשב ראיתי איזה חמישה קבצים כאלה...והצלחתי למחוק אותם(כאילו מחקתי ת'וירוס)...שלא כמו בכונן שאני הכלל לא רואה אותם....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים