תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.
-
איך אני יכול לצרוב מדיסק לדיסק כאשר יש לי רק צורב במחשב אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה מסויימת אבל יש לי רק צורב במחשב אין לי סיסי רום אך אני יכול
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בואו נגיד שאני מבין קצת במחשבים אז דברו בשפה גבוהה... התקנתי ויסטה 32 ביט התקנתי גם את מדיה פלייר 11 שלו אני לא משתמש בו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER החינמית הניתנת להורדה באתר שלהם.. כשאני בא לעשות פתיחה באמצעות על הקובץ ולבחור את התוכנה BSPLAYER הוא לא נותן לי הוא הותן רק את מדיה פלייר ואת מדיה פלייר קלאסיק.. בגדול לא נראה לי שיש וירוסים במחשב אני משתמש בנוד 32 והרצתי בדיקה.. אולי איזה משהו ברג'סטרי אבל אני לא בטוח מה הסיבה בגינה הוא נותן לי לפתוח באמצעות קובץ AVI פשוט בכל תוכנה שבקש קרי מדיה פלייר או ווינאמפ אפילו אבל כשאני מכוון אותו לBSPLAYER או לא נותן לי?????????. אגב ניסיתי בכל הווראיציות האפשריות כולל קריאת AVI על ידי BSPLAYER מתו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לגבות ולהעביר את כל המידע, הדואר וההגדרות מתוכנת דואר של יצרן אחד לתוכנת דואר של יצרן אחר. דוגמה: מ-Outlook 2003 או Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird וההיפך *לגבי גיבוי בין תוכנות דואר של מיקרוסופט מצאתי כבר את התוכנות הבאות: http://www.remosoftware.com/outlook-migration http://www.backupoutlook.com
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שמות של תוכנות ליצירת Ramdisk, מאחר וידוע לי שאיחסון קבצים זמניים של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות (שבדרך כלל משתמשות לצורך זה בתיקיות ה-TEMP שבתיקיית מערכת ההפעלה ובתיקיית המשתמשים) בזיכרון במקום בדיסק הקשיח, יזרז את פעולת המחשב, מערכת ההפעלה והתוכנות. אולם מכיוון שה-Ramdisk (בגלל היותו בזיכרון המחשב) נעלם עם כיבוי המחשב, אני גם רוצה לדעת מהם הסיכונים שכרוכים בניתוב הקבצים הזמניים של מערכת ההפעלה של התוכנות השונות (ע"י המשתנים TMP ו-TEMP בהגדרות המערכת) ל-Ramdisk במקרה של קריסת המחשב/מערכת ההפעלה, כיבוי לא מסודר של המחשב, נפילת מתח והפסקת חשמל וכ'ו, מאחר וישנם קבצים זמניים שנמצאים בשימוש רב יותר מאחרים (למשל תוכנות המסנג'ר השונות), כאלה שנמצאים בשימוש למשך ת…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי התחיל להיתקע לאחרונה כאשר אני מבצע פעולות פשוטות כמו פתיחת חלון שיחה במסנג'ר, פתיחת טאבים חדשים בדפדפן וכו'... המחשב פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כרגיל. לפעמים גם קורסות לי כל מיני תוכנות ואני חייב לסגור אותן באמצע. המחשב שלי כבר בן 3 וחצי שנים בערך והמעבד AMD Athlon 64 3000+. חבר שלי המליץ לי להשתמש בתוכנה CCleaner אבל זה לא שינה כלום. התקיעות החלו בחודשיים האחרונים +- מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם בשל בעיה רפואית אני מחפש תוכנה שתקטין את גודל התצוגה (של כל הווינדוס) במסך של הלפטופ שלי. אני עובד עם לפטופ של 15.6 ואני אשמח אם אפשר אכשהו לסדר שהתוצגה תהיה בגודל של מסך 13.3 למשל... האם אפשרי הדבר??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 מחדש, והפעלתי את ה-First time wizard של Internet Explorer 8. עכשיו כל פעם שאני צופה באתר אינטרנט ולוחץ על הטקסט, אני רואה סמן מהבהב (כאילו אני בתיבת טקסט שמאפשרת כתיבה). זה ממש מעצבן (ולפעמים גולל את הדף למטה למיקום של הסמן, אם לחצתי על הרקע)! מישהו נתקל בתופעה? איך אפשר לפתור? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 11:24:47 OK מצאתי את הפתרון לבעיה...מתברר שב-IE יש מצב שנקרא Caret Browsing ואפשר להפעיל/להפסיק אותו ע"י לחיצה על F7 (או דרך תפריט View). זה מצב שמאפשר לגלול / לסמן טקסט בעזרת המקלדת (בדיוק כמו ב-Word / Notepad). פיצ'ר מעצבן! עריכה: כמו כן הייתי צריך לבטל את "Enable caret browsing for new windows and tabs" תחת tools -> inter…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת כבדה והרבה פעמים שומעים קיטועים תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הגיע עידכו לinternet explorer 11 ומאז כל דף שמדפיסים יוצא בגופן מאוד קטן ועם שוליים ענקיות מכל צד..שינוי שנעשה בגלל הIE11 מה עושים כדי שההגדרות הקודמות יחזרו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדיגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשם קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקווץ לי ת'סרט בכמה עשרות מגבייטים במינימום פגיעה באיכות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Word 2006 באנגלית ושאני כותב בעברית אז זה לא מתקן שגיאות כתיב.. מה אני אמור לעשות בשביל שזה יתקן שגיאות כתיב בעברית??? ואיך משנים (אם אפשר) את השפה בתוכנה מאנגלית לעברית??? דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי עיצוב לאתר מסויים, כקובץ פוטושופ. כולל כל הדפים הפנימיים שיש באתר,כל הבאנרים, כפתורים, פרסומות,תמונות וכו'.... וגם את כל הצבעים גדלי פונטים וכו'... כלומר, מבחינה חזותית הכל עיצבתי ואת התיכנות והפיכה לאתר אדם אחר עשה. זה האתר: www.frx.co.il עכשיו רציתי לדעת כמה כסף לפי דעתכם צריך לבקש על עיצוב האתר.... שאנשים שיודעים יענו בבקשה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לדעת איך ליצור פלאש או באנרים כמו אלה שיש באתר כאן. דרך איזו תוכנה הכל מתבצע? ואם ישנן הוראות בעברית איפשהו באינטרנט שמסבירים פחות או יותר על איך ומה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש זון אלארמ וראוטר אז אין מצב הדפי אינטרנט זזים למעלה למטה ואותו דבר במשחקים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-