עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by udi,

יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ZorD,

שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה. עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amitey,

צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ronbubl,

האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום .. יש לי את המכשיר nokia 6230 וקיבלתי את הכבל usb למיתחבר למכשיר הנ"ל ! עכשיו הבעיה שאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מוצא אותו אבל טוען שההתקן לא פעיל , ואני חושב שצריך דרייבר מסויים בשביל שהוא יזהה את החומרה החדשה ! ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות עזרה או דרייברים אבל ללא הצלחה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי .. שיהיה שבת שלום ! ותודה ....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lordgod,

אני מנסה להכנס לשרת ... או שהוא לא מתחבר או רושם שהשרת מלא מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה אנטיוירוס טוב ופשוט לעבוד איתו כמו נורטון 2004 אבל לא את נורטון כי אני לא יכול להתקין כי אין לי סידיקי וגם היא כבדה מידי אני רוצה תוכנה שלא תעמיס לי על המחשב השמח לקבל המלצה לתוכנה טובה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש ב BITCOMET 0.60 שהיא תוכנה מומלצת ומעולה עד היום הגעתי למהירויות מטורפות ממוצע של 150 160 לקבצים חדשים ו 90 80 ללא הכי חדשים ביומיים האחרונים חלה ירידה משמעותית מאוד במהירות!אני מדבר על ממוצע של 20 30 גם יחסית לקבצים חדשים!שמספיק מבוססים לצבור מהירות!אבל המהירות לא עולה על 30 40 גם התקנה מחדש לא עזרה!והחלפתי את קובץ הקונפיג כמו שהלינק הבא אומר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=146324.0 גם הפורטים פתוחים ל 50 כמתבקש! מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחד שאני יכול לחשוב עליו ששיניתי במחשב ביומייים האחרונים הוא ה CASH MEM ב PREFORMENCE מידני לידי המלצות מערכת! האם זה יכולה להיות הבעיה!מה שלא נראה לי! ועל איזו בדיקה אתם ממליצים?אולי איזה קובץ שאתם…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ydyehuda,

תודתי מראש, יהודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yoko,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שתראה לי כל דבר שבוצע על ידי המחשב כגון אתרים שגלשו דברים שכתבו בגלישה היסטוריה גלישה בקיצור שיופיע כל דבר אשר נעשה בגלישה כולל כתיבה בתודה ענקית לעוזרים והמגיבים וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 2danimm,

גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by cheneilat,

אני מחפש תוכנה לPC בסיגנון של http://itunes.apple.com/us/app/color-splash-studio/id459413843?mt=12 או http://www.js8media.com/colordrain/ הבעיה שהכל לMAC. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אני בא להמשיך הורדה ואני מקבל הודעה כזאת: Unable to write to file, disk full? 451 Transfer aborted. Broken pipe ויש לי 6 ג'יגה פנוי בכונן, מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kobibo,

רציתי לדעת במידה ואני משכפל סרט DVD בעזרת ה DvdShrink (מוריד את מה שאני לא רוצה...תרגומים ,פסי קול וכו' ) האם איכות הסרט תעלה ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי תמונה עם רזולוציה ענקית איך אני מקטין אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. תוכנה שאני יסרוק לדגומא טקסט בעברית בכתב יד והיא תמיר לי את הטקסט בדיוקה אפשרי לכתב רגיל..... אני יודע שקיים תוסף כזה לאופיס בשפות אנגלות ועוד אבל לא בעברית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שעונה לדרישות שלי או לפחות למשהו דומה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eytan,

אני מחפש מקום בו אפשר למצוא דרייברים ברשת בחינם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מותקן אצלי 2007 אנטרפרייז עם רישיון חוקי של העבודה. לפני כמה שבועות התחלתי לקבל התרעה על זה שהעותק אינו חוקי, והתוכנה תסומן כלא חוקית אם אני לא מתקין עותק חוקי. הורדתי איזה כלי להסרה של האקטיבציה ובאמת הפופאפ הפסיק אבל אז לאחר פרק הזמן שהתוכנה התריעה בפניו, כל הישומים "סומנו". כיום, כל ישום אופיס שאני פותח מסומן בגדול בצד ימין למעלה שהעותק אינו חוקי. איך מורידים את זה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Rapidown זהו שמה! האמת, לא הבנתי איך היא עושה את זה. זה כאילו מנהל הורדות רגיל(וראיתי הרבה כאלה) אבל כשעושים COPY של קישור מ RAPIDSHARED היא מצליחה להוריד אותו. כשאני מדפיק ב GIGAGET או FLASHGET הם לא מצליחים. יש למישהו רעיון למה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by the_saint,

זה מאוד פשוט לפני כמה ימים הוא הפסיק לעבוד. אני עובד עם וינדוס אקס פי ועד לא מזמן הכל עבד נחמד ויפה עד ש...עכשיו כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא נותן הודעות שגיאה ויוצא יש רעיונות??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים