תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
"בדואר ניכנס" החלק העליון של המסך מוסתר בצבע כחול ,ורק בחלק התחתון אני רואה את ההודעות. למה זה ? מה צריך לשנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה כזו: תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. הורדתי מהאינטרנט אפקט בשם mojo לאפטר אפקט ושאני פותח את אפטר, ולוחץ על האפקט התוכנה נסגרת מה אפשר לעשות? שוב, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות מאוונט אימג' בדימון טולס הוא עושה לי(לכל קובץ)שהקובץ לא תואם או משו כזה....מה לעשות? זה די דחוף תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדפדפן נסגר לבד זה וירוס?הוא לא מודיע על שגיאה ולא כלום הוא פשוט נסגגר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[poll] [opt] תמיד [/opt] [opt] לפעמים [/opt] [opt] אף-פעם [/opt] [/poll] בשביל מה כבר צריך את זה? מימה שאני יודע אף פעם לא נכנסו לי למחשב, ומי שיכנס יחטוף
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתקלה ש Outlook2010 נסגר באופן אוטומטי מבלי שמבצעים אף פעולה למשל בזמן קריאת הודעת לפתע ה OUTLOOK נסגר ויש לפתוח אותו מחדש. כמו כן יש לי שאלה נוספת: במידה והורדתי add-ins ואני רוצה לגבות אותם, איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת שלא נותנת לי נחת. יש לי בבית ראוטר D-LINK DSL 6740U של בזק במהירות 20 Mb/s (ספק+תשתית בלי גיימר) לפני חודשיים נתקלתי במהירויות אטיות של עד 15Mb/s גג והסתבר שזה היה שירות SAFE של בזק שלכאורה "בודק" אתרים לפני כניסה אליהם. כמובן שאת השירות ביטלתי והמהירות חזרה (down 20Mb/s, ping 10-16, up 1.2Mb/s). אני אישית משתמש בלפטופ שלי (DELL XPS L702X) עם WIFI. בזמן האחרון שמתי לב שאני מתקשה להיכנס לרוב משחקי רב משתתפים(MULTIPLAYER) כמו באטלפילד 2, ופורטל 2. יש לי עוד מספר משחקים שאין לי שום בעיה להיכנס אליהם... (אם תצטרכו פרטים תשאלו). כל המשחקים חוקיים ונקנו בSTEAM פרט לבאטלפילד שיש לי דיסק שלו. מה שקורה (דוגמה מבאלפילד): אני נכנס למשחק, עושה LOGIN…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגע התקנתי את העדכון לפריירפוקס 1.0.0.7 מענין מה חדש, מישהו יודע ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי זקוק לתוכנה כזאת כדי לעשות איתה גרפים ללימודים שלו, משהו שאקסל לא יכולה לעשות למישהו יש מושג על מה אני מדבר? זה דחוף להיום... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה , מישהו מומחה לפורום כאן. יכול לעזור לי בבקשה לייצור להכין Bootable CD תוכנה MHDD לתקליטור רגיל CD לא תקליטור DVD שיעבוד ב DOS כי יש לי בעיה בלוח אם H310M-A בביוס אין אפשרות לשנות ל- IDE רגיל יש רק UEFI או legacy זה אלה ביוס לא עולה ולא רואה כוננים דיסק קשיח SATA ב-DOS הבעיה תוכנה MHDD מיושן עובד DOS עולה חלונות 98 גירסה מאוד מאוד ישן ולא מתאים ללוח אם. צריך שיעבוד ב- DOS של חלונות 10 או חלונות 7 או חלונות 8.1 משהו כזה. מישהו מומחה לתוכנה שיודע להכין לייצור קבצים הפעלה DOS של תוכנה MHDD של בדיקה דיסק קשיח ליבדוק אם יש סקטורים פגומים. אני אוהב ליראות תוכנה MHDD שמראה לך כמה מספרים וכמה צבעים אדומים וירוק ואיקס ושגיאות סקטורים פיגומים זה נחמד מאוד וזה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לתרגם טקסט ענקי בעל 300 עמודי PDF, עם איזו תוכנה אני אוכל לבצע זאת בקלות? יש חינמית שכזו? הבבילון מתרגם לי רק איזה חצי מסך בקושי עמוד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני להוריד תוכנת ביטורנט כלשהי,ומכיוון ואני חדש בתחום של ביטורנטים,אין לי מושג איזה תוכנה מומלצת עזרה בקשה? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו שתוכל לעשות אפקטים כמו זום על אובייקטים, טשטוש אובייקטים וכו... שתהיה קלה להפעלה. חינמית או בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:-X טוב זהה התחיל בקפיצה מוזרה מאוד של פינגים חשבתי שזה הרשת הזנתי את זה... לאחר כמה זמן אני מגלה שגם כשהמחשב השני כבוי אז עדיין הפינג בעננים אמרתי כבר מה זה יכול להיות ניסיתי להריץ פעמיים חיפוש וירוסים עם הקפרסקי וכלום :\ אמרתי טוב אז זה לא וירוס אז זה הספקית אינטרנט בדקתי עם כמה חברים וגיליתי שזה לא... מה כבר יכול להיות נכנסתי שאלתי בכמה פורמים והציעו להתקין נורטון התקנתי הרצתי חיפוש ו...... 5 וירוסים מתוכם 3 תולעות מוזרות ומסקנה אחת קפרסקי נכשל התקנתי אותו מהמלצות בפורום הזה אך אני אישית התאכזבתי ממנו :'(
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מתעסק בגרפיקה אבל יש לי שאלה שחברה שלי היא הגרפיקאית לא מבינה הם קיבלו בקורס את הillustrator cs3 ואי אפשר לכתוב שם בעברית היא אומרת שצריך גרסת המזרח התיכון שם יש פונטים לעברית אין לי מושג על מה היא מדברת חייב להיות עדכונים של אדובי לעברית או שאני טועה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה). למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה אשר היא פועלת כמו שעון מעורר כאשר מכוונים אותה לשעה מסויימת היא תפעיל קובץ mp3 (שיר) . תודה לכל המוכנים לעזור .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להמיר את כל קבצי הBMP שבתיקייה מסויימת, לקבצי GIF או JPG. האם יש תוכנה שתעשה זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני פותח קובץ של תרגילים מתמטיים, אני מקבל ריבועים ריקים בין המספרים. אני מנסה ללחוץ על זה והוא נותן לי אפשרות לשמור את המשוואה, או לנסות לשנות אותה, שזה לא עוזר. הבנתי שהבעיה היא באופיס 2013. רציתי לדעת אם אמורים לשלוח עדכון לתקן את הבעיה בתצוגה או שזה משהו שאפשר לפתור על ידי שינויים מסויימים שעליי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום פירמטתי ת'מחשב ונמחקה לי תוכנת הצריבה איסי סידי כריטור 5 פלטיניום. ועכשיו אין לי תוכנת צריבה. מי מביא לי לינק לתוכנה? (הבסיק גם בסדר) ואם יש עוד תוכנות טובות אבל קלות ולא מסובחות שנתקעות באמצע הצריבה אז בסדר, רק לא נירו, תוכנה מסריחה. (כל אחד והדעות שלו 8))
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-