תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
תראו, יש לי דיסק של 200 מגה של תמונות. אני רוצה לעשות ככה שכשאני מכניס אותו לדיוידי ומתחילה המצגת, אני רוצה שהיא תהיה מלווה במוזיקה כלשהי. ניתן לעשות את זה? אם כן אז איך? תודה רבה לכל העוזרים! וד"א אני מצטער אם כתבתי את זה בפורום הלא נכון פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לכתוב את זה...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנגן מדיה שלי לא תומך בעיברית. יש לי הרבה סרטים בפורמט MKV שמכילים תרגום מובנה,אבל אני לא מצליח ליראות אותו בנגן WD שלי. איך אני יכול לקרוע" את הכתוביות -להמרת כתוביות לקבצי Bitmap הלא הם- IDX/SUB
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב חטף וירוס, ה-task manager לא עובד. כשהרמקול פעיל מתנגן שירים לא ברורים , קולות מוזרים וכו'.. החלון אקפלורר נפתח כמלבן צר מאוד. יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה באמצע סרט או משחק הסרט נכבה לי וישלי הודעה מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שיחזור בהצלחה הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עם Driver Sweeper 3.2.0 והתקנתי עוד פעם גירסה 285.62 וזה עדיין קורה לי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשמזמינים חבר ל-Dropbox והוא מתקין את התוכנה אני מקבל ישר חצי ג'יגה מקום לחשבון שלי - מה קורה אם אותו חבר הסיר את התוכנה - האם המקום שנוסף לי נלקח ממני ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני עושה חיפוש ב sharereactor אז אני כותב את שפ הסרט\המישחק. וזה מוצא את הקבצים אני מסמן אותם ועושה SELECT ואז אני עושה Add Selected Files. ואז זה כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד שיוכל לקווץ לי ת'סרט בכמה עשרות מגבייטים במינימום פגיעה באיכות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמי אוריאל ואני חדש פה בפורום. אני עוסק בפוטושופ כתחביב ואציתי לשתף אותכם בכמה מהעיצובים שלי. אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
till now i have d\l over 200 quality mvies from thos programs. since the break appart of thos two, i cant find any new movies. my qustion is, which program (other then edonkey) is good for me if im searching for divx movies and games?
-
היום נפלה עלי תובנה גדול אחרי שנמחק לי קובץ של סרט שירד 706MG מתוך 717MG אסור לסגור את מורפיוס או קזה כאשר הקובץ יורד לעצור קודם ואז לסגור !!!! או שהקובץ ימחק ללא זכר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אני יכול להוריד קודאק לavi טוב??? ??? (בחבילה של ליון לא היה)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום לפני כחודש גלשתי בפייסבוק ואז חבר שלח לי איזשהי הודעה, פתחתי את ההודעה בלי לדעת מה תוכנה ובסוף מסתבר שזה היה ווירוס . החבר ששלח לי לא יידע שהוא שלח לי זה היה בתקופה שהייה בפייסבוק הרבה ווירוסים. מפה לשם הסתבר שהווירוס הזה דפק לי את האינטרנט אקספלורר ואלמלא התוכנה שהייתה לי שנקראת גרביטי 3 לא הייתי יכול לגלוש היום. רצוי לציין שעשיתי מלא בדיקות לווירוסים ע"י האנטי ווירוס ושום דבר לא עוזר ואי אפשר למחוק את הדבר הזה. ד"א, התקנתי גם את הפיירפוקס כדי לבדוק אולי יצא משהו מזה אבל שום דבר! מתי שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי ההודעה המצורפת.. אין לי שום מושג מה לעשות ואיך לפתור את הבעייה, אשמח לעזרה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל במאפיינים ובאיכות בין ה VCD וה SVCD ו ה XVCD וה DVCD? (את ה VCD וה SVCD אני יודע אבל מה זה כל השאר???)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש ל PLEX להזרמת מדיה-מה הכוונה במסך המצורף? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למחשב פשוטה לשימוש שאני יכול לבחור לדוגמא 50 תמונות מהמחשב ואז היא תיצור לי מזה סרטון שכל 2 שניות זה מתחלף לתמונה הבאה. וצריך גם אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטון. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת במידה ואני משכפל סרט DVD בעזרת ה DvdShrink (מוריד את מה שאני לא רוצה...תרגומים ,פסי קול וכו' ) האם איכות הסרט תעלה ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-