עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Born2Kill,

היי, קראתי בעיתון לא מזמן על תוכנה שפועלת בשולחן העבודה. היא עושה מסגרות ואתה יכול להשים את הקבצים במסגרות הללו ואז זה למעשה עושה לך סדר בשולחן העבודה. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by orninyo,

היי, גיגלתי - disable firefox mouse gestures וכל מה שקיבלתי זה פתרונות כללים בקינפוג שלא עזרו הבעיה היא שכל פעם נפתחת לי אחת מהלשוניות (שכבר פתוחות) בחלון חדש ניסתי לחיות עם זה כמה חודשים אבל זה ממש מתחיל להוציא אותי מהכלים אשמח לעזרה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אתמול חזרתי הביתה מהצבא פתחתי את המחשב וחשכו עיניי כל המשחקים והתוכנות שהיו מותקנים לי במחשב נעלמו כאילו לא היו הקיצורי דרך שלהם בתוכניות נשארו,בהוספה/הסרה של תוכניות הם עדיין כתובים אבל שאני בא להסיר משהו שהוא נמחק זה אומר לי שהקובץ כבר הוסר ושואל אותי אם אני רוצה להסיר מהרשימה בדקתי גם את הPROGRAM FILES וגם ממנו נעלמו המשחקים והתוכנות מה אני עושה עכשיו? כל השמירות שלי הלכו לעזאזל!! יש דרך כלשהי לשחזר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by origmi,

יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אני מתחיל קצת להרחיב מהפוטושופ עכשיו ואני כבר יודע פחות או יותר פלאש וגם אילוסטייטור כבר התחלתי בכל מקרה שמתי לב למשו מעוד מעצבן שאדובי עשו אתם לא חושבים שהיה יותר קל אם הם היו עושים בין כל התוכנות את אותן פונקציות סתם כמה דוגמאות בפוטושופ CS5 (או כל גירסה אחרת..) יש כזה חלון של היסטוריה לוחצים על windows ואז פותחים את History מה שבפלאש אין הם סתם היו חייבים לסבך את זה להשים את זה באיזה קטגוריה שמה בווינדוס וגם זה נראה ממש שונה או כל מיני דברים לדוגמה הקטע הזה ששמתי לב שכל ה-TOOLS שאם לדוגמה רוצים לעשות ריבוע בפלאש זה מה זה מסובך ואי אפשר לעשות עם זה כל מיני דברים גם לדוגמה אם רוצים לעצב טקסט בפלאש זה ממש שונה מהפוטושופ זה לא נראה לכם מפגר כזה? כאילו שתתאים בין כל התוכנו…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. שלום . ברשותי מכשיר blackberry 9700 כמידי יום אני מסכרן את המכשיר מול Outlook 2007 . היום החלה להופיע שגיאה זו -Intellisymc - ולא ניתן לסכרן בין ה Outlook 2007 לבין ה blackberry 9700 .מה עושים ?? נאמר לי דרך אורנג' שהבעיה היא בOutlook 2007 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by XxYo0nixX,

אני מתעסק בפלאש.יש לי עכבר אבל הציורים אף פעם לא מדויקים,אבל לפי מה שהבנתי לוח גרפי הוא עם עט ולכן גם הסרטוטים/ציורים יהיו יותר מדוייקים. עכשיו השאלה: אין לי ניסיון בלוח גרפי,ואני שוקל לקנות את intus 4 small,הוא טוב ומספק למתחיל?(יש לי תקציב בשבילו),אם לא מה יוכל לתחלף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, כבר זמן מה יש בעיה במחשב שלי: windows xp עולה לאט מאוד. לאט לא בכוונה של 20 שניות יותר ממה שצריך, אלא זמן העליה הוא בערך 5 דקות. ניסיתי לפרמט את המחשב וזמן העליה נשאר גרוע גם אחרי הפירמוט (גם עם 0 תוכנות ב-startup ב-msconfig). יש לציין שבעבר זמן העליה באותו המחשב עם אותו ה-windows היה מהיר, אבל משהו השתנה ואני לא יודע מה . אודה אם מישהו יעזור לי בעניין הזה.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by hugo_hand,

הי, אני עובד עם רפידשייר ו-jdownloader כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל מאתמול חשבון הפרמיום שלי לא מוכר בתוכנה יותר. ניסיתי לשנות שם משתמש וססמא ולהוסיף את החשבון ל-jdownloader מחדש אבל זה עדיין לא עובד. מה שמוזר זה שאם אני טועה בססמא jdownloder יודע לדדוח על זה אבל כרגע כל מה שהוא רושם זה:No PremiumAccount אגב אין שום בעיה עם החשבון ואני עדיין יכול להוריד ישירות מהדפדפן... יכול להיות שרפידשייר חוסמים את השימוש במנהל ההורדות הזה (לא ניסיתי אחר)? יש לכם הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. יש לי HD4850 עם E5300. שידרגתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר [הסרה והתקנה] והיה לי מסך כחול פעמיים, פסים ירוקים בMPC, ומטרו 2033 בקושי עבד אצלי. ניסיתי להסיר דרייברים דרך מצב בטוח אבל גיליתי שהוא לא נותן לתוכניות התקנה לפעול במצב בטוח...איך אני אמור להסיר דרייברים ככה? עוד אנשים נתקלו עם בעיות ב10.6? אני עכשיו עם 10.5 והמחשב עובד חלק כולל מטרו 2033 שהתחיל לעבוד יפה. דרך אגב אני אמור לבחור בהגדרות של המשחק DX10 או 9?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by yonir,

שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה DVB-T. (דגם Gigabyte GT-PTV-TAF-RH) אני משתמש בProgDVB Pro בשביל לראות את השידורים. הצלחתי לקבל אות וידאו תקין, אבל אני לא שומע כלום. נראה לי יש לי בעיה עם ה-codec של הסאונד, משתמש כרגע בזה של FFDShow. זה אמור לעבוד? יש איזה Codec אחר שכדאי להשתמש בו? תודה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  15. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. ליד כל מסמך וורד שאני פותח מצטרף הביטוי "מצב תאימות" בסוגריים. מה זה?? ולמה זה מופיע?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, יש לי 2 שאלות לגבי אופיס 2010, חשבתי שתוכלו לעזור לי. 1. אני אמור לקבל ממש בקרוב אופיס 2010 בגרסה המקצועית ממקום העבודה (באופן חוקי כמובן), אך הגרסה היחידה שהם מספקים היא בעברית. איך אני משנה את התפריטים השונים לאנגלית ? האם ניתן אולי להוריד מאתר מייקרוסופט גרסה באנגלית ורק להשתמש בקוד של הגרסה העברית ? 2. קראתי שמייקרוסופט ממליצים להתקין אופיס 2010 בגרסת 32 ביט, אלא אם צריך לעבד קבצי אקסל בגודל מעל 2 ג'יגה. נשמע לי תמוה. האם עצם העובדה שהאופיס הוא 64 ביט, לא אומר שכבר ניצול הזיכרון של המחשב כולו טוב יותר, כי בגרסת 32 ביט המחשב ישתמש רק בחלק מזיכרון ה - RAM שלו ? האם התוכנות השונות לא יעבדו מהר יותר בגרסת 64 ? אני מבין שעבור קבצים גדולים חייבים 64 ביט, אבל האם זה לא…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מדוע דפדפן IE8 כל כך איטי ומעמיס על המערכת אצלי? סה"כ פתחתי 3 לשוניות של פייסבוק, ותראו את גודל הזיכרון הפנימי שהוא תפס: http:// לעיתים קורה שהוא נתקע, וצורך כך: כרגע אני עם פיירפוקס, 20 לשוניות והוא סוכר. אז איך זה שאצלי הIE כל כך מעמיס ואיטי ?? מעבד P4 3.0GHZ@1.5GHZ וזיכרון 1GB.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by boss,

Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Started by sagi88000,

שלום. יצרתי מצגת ב powerpoint. אני מעוניין לשדר אותה על מסך הטלוויזיה. אי אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה. לכן אני צריך תוכנה שמתאימה לזה. שתמיר לי את קובץ ה PPT לקובץ וידאו. הורדתי 2 תוכנות אך שתיהן יצרו לי את המצגת בלי השירים שהזנתי במצגת ב POWER POINT. הסיבה היא שצריך לקנות אותן וכל אחת מהן עולה מעל 60 דולר. לכן השאלה שלי היא האם מישהו יכול לתת לי הצעה או אפילו קישור לתוכנה חינמית שתוכל להמיר לי את המצגת לקובץ וידאו ושגם יקליט את השירים שבמצגת? תודה מראש, שגיא.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Idan-h,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על כפתורי העכבר, כלומר לבטל למשל את הכפתור הימני, לבטל את הגלילה וכו'. מצאתי תוכנה קטנה שמבטלת את הכפתור הימני, אבל אני צריך משהו שיבטל לי את הגלילה. יש כזה דבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. אני צריך תוכנה שמחביאה אייפי או משנה אותו לאייפי של מדינה אחרת לדוגמא לכל הפורטים שאני משתמש בהם ולא רק לגלישה באינטרנט.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by com,

אהלן. בימי הקרובים אני ירכוש לעצמי נייד של פוגיסטו. I330, שתי גיגה זיכרון דדר3, 1066 מגהרץ. המחשב מגיע עם וינדוס 7 64 ביט. האם העובדה שיש רק שתי גיגה זיכרון תגרום לוינדוס לרוץ בצורה איטית? האם במקרה כזה עדיף לעבוד על גרסת 32 ביט? והאם, לאדם שעובד בצורה מאוד פשוטה (אנטרנט, מוזיקה, קצת סרטי HD) הכמות זיכרון הזו תספיק? אני לא עובד על תוכנות חזקות או על כמה בו זמנית. תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.