תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עדיף מMOV אבל גם מAVI יהיה טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, בהמלצת הפורום הזה אני משתמש בתוכנה Ad-Aware 2008 (רכשתי רישיון) וכעת יש לי שתי שאלות: 1.האם יש צורך לשדרג לגרסה 2009, או שהתוכנה ממשיכה לעשות את העבודה ללא צורך בשדרוג? 2.אחת לשבוע אני נוהג לבצע סריקה מלאה. עם סיום התהליך,בכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה (תמונה מצורפת). האם זה נראה תקין, כשכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה, כשבעצם שום "מזיק" לא מתגלה? לשם השוואה, תוכנת "ספייבוט" מגלה בכל סריקה שביעית לפחות 10 בעיות הדורשות תיקון. תודה רבה ושבוע טוב! [br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 19:01:12 משום מה יש בעיה בהצגת התמונה.למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני מתבאס כול פעם לשלוח קבצים גדולים (60 מגה ומעלה ) ולהתקל במהירות העברה איטית האם יש דרך להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן כולם! תשמעו יש לי בסוני נגן דיויאקס אבל שלא קורא תרגומים עבריים בנפרד באיכות טובה.. (התרגומים הפוכים) ואין עדכון או משהו זה סוני פלייסטיישן.. אז בבקשה אני צריך תוכנה שאיתה אני מדביק את התרגום לסרט ואז אני יפעיל אותו כבר עם התרגום מודבק עליו.. תוך כמובן שמירת האיכות של הסרט - הוידאו והאודיו.. מישהו יכול לעזור?? תודה מראש ! שבת שלום =)
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשר בין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד. יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ? אני משתמש בµTorrent 2.0.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצים נפרדים של ספר, כל פרק בקובץ נפרד בפורמט PDF איך ניתן לאחד אותם לצורך הדפסת הספר?.
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ניתן לגבות את הרשימה ב ICQלמשל במקרה של פריצה שהרשימה לא תלך לעזאזל?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להתקין את התוכנה DAMENTOOLS ואני מקבל את השגיאה הזאת. מישהו יודע איך לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי כרטיס כזה שמתחבר ב-USB עם כניסות S-VIDEO וקומופוזיסט ללכידת וידאו ממצלמות וכל מקור וידאו אחר. זה הגיע עם תוכנה מיוחדת שמאפשרת צפייה על מסך המחשב אבל אני שואל אם יש תוכנה אחרת שעושה פעולה רק של צפיה על המחשב ובאיכות טובה. אם יש- אשמח לקבל שמות. תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
אז נתחיל עם בעית הכתוביות: פעם הייתי מוריד כתוביות לסרט (בפורמט ,srt או .sub) והייתי משנה את השם לאותו שם כמו הקובץ של הסרט והייתי רואה את הסרט עם כתוביות במדיה פלייר 10\11 והכל היה בסדר, עכשיו שאין לי מדיה פלייר על המחשב אני משתמש ב-KmPlayer שהיא תוכנה מצוינת, העברית היא משמאל לימין כלומר המילים קריאות מימין לשמאל אבל המילה הראשונה במשפט היא משמאל לימין (דוגמה: אני הולך הביתה = הביתה הולך אני) ובתוכנה יש כל כך הרבה אפשרויות וגם של כתוביות וניסיתי להפוך את זה לכמה כיוונים אבל זה היה מתהפכך ועושה זה בכלל לא קריא. ג'יבריש בכתבן: אז לאחרונה צצה עוד בעיה עם העברית בתוכנת כתבן, לאחר שאני מוריד כתוביות בעברית ואני פותח את הכתוביות בכתבן אני רואה ג'יבריש וגם כשאני כותב משהו בעבר…
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תראו עשיתי סריקה אונליין של פנדה וזה מצא 4.. עכשיו אני לא יודע איזה אנטיוירוס יסיר אותם כי המחשב התחלש...שמים לב לזה אז תביאו קישור לאנטיוירוס או תציעו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתנעל לי דיסק און קיי. אני לא רוצה שתקפוץ לי סיסמא בעת פתיחת הקבצים, שאני אוכל לפתוח את הקבצים אך לא אוכל למחוק אותם. משהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש למישהו אולי סרברים טובים לתוכנה flashfxp אולי אפילו כאלה שצריך סיסמא בשבילם..... אבל דברים טובים מלאים בסרטים בעיקר......... אשמח לכמה שיותר תודה!!!!! :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי חשבון Gmail שבו יש כ 2.5 ג'יגה של מיילים השמורים ב Lables שונים (הררכיים), ע"מ לבצע גיבוי מסויים, הגדרתי את ה Outlook מול אותו חשבון Gmail וקינפגתי אותו כ IMAP, ואכן רוב המיילים ירדו למחשב בצורה של תיקיות. המטרה שלי היא להעתיק את כל המיילים מחשבון ה Gmail הנ"ל, לחשבון Gmail אחר, תוך שמירה על כל ה Lables גם בחשבון Gmail החדש. חשבתי פשוט להוריד את הכל כפי שעשיתי דרך ה Outlook, ואז לחבר את ה Outlook לחשבון Gmail חדש, ולבצע העלאה של כל המיילים, כך שלאחר ההעלאה, התיקיות/Lables יווצרו בחשבון החדש, יחד עם המיילים הרלוונטים. 1. האם יש פתרון טוב יותר להעתקה של 2.5GB של מיילים מחשבון Gmail אחד למישנהו, תוך שמירה על תיוג/סימון ה Lables של כל המיילים הנ"ל? (חשוב מאוד, בלעדי ז…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זאת כבר הודעה שניה שאני פותח בנושא, כי אף אחד לא מצא פתרון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, לא ממשחקי רשת, כמו למשל Counter strike למי שמכיר, Youtube וכו' . מישהו שבאמת מבין יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים שאלה לא לשימושי שלי...חברה שלי מעצבת גרפית משתמשת באילוסטרייטור adobe illustrator cs3 me הקיצ התוכנה נדפקה ואני רוצה להסיר ולהתקין מחדש זה ויסטה הום פרמיום אנגלית על לפטופ LG בחלון הוספה או הסרה הוא עוצר את ההסרה של מותקן לי התוכנה 3 פעמים משום מה ונותן לי שגיאה כזו: critical errors were found in setup session ha dependencies that cannot be satisfied please see the setup log file for details מה זה?מאיפה זה בא?כי שאר התוכנות של אדובי רצות חופשי מדובר על דיסק מקורי עם רשיון חוקי אשמח לעזרה קצת דחופה כי היא צריכה להגיש עבודות גמר תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-