עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Intelee1,

בוקר טוב לכולכם!!! ;D אני כבר כמה ימים מחפש ברחבי אינטרנט את האתר או מדריך לצריבה נכונה סרטים בפורמט AVI ל-CD בלי להפוך אותם לפורמט MPEG, כדי שאחר כך אוכל לראותם בעזרת DVD רגיל!!! פעם אחת נתקלתי באתר ישראלי כזה אבל שכחתי את הקישור אליו!!! אנא עזרו לי אם מישהו יודע איך!!!! :'( תודה רבה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by adiga,

שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by mic,

תודה

4. אנסה להסביר אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by rotman,

אני צריך תוכנה לשליחת פקסים (לא symantech winfax pro) שתהיה כמה שיותר ידידותית למשתמש ושתעבוד על Win XP , הדגש הוא על שליחת פקסים ולא על קבלה (אני לא צריך לקבל). כמו כן , צריך אפשרות של ספר טלפונים וייבוא ספר טלפונים קיים. וכמובן שעדיפות אחרונה היא לתוכנה חינמית... תודה רבה על העזרה חברים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?

7. Started by the red dragon,

שולם לפני כמה זמן החלפתי מויסטה לXP התקנתי את כול הדרייבירים וכולם עובדים הכול סבבה! ברוך השם! רק הדרייברים של AUDIO לא עובדים המחשב שלי זה משחב נייד Lenovo n100 והדרייברים פשוט לא עובדים אני מתקין וזה בעמצא ההתקנה כותב לי אתה השגיאה הזאת שלח על ועל תשלח מה אני עושה ? תודה רבה רבה לעוזרים אני מתקוון הדרייברים של הקול REALTEK לא עובדים

8. שלום, קונה ssd ומעוניין לשכפל אליו את כל המחיצה של מערכת ההפעלה בצורה הכי נוחה ופשוטה שיש. ברשותי מחשב נייח נוסף שאני יכול לחבר אליו את הדיסקים הקשיחים במידת הצורך. שאלה נוספת - אחרי שכפול הכונן האם המחשב יידע לזהות שזהו כונן C החדש והכל יעבוד חלק? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by tomergt9,

שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]

10. Started by Alex89,

כשאני משתמש בגלגלת של העכבר להעביר תמונות עוברות לי כמה תמונות בפעם אחת..איך אני מתקן את זה דרך ההגדרות של התוכנה? (אל תשלחו אותי להגדרות של העכבר שאני ישנה שם כמה שורות זה מעביר בפעם כי זא זה יפגע לי גם בדסרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by Speed Demon,

אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.

12. Started by adi_eldabah,

נכנס לי וירוס בשם טורין והוא הרס לי את הווינדוס אין אפשרות להתחבר זה מראה כאילו זה מתחבר ואז כשאתה לוחץ על המשתמש ע"מ להיכנס לוינדוז זה רושם מתנתק שומר הגדרות מערכת.. מה אפשר לעשות?? בבקשה צריכה את עזרתכם דחוף....תודה..

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. יש לי 7600GT ועוד אין לו סיילנסר והוא משגע אותי

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by Jenia24,

יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by gil5,

כאשר מחברים מצלמה וידיאו כל שהיא למחשב בחיבור FireWire עם איזו תוכנה מבצעים את קליטת החומר מהמצלמה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. מחפש המלצה לתוכנה שסופרת את מספר המילים באתר. עדיף פרייוור. תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by TimoTy,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by מסבחה,

התקנתי Windows 7 מחדש, והפעלתי את ה-First time wizard של Internet Explorer 8. עכשיו כל פעם שאני צופה באתר אינטרנט ולוחץ על הטקסט, אני רואה סמן מהבהב (כאילו אני בתיבת טקסט שמאפשרת כתיבה). זה ממש מעצבן (ולפעמים גולל את הדף למטה למיקום של הסמן, אם לחצתי על הרקע)! מישהו נתקל בתופעה? איך אפשר לפתור? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 11:24:47 OK מצאתי את הפתרון לבעיה...מתברר שב-IE יש מצב שנקרא Caret Browsing ואפשר להפעיל/להפסיק אותו ע"י לחיצה על F7 (או דרך תפריט View). זה מצב שמאפשר לגלול / לסמן טקסט בעזרת המקלדת (בדיוק כמו ב-Word / Notepad). פיצ'ר מעצבן! עריכה: כמו כן הייתי צריך לבטל את "Enable caret browsing for new windows and tabs" תחת tools -> inter…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בהודעה הזאת תמצאו פרטים על איך לטפל ב : *בעית הזיכרון של Firefox שצורך המון זיכרון * אתרים שלא תומכים ב-FF והתאמה אישית של אתרים. * בעית התאימות של הרחבות בגרסה 2.0 alpha החדשה איך לטפל בבעית הזיכרון שצורך Firefox הרבה נכתב על צריכת הזיכרון הגדולה של Firefox (החל מגרסה 1.5) והבעיה נמשכת עד היום (גם ב-Firefox 2.0 Alpha 1), פתרונות חלקיים לבעיה שאצלי עזרו משמעותית: *כל תוצאה לא רצויה על אחריות המשתמש בלבד, ליתר ביטחון ניתן לגבות את הפרופיל* 1. בשורת הכתובות הקלידו about:config 2. חפשו את preference browser.sessionhistory.max_total_viewers הערך שבו אמור לייצג את מספר הדפים שהדפדפן ישמור בזיכרון גם אחרי שעזבתם אותם (זוכרים שב-FF 1.5 המהירות של Back ו-Forward השתפרה?). ערך ברי…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by pakariel,

שלום, אני משתמש בפופקורן טיים גירסה 3.4 ובAVG 2015 מאז שהתחלתי להשתמש בפופקורן טיים הסרטים נתקעים לי אחרי מספר שניות של ריצה, אני יודע בוודאות שמי שעושה את הבעיה זה הAVG משום שכאשר הסרתי את הAVG הסרטים רצו חלק * גם כאשר אני שם את הAVG בdisable זה לא עוזר והסרטים נתקעים איך אפשר להגדיר לAVG שלא יחסום את התוכנה?

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by OsD,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by brum,

אהלן. אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל שמתי לב שאוורסט לא ממש מזהה לוחות חדשים, בעיקר מאז כניסת מעבדי הדואל קור לשימוש. השיא הגיע היום כשיש לי ביד מחשב נייד של טושיבה A300 חדש עם ויסטה, ואוורסט מודיע לי שזהו מעבד פנטיום 3 !!! האם יש גירסא חדשה שאני לא מכיר שמזהה את כל מה שקרה בשנה האחרונה או שזו בעיה ידועה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by Raped,

אהלן אני מנסה להפעיל תוכנה כלשהיא על ווינדאוס 7 (הווינדאוס בעברית) והתוכנה עצמה בעברית חלק מהתוכנה מופיעה לי סימני שאלה עכשיו זה קורא לי בלאפטופ הוא חדש נרכש לפני שבוע ווינדאוס 7 פרימיום בעברית ניסיתי לפרמט לא עזר הגדרתי הכל כמו שצריך בווינדאוס הכל מוגר בעברית והווינדאוס עצמו מגיע בעברית רק במחשב עצמו ספציפי הלאפטופ רואים חצי מהתוכנה בסימני שאלה הורדתי כמה פעמים מחדש את התוכנה העברתי מהמחשב הנייח את התוכנה דרך צריבה וגם דיסק און קי ניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא פותר לי את הבעיה אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by chenrp,

מחשב AMD K6 400MHZ. CHAT אפשר אבל כשאני מחייג אז המעבד קופץ ל 100% ואז הכל נתקע. WINDOWS XP. שמעתי שאפשר לבטל את ה ECHO CONTROL וזה יעזור אבל אני לא יודע איפה עושים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.