תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר לי שהביטורנט שלו לא פעול ושאל איזה פורטים צריך לפתוח לראוטר בשביל הביטורנט? לי אין מושג ,אם משהו יודע שיעזור בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה פיורוול הכי טוב מבינהם? Kerio Personal Firewall Outpost Firewall ZoneAlarm Pro Firewall seagte firewall אה ועוד שאלה איזו תוכנת איחוי יותר טובה? DISKEEPER PRO PREMIER PerfectDisk 8 Professional
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי פיירוול של זון אלרם אז עכשו אני מוריד SP2 ותהיתיי איזה פיירוול כדאי לי להפעיל תודה לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן אבל לא הגעתי לתשובה מה הכי מומלץ כרגע אני משתמש באנטיוירוס NOD32 ופירוואל של ZA (גירסאות אחרונות) עם SP2 אמרו ש ZA לא עובד טוב עם האימיול ועם SP2 זה נכון? כי אני עובד עם אימיול ויש לי בעיות של LOST CONNECTION ואני לא יכול להתחבר לסרברים שהתקנתי פירוואל של OUTPUT אז הסקיורטי סנטר של ה SP2 לא זיהה את הפירוואל, כנ"ל גם שהתקנתי את הפירוואל של SYGATE רק את הנורטון הוא זיהה.. מה הבעיה? ותנו המלצות, תודה!
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם .. ביזה פיירוול הכי כדאי לי להשתמש?(חינמי) ואם אפשר איפה כתובת להורדה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסגירת מעגל האבטחה שלי.. (nod 32 and webroot spysweeper) אני מחפש תוכנה פשוטה לתפעול, שלא זוללת משאבים ושעושה הכל אוטומטית. עם זאת שתיהיה מצויינת (אם אפשר) ברמת האבטחה שלה. ההבנה שלי בתוכנות האלה שואפת ל 0 ואני לא רוצה להתחיל עם פתיחה של פורטים כשאני מוריד מתוכנות שיתוף שונות. כרגע אני משתמש ב kaspersky anti hacker ואני מאוד מרוצה. התוכנה לא עושה בעיות והיא אוטומטית ופשוטה. האם יש תוכנה יותר טובה או שעדיף להשאר עם ה anti hacker? תודה לממליצים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אבל אני לא רוצה פירוואל חינמי אני רוצה את הכי טוב ואני מוכן לשלם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
החבילה של NORTON- של ה-INTERNET SECURITY (הגירסה של 2006) היה יופי של דבר רק שבזמן האחרון היא די שיגעה אותי.... החלטתי לשים KASPERSKY 5 רק אין לו פירוול לעומת ה-NORTON שכן היה... אז איזה לשים בנוסף ל-KASPERSKY? או האם יש מוצר שכולל את הכל? (חוץ מה-INTERNET SECURITY של NORTON) לסיכום- לחזור ל-Internet security 2006 של NORTON או להישאר עם ה-KASPERSKY בנוסף פירוול (שאתם תמליצו לי על אחד) מה יותר בטוח? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי אתר פרטי שאני משנה לו את העיצוב לפחות פעם בשבועיים וכל פעם אני שובר את הראש בנסיון למצוא צבעים שמשתלבים יפה ביחד! יש המון אתרים ברשת, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה אתר שמציג איזה צבעים הולכים ביחד בצורה יפה, דוגמאות וכו'? תודה לכל העוזרים (שיהיה מצויין אם אפשר קוד הצבע, כי אני משתמש בתבנית HTML. אבל אם אין אז לא נורא אני אמצא את הקוד לבד).
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נא לפרט מעבד,זכרון,HDD הציון שקיבלתי: מעבד: 4433 amd 1700XP זכרון:3081 ddr 128 הארדיסק: 445 ישן wD 20GB
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לגבות את היומן של האוטלוק ואת רשימת הכתובות אימייל. איך אני עושה זאת ? פרטי מערכת מע' הפעלה WIN XP PRO אופיס XP PRO לעזרתכם אודה !
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות שהווינדואז עושה שהמסך יכבה אחרי 10 דקות, עם איזה קובץ\פקודה אני עושה את זה ? כנ"ל לגבי כיבוי המחשב לגמרי
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה קובץ אני צריך לשמור ב- FF שכולל את כתובות האתרים בהם גלשתי? אם אני לא טועה זה קשור איכשהו ב- AppData\Roaming\Mozilla בתקיית ה- extensions, כי כשאני מעתיק אותה היא כוללת את כל מה שהיה שמור ב- FF שלי, כולל את המועדפים, ADDONS וכתובות האתרים. אני רוצה לשמור רק את כתובות האתרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד אתקין ווינדוס חדש על כונן מפורמט.................אני לא רוצה לאבד את הקרדיט שלי איזה קובץ להעביר ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איזה קודאק צריך להוריד כדי לראות כתוביות במדיה פלייר?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם רק divx מותקן אז לא שומעים קול אני יכול להוריד את חבילת הקודקים של נימו אבל אני צריך את הקודק המדויק!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-