תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
בנסותי לפתוח קובץ - BIN ע"י - DAEMON TOOLS אני מקבל הודעה...Unable to mount image invalid image file משמע, הקובץ פגום או שמה עלי לנסות ליפתוח בתוכנה אחרת?...
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שאני בא לקרוא את המאמר באתר של וינדווס64 ביט...הוא עושה לי כאילו שאני מוריד משהו... מה אני יכול לעשות עם זה.??..וזה קורא לי הרבה... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא מתחבר לי משום מה... לעוד מישהו שמשתמש זה קרה גם אתמול והיום?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי היום windows media player ועכשיו את כל קבצי הmp3 הוא שינה כאילו שהwmp זה הברירת מחדל לפתוח אותם.. ואני רוצה שרק winamp יפתח קבצי mp3 איך אני עושה את זה? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש משהו שיוריד אתר שלם באפון מושלם, כאילו אני גולש שם תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אקי אחרי שאמרתם לי איך להוסיף תרגום לסרט ,חברים שלי נתנו לי רעיון להוסיף תרגום של DVDRIP לדיסק DVD שלי עעכשיו הכנסתי את הדיסק ובדקתי את הקבצים שיש שהם זה בא בקבצים שלVob שאין לי מושג מה זה אבל אני כן יכול לראות את זה עם Nero ShowTime אז יש למשהו מושג איך אני יכול לעשות שהכותביות יתפזרו על כל ה-Vob או שיש אפשרות לעשות קובץ Vob אחד גדול ולהכנייס את התרגום (יסתכלתי באתרים שנתתם לי ,אולי אפשר עם התוכנה- IfoEdit ?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התכוונתי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8. אז חיפשתי בגוגל הסרת אינטרנט אקספלורר 9, ופעלתי לפי ההוראות שכתוב שם. לא ציפיתי שזה יסיר את אינטרנט אקספלורר לגמרי ממערכת ההפעלה. מאז, אין ביכולתי לבצע שחזור מערכת בכלל (לא משנה איזו נקודת שחזור אני בוחר, הוא רושם שהשחזור לא בוצע הצלחה). אין ביכולתי גם להתקין מחדש את אינטרנט אקספלורר 9, לא בגרסה האנגלית ולא בגרסה העברית (יותר מזה: בניסיון נוסף, הוא רושם לי שהתוכנה כבר מותקנת במחשב כאשר היא למעשה לא מותקנת). בנוסף, סייר החלונות השתגע, ופותח כל תיקייה בחלון נפרד למרות שהוא מוגדר לפתוח את כל התיקיות בחלון אחד. איך אני יוצא מהמצב שממנו הגעתי? עדכון: מסתבר שגם מאיץ ההורדות DAP חדל מלתפקד זמן קצר לאחר שהוסר אינטרנט אקספלורר 9. הוא מסרב בכל תו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה חיוני וכדאי? אנטי וירוס יש לי כבר,הורדתי את הנורטון 2003.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שסורקת את הפורטים במחשב ואומרת לי איזה פורטים ]תוחים וסגורים לי וגם שאני יכול דרך התוכנה עצמה לפתוח ולסגור איזה פורטים צריכים להיות פתוחים וסגורים אין לי מושג בזה
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב נכנסתי לFF וזה עידכן לי עדכונים... אחרי שתי דקות אני נכנס לFF אבל לא נכנס לי לאתרים, אפילו לעזרה כאילו הוא לא צליח להתחבר לאינטרנט ??? ניסתי להתקין מחדש לא עובד!(עכשיו אני עם IE :'()
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני רוצה לצפות בקבצי וידאו ..או דרך המידה פייר או דרך האקספלורר אני ניתקל בבעיה .. הסרטון אומנם עובד והסאונד מצוין אבל אני לא רואה תמונה ברורה התמונה כאילו מרוחה בצבעים אני מצליח לזהות דמויות וכאלה אבל אני לא מקבל תמונה כמו שצריך...אלה צבעים מרוחים . אני חושב שזו בעית הגדרות ..אם מישהו מכיר את הבעיה אני ישמח לעזרה .. תודה אלעד
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היה לי דיסקט עם הדריבר של ה sata והוא נעלם לי. חיפשתי בגוגל אולי חצי שעה ואני לא מצליח למצוא את הדריבר בבקשה עזרה יש לי לוחם אם של : fsb1333 gigabyte ga g31m s2l
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום הסתכלתי בסטיקי של התוכנות המומלצות, והורדתי את התוכנה הורדתי, התקנתי, התקנתי גם ג'וואה שהוא היה צריך - ואני בכל זאת לא מצליח להוריד .. זה על מצב Todo בסטטוס..(ההורדה עצמה) שמתי כמה קישורים מראפיד שר לדוגמה - ניסתי גם להתחבר או משהו לשרת[??איך זה עובד] מה עליי לעשות בידיוק? (גם מדי פעם קופא ונתקע כזה, כנראה בגלל הג'אווה או משהו לא?] עשיתי גם קליק ימני, אנדליי, ריסט - לא עושה משהו תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 15:45:10 ?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPT…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות אם מישהו פרץ לי למחשב? שמעתי שיש פקודה שנקראת "netstat" (בRUN) מה צריך לבדוק שם בשביל לראות אם מישהו פרץ לי למחשב? (עוקב אחרי האתרים שאני גולש בהם וכו..) תודה
-
- 7 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
האם גם לכם לא עובד AUTO PAGER התוסף לFF שטוען עמודים נוספים אוטומטית תחת HWZONE?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם..! כותרת..! תודה לעוזרים..!
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה לרקע של טקסטורה אחרת שמצאתי באתר להורדה? כלומר, יש לי תמונה של טסטורה קטנה ואני רוצה שהטקסטורה הזאת תיהיה בתור התמונת רקע בתמונה עם הרקע הלבן. איך אני עושה את זה מבלי לפגוע בצורה שיש שם? אם אפשר לעשות את זה דרך ה magic wand, אני אשמח אם תסבירו לי. אני סימנתי את החלק שאני וצה שיהיה בו הטקטורה, אבל אני יודע רק לצבוע את המקום בצבע אחר, אני רוצה לדעת איך להכניס טקטורה. תודה זה מאוד חשוב
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן התקנתי חלונות לסבא שלי ופתאום צצה לו איזשהי הודעה על שולחן העבודה , ההודעה מופיעה ישר בעליית חלונות, ניסית להכנס לטסק מנג'ר אבל אני לא יכול כי זה רושם לי הודעה שהאדמינסטרטור נעל את האפשרות, מנסה להכנס לאינטרנט אין גלישה, עשיתי סריקת וירוסים לא מוצא כלום, ניסיתי להכנס למצב בטוח ולהעיף את זה דרך שם אז בתפריט של הבחירה של המצב בטוח אני לא יכול לבחור במצב בטוח כי המקלדת לא מגיבה משום מה . אני מצרף תמונה של ההודעה המוצגת לי, אשמח לדעת איך ניתו להתגבר על הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר. משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות). לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה. בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks. ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-