עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כרגע אני משתמש בZONE ALARM ויש לי הרגשה שהיא חוסמת את הBT מלהגיע למהירות גבוהה. אז יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by KavKazoon,

היי יש לי תכרטיס מסך 4870 512 מגה ביט אני יודע שכל הדריבירם כרגע של ATI לכרטיס שלי הם חרא אבל מה בינתיים הכי טוב איזה גירסה של דריברים להתקין על מנת שיעבוד הכי טוב לעת עתה עד שיצאאו דריברים באמת טובים ?!?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד אבל עם מעבד אטום 1.6, המעבד הזה אפילו לגלישה באינטרנט קצת חלש, יש תוכנה שתייעל אותו? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אני זקוק להמלצה לתוכנה שתאפשר סידור תמונות קיימות. אני מתלבט בין פיקסה לאדובי אלבום. יש תוכנות יותר מוצלחות בתחום הזה? יהי נחמד אם תהיה תמיכה בעברית תודה!

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. שלום כולם יש לי תוכנה שקיבלתי מבית ספר היא חוקית לגמרי והיא שלי ושילמתי עליה בשביל להשתמש בה אני חייב שהדיסק יהיה בתוך הסידירום, כי התוכנה קוראת מידע מתוך הדיסק אני משתמש המון בתוכנה ואני לא רוצה שהדיסק יהיה כל הזמן בתוך הסידירום זה גם מעצבן כי אני משתמש בעוד דיסקים, וזה גם מאט מאוד את פעולת התוכנה אני חייב לדעת אם יש דרך להוריד את התוכן של הדיסק להרדיסק, ולעבוד משם נדמה לי שניתקלתי פעם, לפני כמה שנים במשהו בשם VIRTUAL DISC ??? האם קיים דבר כזה היום ?? האם זה יעבוד עם XP PRO ??? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by pilim,

היי, אני עושה מצגת ב Power point וכשאני רוצה לשמור אותה, מוצגת לי הודעת שגיאה שלא ניתן לגשת לאיפה שרציתי לשמור. אותה הודעה מוצגת לי גם כשאני מנסה לשמור במקום אחר או בדיסקט. בשלב מסוים גם חצי מהדברים שניסיתי לעשות לא התבצעו (העתק,הדבק,פתיחת Power point חדש, הגעה לשקופיות שיצרתי וכו'). יש לציין שבשאר היישומים המחשב ממשיך לפעול כרגיל! מה אני עושה????? אני נואשת!!!!!

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  7. היי אני מחפש תוכנה שמראה ב Tray את הטמפרטורה של המעבד ואם יש אז גם של ההארד דיסק וגם של הלוח אם. עדיף שהתוכנה תיהיה פשוטה וקלה ולא תעמיס. תודה רבה אלון

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב עם XP HOME שהשפה שלו ברוסית ואני רוצה להשאר עם שפה רוסית אבל רק להוסיף את הכתיבה בעברית. לא יכול לפרמט יש לי שם תוכנות עם רשיון חוקי שאבדו לי הרשיונות שלהם. בכל מקרה, השגתי דיסק מקורי של XP HOME בעברית ואני נכנס ללוח בקרה לשפות ושם וי על להוסיף שפות מימין לשמאל והוא נכנס לתוכן הדיסק אבל לא מוצא מאיפה לחלץ את השפות יש תיקיית LANG אבל היא ריקה והוא לא נותן לי לבחור כלום מתוך תוכן הדיסק וכמובן גם לא מוסיף את העברית לרשימה. ניסיתי עם צורב חיצוני אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  9. בוא נגיד, אני למשל רושם בשורת כתובות את האתר : www.imdb.com לפני שאני מסיים לרשום את הכתובת במלואה, עולות לי התוצאות. הבעיה שאני רוצה בשביל הנוחיות שלי, שהכתובת: www.imdb.com תהיה ראשונה ועליונה. ובמקום, אני מקבל תוצאה שחיפשתי באתר. הנה תמונה שתבינו. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  10. מדובר באתר sport5 בלבד...(לא נתקלתי באתר אחר בעייתי ) אני לוחץ על קטעי וידאו ורואה מסך שחור ומצליח רק לשמוע את הדברים . תופעה מוכרת ? כי בד"כ לדברים כאלה אין תשובה ברורה .. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Nahum2,

איכן ניתן למצוא כזה? עדיף חינמי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי אני רוצה להוריד מהשיר דקה מהסוף איך אני עושה את זה בלי לפגוע באיכות ומהר ובחינם תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by psychuil,

כשאני נמצא במשחק (שעובד על אותה רזולוציה כמו הdesktop שלי) ואני עושה alt + tab, לפעמים זה עובר לי לאיזה רזולוציה הזויה בלי שום סיבה. כדי להחזיר את זה למצב הרגיל אני צריך to tab in and out למשחק. עכשיו לפעמים אחרי כמה פעמים אני מקבל out of range, ואז אני לא יכול לעשות כלום, חוץ מלגשת לכפתור הrestart שעל המארז שלי.. מפרט בצד, על vista ultimate x64 עם דרייברים מעודכנים.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  14. אהלן, התקנתי אתמול ווינדוס 7 (64BIT) ועליו גם דפדפן פיירפוקס וכרום. שני הדפדפנים משתמשים במלא תהליכים באופן לא מוסבר. ברגע שאני נכנס לאחד מהם, אני מסתכל ב-TASK MANAGER ורואה מלא תהליכים פתוחים שמשתמשים בכמות פסיכית של זכרון. הבעיה מוכרת? יש פתרון ? תודה רבה.

15. אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  16. יש לי תיקייה בשם TS עם כל מיני קבצים שאני לא מצליח לנגן - המדיה פליאר של הווינדוס לא קורא אותם (WIN7 בגירסת 64סיביות) כל סידרת הקבצים מהווים סרט אחד...! האם יש תוסף ל MP שיכול לנגן את פורמט הוידאו הזה ? או נגן חינמי כל שהוא שהופך את כל הקבצים האלו ל סרט אחד? או תוכנה פשוטה שממירה מTS לפורמט AVI או משהו כזה ? תודה מראש למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by daniel1593,

טוב אז אני ניכנס למשחק אחד הוא אומר שחסר לי msvcr71.DLL אני שמתי את ה DLL ב C/WINDOS/SYSTEM32 ואז דרך ה CMD כתבתיregsvr32 msvcr71.dll ואז במקום שיגידו נקלט ב הצלחה יש כזה דבר the module "msvcr71.dll was loaded but the entry-point DllRegisterServer was not found make sure that msvcr71.dll is a valid dll or OCX file and then try again ואז יש עדיין את הבעיה זאת

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  18. זהו,נגמר,פיניטו...אני משתמש במוד של Morph כבר כמה שנים,וב webcache כמה חודשים טובים,היו לי הורדות חבל"ז,מהירויות פגז...עכשיו "תודות" ללייון נטוורק,זהו,אין יותר webcache,ספקיות האינטרנט חסמו את הגישה. זה מה שקורה שמתשמשים במוד עלוב,חרא (סליחה על הקללה אבל אני דיי מעוצבן)...Netvision חסמו 100% ועכשיו אני מתחיל לשמוע שגם יוזרים על ספקיות אחרות קיבלו חסימה. כל מי שהתשתמש שמוד של לייון לא יודע בטח על מה המאומה,כל מי שהשתמש באופציה של webcache(שאם המשתמשים הצוציקים שמה היו יודעים כבר קיים איזה חצי שנה במודים שונים) יודע איך נדפקנו. נחזור להוריד במהירויות הרגילות שלנו,אם מישהו כן מצליח להוריד מה webcache שיגיד.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  20. איזו תוכנה לסינון דואר זבל (עדיף חינמית) מומלצת ל OUTLOOK EXPRESS? אני צריך משהו פשוט בשביל הורי. (נא לא להציע תוכנות MAIL חלופיות) תודה

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  21. אהלן חברים, אני כרגע מזמין לעצמי כמה שרינקים לאלקטרוניקה. אני צריך משהו שיהיה יפה. הרעיון הכללי הוא שיהיה רשום Audio Renovatio וליד זה איזה לוגו פשוט שיתאים. או משהו כמו AR בפונט מגניב ומעוצב, או משהו אחר שיהיה קשור לנושא של אודיו ויהיה פשוט מספיק. מדובר בסך הכל במשהו דיי קטן אז הרבה פרטים יהיו בעיה. מה גם שזה יהיה בצבע אחד בלבד. אשמח לרעיונות שלכם, כמו גם לעזרה שלכם ביציאה של לוגו שכזה שכן היכולות שלי בכל הנוגע לפוטושופ ושאר התוכנות האילו הן דיי מוגבלות. Anatoli.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by yuuu,

איך מבטלים את ההמרה TRANSCODING בנרו? תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Bingo,

שאני מנסה להתחבר לאייסיקיו זה נתקע לי בקטע של "טוען רשימת קשר" וככה זה נשאר...חיכיתי 20 דקות ועדיין זה נשאר למישהו יש מושג מה הבעיה???

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  24. מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם! כבר זמן מה שאני תוהה לגבי כיווץ קבצים. אני יודע שניתן להקטין גודל של קבצים בהרבה (אני מקווה שאני לא אומר דברים לא הגיוניים אבל ראיתי כיווץ של כמעט 50%). ניסיתי לכווץ עם winrar, winace, winuha ובכל אחת מהתוכנות אני מקבל כיווץ עלוב של מספר MB בודדים לג'יגה... לקחתי בחשבון שאני כנראה לא חכם במיוחד ופשוט מפספס איזושהי פקודה נסתרת של אולטרה כיווץ אבל לא מצאתי מה שהשאיר אותי תוהה לגבי תוכניות כיווץ. אז אחרי כל זה מה שאני באמת מחפש זה תוכנת כיווץ חזקה או שמישהו יסביר לי לאט ובזהירות מה אני עושה לא בסדר. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.