עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alexkmr,

קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by assaf181,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם סרטוני פלאש למיניהם. כל פעם שאני עובר למסך מלא, כל הצבעים מתבלבלים ונמרחים. הבעיה קורית רק במסך מלא וברגע שאני חוזר למצב הרגיל הסרטון חוזר להראות כמו שצריך. זה קורה גם ב-FF וגם ב-IE, התקנה מחדש של Flash Player לא עזרה, וגם מחיקת קוקיז וכו' לא עזרה. אשמח לעזרה, תודה הנה תמונה כדי להמחיש: (זאת תמונה מתוך סרטון על MW2) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion את חלקו הראשון של השיעור השלישי למתחילים. השיעור עוסק בדיגום מבוסס עקומות וצורות. השיעור בונה על ידע השיעורים הקודמים בקורס, אורך השיעור כשעתיים וחצי והוא מכיל 19 סרטונים. מפאת היקפו הגדול של השיעור, הפרויקט המעשי יופיע בסדרה נפרדת שתעלה בהמשך. קישור לערוץ: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p תהנו, יהיו עוד הרבה שיעורים בהמשך : )

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by michaelsko,

שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה ליצור קולאז' מכמה תמונות. אני לא צריך שהקולאז יצור "תמונה" מתמונות קטנות אלא פשוט ליצור קובץ שמורכב מכמה תמונות המסודרות בצורה אקראית. עד כאן נשמע פשוט, אבל - אני רוצה שהגבולות בין התמונות שמרכיבות את הקולאז' יהיו בצורת אפקט FADE ולא מסגרות כאלה ואחרות (כאילו לטשטש את המעבר בין התמונות השונות). חיפשתי הרבה, ולא הצלחתי למצוא תוכנה שעושה את מה שאני צריך בצורה קלה ופשוטה. אני יודע שאפשר לעשות את זה בפוטושופ, אך אין לי את הידע או הזמן על מנת לעשות את זה. השאלה: מישהו מכיר בכל זאת תוכנה שעושה בצורה פשוטה את מה שאני מבקש? אשמח לכל סוג של עזרה! תודה רבה מראש! מיכאל.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by elior021,

איך מוחקים את וינדוס מדיה פלייר בוינדוס 7 ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. שלום. יש תוכנה (פלאג אין לווינאמפ) שברגע שאני מפעיל את ההתקנה שלה היא אוטומטית מנסה להתקין ליעד c:\program files וזה לא היעד שאני רוצה (לא שם מותקן הווינאמפ גם) ואני רוצה לשנות. האם יש לי דרך לעשות את זה ? תודה רבה לצורך העניין, אם זה עוזר לכם, זה הקובץ שאני רוצה להתקין : http://remotex.me/files/dist/RXsetup.exe תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. ראו כותרת. עם קבצים מסויימים, שאין לי בעיה לנגן ישירות בVLC יש בעיה לעשות Preview ב SW. אם אני שם את הVLC כנגן חיצוני תחת External Preview זה לא מנגן בכלל או מנגן תמונה בלי קול\קול בלי תמונה. מישהו יודע איך אני מכריח את SW לעבוד עם VLC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. בערך לפני חודשיים התחלתי לחשוד שהמחשב שלי איטי מדי אבל לא הצלחתי למצוא שום בעיה אז ירדתי מזה עד שלפני שבוע ביקרתי אצל אחי והשתמשתי במחשב שלו ונדהמתי לגלות שהוא עובד מהר יותר מהמחשב שלי למרות שהוא ישן יותר משמעותית.האם תוכלו להסביר לי מה מאט את המחשב שלי ? רק לצורך ההשוואה המפרט שלי אחי (בערך , כי אני לא באמת מכיר את כל החומרה שלו) היא: מעבד : e6700 זכרון : 2GB DDR2 כ"מ:GEFORCE 210 מערכת הפעלה WIN7PRO 32 BIT החומרה שלי היא : מעבד:Q9400 זכרונות:2X2GB DDR2 800MHZ MUSHKIN לוח אם:MSI G31M2 V1 כ"מ:9400GT הרד דיסק:320GB 7200 RPM SATA II מערכת הפעלה WIN7PRO 64 BIT תודה מראש על העזרה

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by coron10,

מבקש המלצה ללוח גראפי. השימוש העיקרי יהיה עיבוד בפוטושופ. תקציב עד 500שקל.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Dj Dor Z,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למסנג'ר זה רושם לי קוד שגיאה 8E5E05F6 ולמשתמש אחר אני יכול להיכנס. אשמח אם יעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה ושבת שלום דור

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.

14. שלום אני יודע שיש דרך לגבות מחשב כמו שהוא לIMAGE FILE ואז לעשות לו RESTORE לאותו מצב בדיוק ע"י תוכנות כמו GHOST. רציתי לדעת אם יש דרך לעשות IMAGE למחשב כלשהו ולעשות RESTORE למחשבים אחרים עם אותו IMAGE שהם יהיה בדיוק אותון מחשב שממנו יצרתי את הIMAGE גם אם למחשבים יש נתונים שונים ומחיצות שונות. יש דבר כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קובץ ISO של דביאן, ואני מחפש כבר כמה שעות דרך לצרוב אותו לUSB ולא מוצא שום דבר שימושי. מערכת ההפעלה שאני מריץ כרגע היא WinXP ואני רוצה לערב כמה שפחות תוכנות חיצוניות, ככה שאם יש דרך לצרוב את זה רק עם WinXP זה יהיה אידיאלי. אני צריך גם לפרמט אותו ושיהיה bootable כמובן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ggg123,

יש לי מספר קבצי MP4 שצולמו במצלמה. אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתאפשר לחבר את כל קבצי ה MP4 ולהמיר אותם לקובץ AVI, כמובן בלי ירידה באיכות.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by ROBE,

שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. Started by הלווין,

מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gonecrazy,

ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. אני חושב שמה שאני הולך לבקש קצת מסובך אבל בטוח שיש פתרון לזה , יש לי 6 מקומות בהם מותקן מצלמות במעגל סגור עם חיבור איטנטרנט וגישה מרחוק לכל אחד מהמערכות דרך LOGMEIN או טים ווייור . אני רוצה לשים מחשב אחד בתוך חדר בקרה שיוכל להציג לי את כל התמונות מכל המחשבים וברגע שאחד מהמחשבים יש בו אזהרה ( קול או משהו שמגדירים ב DVR ) יציג אותו על המסך כאילו שיש תרחיש או משהו כזה . אחרת אצטרך לשים 6 מחשבים שכל אחד יהיה מחובר לכל אחת מהמערכות ובנוסף מישהו עם 12 עיניים . אם הבהרתי את עצמי טוב מקווה שמישהו יעזור אם לא אני אנסה להסביר יותר.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין ווינדוס 7 חדש. עשיתי גיבויי לכל התוכן שלי אבל יש לי המון מועדפים בכרום של גוגל ואני לא רוצה לאבד אותם. האם יש אפשרות לשמור אותם בצורה כלשהי ואז להשתמש בהם מחדש בדפדפן חדש? תודה מראש, נדב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by PC BOX,

בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ? או דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.