תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

חיברתי 10 קבצי וידאו שגודלם הכולל 4.95G בעזרת תוכנת VirtualDubS והקובץ המחובר שקיבלתי שוקל 19.5G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו? - 

- 1 תגובה
- 589 צפיות

- 

- 

שלום אחים שלי, יש לי מחשב חדש וכמה תוכנות לא נותנות לי להתקין מכיוון שהווינדווס של ה64 ביט חדש מידי. רציתי לדעת אם כאשר אני יוריד את התוכנות האלה בגירסה חדשה יותר הם יפעלו. (התוכנות שלא עובדות הם: NERO 6 , D-TOOLS 3.47, TUNE-UP 2006, NORTON ANTIVIRUS 2006) תודה לכל העונים - 

- 1 תגובה
- 538 צפיות

- 

- 

לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID - 

- 3 תגובות
- 455 צפיות

- 

- 

שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

לפני כמה זמן שמתי לב, כשאני מפעיל את ה OUTLOOK EXPRESS פתאום לוקח לו איזה חצי דקה להידלק... עצבן אותי, לא הבנתי למה, ועכשיו מצאתי ! אחרי שמסירים את ה WINDOWS MESSENGER ע"י הפקודה ב REGISTRY, מסתבר שאם יש לכם CONTACT PANE למטה ב OUTLOOK EXPRESS, הוא מתחיל לרוץ לאט... כדי לפתור את הבעיה (למי שהסיר את ה MESSENGER): Note: This will prevent a long delay when opening Outlook Express if you have the Contacts pane enabled. To prevent this, click Start, Run and enter REGEDIT Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Right click in the right pane and select New, Dword value. Give it the name 'Hide Messenger' Double click this new entry and set the value to 2. … - 

- 3 תגובות
- 744 צפיות

- 

- 

השאלה הזאת מתאימה לכמה פורומים והחלטתי לכתוב אותה כאן. כבר 2 דיסקים שאני צורב, אני לא מצליח להפעיל אותם אחרי זה ואין לי מושג במב הבעיה: בצורב, בתוכנת צריבה או בווינדוס או שזה בכלל בעיה במקום אחר. בבקשה תעזרו לי, זה דחוף. תודה מראש. - 

- 9 תגובות
- 810 צפיות

- 

- 

עדיף חינמית. שמות/קישורים יתקבלו בברכה. בתודה מראש, יניב. - 

- 6 תגובות
- 870 צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך8600 GT Nvidia GeForce אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה (שחיברתי עם כבל לTVOUT) . השתמשתי בתוכנה של NVIDIA כדי ליצור DUALVIEW ולראות את מסך המחשב על הטלויזיה אבל בגלל שהרזולוציות שונות כשאני מנגן סרט על המחשב רואים אותו חתוך בטלויזיה. אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה מבלי לשנות את רזולוצית המסך (1280*1024) איך אני עושה זאת? תודה - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

אהלן אני מחפש תוכנה שאני יוכל דרכה לעשות מדריכים אני צריך תוכנה שתצלם את המסך באיכות HD (או איכות ממש טובה) כי זה מדריך אז צריך לראות בדיוק מה אני עושה, מה אני בוחר ואיך וגם שיהיה אפשר לדבר כאילו עם המקרופון משו קל ופשוט בלי יותר מידי פונקציות שאני לא סתם ייסתכך יש המלצות?? - 

- 1 תגובה
- 2.2k צפיות

- 

- 

היי אני משתמש באימיול של MorphTX ומוריד דברים די נדירים משם (וממש לא מצפה שהם ירדו תוך כמה דקות או כמה שעות)... השאלה אם הפעלת ה WEBCACHE תתן משהו ואולי תעזור לשפר קצת מהירות, או שאם מדובר בדברים נדירים זה לא יעזור כל כך ? - 

- 1 תגובה
- 832 צפיות

- 

- 

בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי - 

- 5 תגובות
- 673 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??! - 

- 3 תגובות
- 576 צפיות

- 

- 

איך אני שומר את כל ההודעות מייל של דרך תוכנת windows mail וכנ:ל לגביי ה favorit ב אינטרנט - 

- 9 תגובות
- 632 צפיות

- 

- 

- 

יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND… - 

- 6 תגובות
- 748 צפיות

- 

- 

בגירסה 3 אני לא מצליח.. אני מוריד את הסקין..שם אותו בתיקיה של skins בתוך התיקיה של ווינאמפ..ושאני מנסה לבחור סקין אין לי כלום...... ??? הורדתי עכשיו את ה5.0 החדשה בגירסת הלייט ואתו סיפור פשוט אין סקינים... מה עושים..? אולי אני לא יודע לשים סקין טוב? תודה - 

- 6 תגובות
- 843 צפיות

- 

- 

אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program… - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם, אני מנסה לראות סרטים עם כתוביות בכמה תוכנות, ודבר מוזר קרה לי התרגום מתחיל מצויין ואז פתאום באמצע הסרט הוא מאחר או מקדים, אין לי מושג למה?! וניסיתי כמה תוכנות יש לכם מושג מה הבעיה? תודה רבה! - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום מישהו מכיר תוכנה להפיכת כונן dvd למולטיזון שמעתי על התוכנה dvd region free מישהו מכיר אותה? - 

- 2 תגובות
- 762 צפיות

- 

- 

צריך מדריך טוב וברור לEXEL ! אמא שלי עכשיו התחילה בעבודה חדשה ורק חסק לה קצת בסיס באקסל.. חשוב מאוד שיהיה מוסבר באופן טוב.. גרסת אופיס 03 - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה, אני צריכה רקע ענק, 7680 * 768 בגווני ורוד. אחד מהמנהלים הציע לי לכתוב כאן הודעה בתקווה שתבינו ללבי ותעזרו לי בעיצוב של רקע כזה. ענבר - 

- 14 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס… - 

- 2 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

מאחר ואני מעוניין לערוך שיחות וידאו עם חברים ואין ברשותי מצלמת רשת, אלא רק מצלמה דיגיטלית רגילה שלא יכולה לשמש כמצלמת רשת (בדוק!), החלטתי לנסות תוכנות שמדמות מצלמת רשת. התוכנה שאני מחפש אמורה לשדר תמונה חיה שמוצגת דרך התוכנה של המצלמה הדיגיטלית, ולא תוכנה שמריצה סרטונים מוכנים. ניסיתי פעם תוכנה כזאת, אבל היא לא בדיוק עבדה - עכשיו אני מחפש תוכנות נוספות. מקווה שהבנתם את מבוקשי, תודה לעוזרים! - 

- 2 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום! יש לי נגן iriver 40GB ובמחשב יש לי תיקייה של בערך 20GB של שירים ואני כל הזמן מעדכן אותה ומוסיף שירים וזה מסודר לפי תיקיות וכו' השאלה שלי היא אם אני יכול להעתיק את כל התיקייה לנגן ואז בכל פעם שאני מוסיף כמה שירים לתיקייה שיש לי במחשב, אני אוכל לחבר את הנגן ולעשות איכשהו סנכרון שכל השירים החדשים שהוספתי לתיקייה יכנסו גם לנגן במקום המתאים - 

- 4 תגובות
- 623 צפיות

-