עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by esaly,

היי אנשים, יש לי בעיה מטרידה למדי, חברים בפייסבוק טוענים כל הזמן שאני מתנתק להם מהצ'אט. אני משתמש בFF 3.6.17 וW7. ניסיתי לערוך חיפוש בגוגל ולא ממש מצאתי תיקון לזה, מדובר על חיבור קווי לראוטר כאשר כלום לא מתנתק לי והחיבור רציף למדי. קורה לעוד מישהו? אשמח לתגובות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבקשה בכותרת, הכוונה היא רק לצפייה כמובן. אני זוכר שראיתי משהו כזה איפהשהו, אבל לא זוכר איפה. באותה הזדמנות, אני מחפש פלייר FLASH שיציג (SWF (STANDALONE נברתי באתר של מאקרומדיה ללא הצלחה. (מצאתי פלאגינים לBROWSER, אבל אני מחפש לקבצי SWF) -בתודה, הספרשלהשיגעון ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shacharoren,

אהלן שוב, אני מעוניין להתקין CS4. כל זאת לטובת יותר זכרון ו opengl כרגע אני עובד עם ויסטה 64 עם 8 גיגה זכרון. כמובן ש CS3 מזהה רק 3255MB זכרון, ואחרי הצריכה של ויסטה וכו' נשאר לי עוד 2.5-3.0 גיגה פנויים שלא מנוצלים ע"י פוטושופ! שאלה ראשונה היא אם CS4 "רואה" יותר מ 3255MB של זכרון? דבר שני הוא openGL. למיטב הבנתי ישנה דרך לנצל את כח ה GPU לטובת תנועה חלקה בהרבה בתוך פוטושופ. תנועה של תמונות, חדות בכל רמות הזום וכו'. אני עובד עם apple cinema display 30 inch כרטיס מסך nVidia 8800 GTX 768Mb E6850 3.0Ghz Core 2 Duo כאשר ישנו מסך CRT נוסף שמחובר למערכת. כמו כן אני עובד עם הרבה פנורמות שמורכבות מ - 30 פריימים ויותר כך שקובץ הדפסה סופי שוקל בסביבות הגיגה. תנועה יותר חלקה יכולה לע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ido2309,

היי, עד לא מזמן, כשהקלקתי על כתובת מייל, GMAIL, שמוגדר אצלי בתור ברירת המחדל לשליחת מייל היה פותח דף חדש כשכתובת המייל המבוקשת כבר הייתה מוכנסת בנמען. לא שיניתי כלום בהגדרות, אך היום לא קורה כלום בעת הקלקה. מישהו נתקל? תודה.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by SharonSx,

שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה ביתית המאפשרת איתור טלפונים סלולרים על המפה, כמו שיש לאיתורן ולמשטרה! תודה,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by bd,

אני לא מוצא תוכנה נורמלית

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. ניסיתי את nimos ו k-lite codec pack ועדיין יש סרטים שלא עובדים כמו שצריך, ועוד עושים בעיות עם AC3.. אז מישהו פה אולי מכיר איזה codec pack טוב או אתר עם כל הקודאקים ?כדי שלא אצטרך כל פעם לבדוק באינטרנט ולקוות ליפול על אחד טוב...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FlyBoy,

אוקי,יש לי מכשיר DVD שלא קורא Divx . ויש לי רט SVCD בלי תרגום,אבל יש לי את התרגום שלו בקובץ sub ,לאן אני צריך להעתיק אותו בדיסק של ה SVCD כדי שהדי וי די יטען את התרגום לבד.???? (אם זה אפשרי בכלל)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shugi,

ערב טוב, שבוע שעבר החלטתי לכבות את המחשב (מה שאני לא עושה בדר"כ). אחרי שהדלקתי אותו ביום למחרת נכנסתי לדפדפן FF ואז הופיעה לי התראה מוזרה: לפי מה שהבנתי יש לי בעיה עם אחד הקבצים. הם מציעים לי לבדוק הרבה דברים: לבדוק אם הקובץ מוגן בפני קריאה/כתיבה ולבדוק אם ההארד דיסק שלי לא מלא או קרוב לכך. יש יותר מחצי מקום פנוי בהארד דיסק שלי אז זאת לא הבעיה. לא הבנתי בדיוק מה לעשות עם הדבר האחר שכתוב שם. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by LeverMever,

שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. ובכן... ברצוני להעביר למחשב כמה דיסקים שברשותי למחשב, באמצעות Nero. מכיוון שאני נוב מוחלט, רציתי לדעת איך לעשות את הריפ בדרך הטובה ביותר. - אשתמש ב- Lame MP3... - בקטגוריית ה- Channel Mode, מה לבחור - Stereo, Joint Stereo או Mono? - ב- Encoding Quality אני מגדיר לאיכות הכי גבוהה, זה בסדר? - בקטגוריית ה- Expert, יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? Padding, Original/Private/Copywright Bit, Write CRC... BITRATE: - מה זה Bitrate בכלל? - מה לבחור, Constant Bitrate או Variable Bitrate? ומהם ההבדלים? - במקרה של Constant, יש מ- 32 עד 320 Kbit. מה הכי כדאי? - ובמקרה של Variable, יש מ- 0 עד 9. מה לבחור? המון תודות מראש.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  13. אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם? זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eliXir,

ערב טוב, בעבר הייתי מוריד ה-מ-ו-ן מוזיקה, ולאחר הגעה לאוסף די מכובד לא נגעתי בתוכנת שיתוף מזה שנים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by slrr,

יש לי את התוכנה באנגלית והכל עובד יפה אפשר להוסיף עברית????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zion561,

תראו אין לי מושג מה אבא שלי עשה אבא שלי הדליק היום תמחשב והתחיל למחוק תוכנות ולהתקין דברים סעמק איתו.. ושאני באה להפעיל תמשחק FREESTYLE משחק רשת אז זה נותן לי תשגיאה הזאת Microsoft Visual C++ runtime Library מה עושים?היה לי פעם בעיה מדויקת במשחק אבל אני לא זוכר איך זה ניפתר.. האם פירמוט יעזור פה???

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  17. דיברתי אם כמה אנשים באיסקיו הם הביאו לי לינק אבל אמרו לי שזה על אחריותי .. כי זה יתקין לי פרסומות במחשב רק לפני יומים פרמטתי והתקנתי הכל מחדש .. והעברתי את כל מה שאני צרך .... אז אני לא רוצה לעשות אותה שטות פעמים? מה אתם אומרים להתקין ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by borg,

Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray. איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by NaNdoS,

לא הגיעה הזמן? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. התקנתי את kaspersky 6, ואני רוצה לתת ל-emule גישה חופשית לאינטרנט. איך ניתן לעשות את זה? כשהוספתי אותה לחוקים ב anti hacker זה עדיין חוסם לי את הפורטים שלה.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by YRP99,

למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. אני רוצה ליצור קובץ בגודל מסויים ומדוייק שאני יגדיר? קובץ סתמי שלא יהיה שימוש כמובן. איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא זוכר את המספר ICQ שלי :-\ והבעיה היא שגם שאני מבקש ממנו לשלוח לי למייל את הקוד אני מקבל הודעה שאין כזה מייל או משהו... ואני צריך את ה ICQ ממש דחוף !!! מישהו יודע אוליי אך אני יכול להשיג את הקוד מחדש ? או לאפס אותו או משהו ??

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  25. סתם דוגמא: NBA.14.01.Toronto.Raptors.vs.Dallas.Mavericks.H264-TvT - FILE INFO - Video: x264 Audio: MP3 Frame Rate: 29.97 fps Resolution: 640x368 Aspect Ratio: 16:9 איך אני יכול לפתוח את זה ?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.