תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

מחפש תוכנה שפנה אוטמטית זכרון ולא תתן למעבד להגיע לאחוזים גבוהים מכירים משהו ? או עם מה אתם עובדים ? - 

- 6 תגובות
- 612 צפיות

- 

- 

אני צורב הרבה תקליטורים DVD לכן אני רוצה לדעת איזה מגירסאות של הנרו - הכי טובה הכי מהירה והכי לא כבדה. יש לי שני מחשבים - באחד מותקן נרו בגירסה 8.3.2.1 ובשני מותקן נרו בגירסה 7.0.1.2 בצריבת תקליטור DVD 2.60GB, בגירסה ה-8 לוקח לי 20 דקות ובגירסה ה-7 לוקח רק 8.30 דקות שהוא מהיר יותר מהירות הצריבה היא X16 לבעלי נסיון לחוות דעת למי הגירסה הכי טובה NERO - 7.X.X.X 8.X.X.X 9.X.X.X - 

- 8 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום חברים, עזרה דחופה אני לא מצליח להכנס לווינדוס אקספי בנייח. היתה לי מדפסת HP והבאתי חדשה של אפסון. הסרתי את הדרייברים של HP והתקנתי את הדרייברים של אפסון. מאז התחילה הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס ונותן לי להזין שם משתמש וססמה מה שמעולם לא היה. ניסיתי הכל לא מצליח כלום. כתבתי בשם משתמש administrator וססמה ריקה הוא כאילו נכנס אבל נתקע על מסך כחול. מה עושים?? די דחוף תודה לעוזרים - 

- 1 תגובה
- 905 צפיות

- 

- 

היי חבר'ה! אני מחפש כבר כמה זמן אימולטור שעובד של XBOX360 או PS3. ישלי של PS2 וכבר מיציתי אותו.. יש לי מחשב מספיק חזק לדעתי (I5 2500K @4.3GHz, GTX560Ti SLI) ולהריץ משחקי קונסולות לא אמור להוות בעיה (בעיקר Red Dead Redemption ועוד כל מיני אקסקלוסיבים אחרים.. ) תודה רבה! אגב, אם זה לא מתאים לפה, אם אפשר לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים! - 

- 8 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום רב: יש לי בעייה עם נגן המדיה MPC-HC, שכאשר אני מריץ אותו במקביל למשחק DOS דרך דוסבוקס, או משחק קונסולה דרך אמולטור, כאשר אני מעביר את MPC-HC לחזית בזמן ניגון מוזיקה, הוא משתיק לי את הקול בדוסבוקס וכן באמולטורים שלי. איך אפשר להפתר מהבעייה הזאת? - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

אני צריך תוכנה שתאפשר לי להקליט את המסך בזמן שאני רואה קטע וידאו כדי להמיר לו את הפורמט כי עכשיו הוידאו הוא בVCD או משהו מוזר של דיסק DVD שזה עובד לי רק דרך המדיה פלייר אבל לא מצאתי תוכנה להמיר את זה למשהו נורמלי. אז אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אז בכיף אם לא אז תוכנה שתקליט תמסך תיהיה טובה - 

- 1 תגובה
- 542 צפיות

- 

- 

יש לי אופיס 2007 ומדי פעם כשאני מקליד מסמך בעברית ורוצה להוסיף באמצע השורה מילה באנגלית, ה WORD לא מוכן לשנות את השפה. האינדיקטור של ווינדוס מראה EN אבל ההקלדה עדיין בעברית. אני נאלץ להעביר את כל המסמך שמאלה (שינוי כיוון הטקסט), להוסיף את המילה ולהחזיר ימינה. CAPS LOCK / SHIFT - עובדים כרגיל. נתקלתי בבעיה על 3 מחשבים שונים, למישהו יש אולי פתרון או רעיון ? - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html - 

- 12 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL .. נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד? תודה. - 

- 10 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך - 

- 18 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

- 

אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה? - 

- 6 תגובות
- 588 צפיות

- 

- 

שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

ערב טוב! עד לא מזמן הייתי משתמש בnorton ghost בתור תוכנת גיבוי. הייתי מגבה בצורה דיי לא נוחה הייתי נכנס לתוכנה דרך boot ומגבה את כל הדיסק לimage disk וככה זה היה כל חודש פחות או יותר.. זה לא נוח וגם נראה לי שזה דיי פרמיטיבי היתרון היחסי לשאהר האופציות שאני מכיר שאם במידה והדיסק קשיח שלי הפסיק לעבוד כל מה שאני צריך זה להחליף\לרכוש דיסק חדש.. מישהו מכיר תוכנה זהה שעושה את זה בצורה אוטומטית או יותר נוחה? נ.ב במידה וזה לא האשכול המתאים מנהלים לעביר! ותודה רבה לעונים - 

- 11 תגובות
- 981 צפיות

- 

- 

שלום הורידו לי סרט הפועל בקודק divx. בכל מקרה כשאני מפעיל אותו דרך wmp הוא אומר איזה ארור אבל מפעיל את הסרט ללא פס קול. אז החלטתי להפעיל דרך divx player ושם הוא אומר לי שהוא לא תומך בקודק של הסרט הזה. אז חיפסתי לפי מה שרשום על הקובץ השם הוא: xxx.2002.DVDrip.DivX.cd1.poxtX.co.il.avi ניסיתי לחפש dvdrip אבל מצאתי רק קבצים ללא התקנה שאין לי מוסג איך להפעיל. אני חושב שהקובץ הורד מאימיול . תעזרו לי בקשה ! אני מת לראות! - 

- 1 תגובה
- 701 צפיות

- 

- 

תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי - 

- 4 תגובות
- 567 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה? - 

- 0 תגובות
- 639 צפיות

- 

- 

מחפש דריוור למודם ADSL מדגם ALE150 בחיבור USB האם יצא כזה דבר??? איפה אפשר לחפש?? - 

- 1 תגובה
- 644 צפיות

- 

- 

יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...) - 

- 5 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

יש לי wacom bamboo והוא עבד ממש טוב עד לפני יומיים. עכשיו כשאני מקרב את העט ללוח (בערך 2 ס"מ) הוא מצייר/בוחר במקום שהוא יתחיל לעבוד רק כשהעט ממש נוגע בלוח. ניסיתי לשנות את ההגדרות רגישות שלו והסרתי את כל מה שקשור ל-tablet מהמחשב והתקנתי את הדרייבר מחדש וכלום לא עוזר. - 

- 1 תגובה
- 881 צפיות

- 

- 

שלום רב, אני משתמש בשתי תוכנות עבור יצירת גיבוי (אימאג' ) למחיצה C ,שבה מותקנת מערכת ההפעלה- חלונות 7: Norton Ghost 15 Acronis TrueImage 2011 הנפח של מחיצה C הינו 199GB כאשר מהם 138GB פנויים. לפני כשבוע, צרתי גיבוי בעזרת נורטון גוסט, ולתדהמתי נפח הגיבוי פשוט הזוי- !!!126GB לצורך השוואה, יומיים קודם יצרתי גיבוי בעזרת Acronis על אותו מחיצה C, כאשר הנפח המתקבל הינו 27GB בלבד. גם בעבר, נפח הגיבוי שנוצר בעזרת נורטון, היה גדול מזה שנוצר עם Acronis , אבל אף פעם לא בפער עצום כזה! למשל, נפח הגיבוי שיצרתי עם נורטון בדיוק לפני שנה, היה 35.8GB לעומת 24.8GB של Acronis השאלה אם מישהו נתקל בתופעה דומה בשימוש בתוכנה זו, ומה יכול להיות ההסבר לכך? תודה רבה - 

- 2 תגובות
- 932 צפיות

- 

- 

וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש. - 

- 1 תגובה
- 526 צפיות

- 

- 

אבל, אני צריך שהתוכנה לא תצריך אותי לדעת את הIP של המחשב. אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהמחשב הנייד שלי, ושתהיה לי האפשרות לקחת קבצים וכדו..... - 

- 10 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה - 

- 19 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף - 

- 1 תגובה
- 1.7k צפיות

-