תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
driver sweeper error the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי נכנס לי וירוס רציני למחשב שהרס לי את המקלדת וגם את הבוט שהייתי לוחץ A למשל היה יוצא AE4 > בנוסף הוירוס הוריד לי את התוכנות שרצות בהפעלה כמו ESET הרצתי COMBOFIX היא פתרה את רוב הבעיות חוץ מזה שאני לא רואה את ESET ועוד הרבה תוכנות ב MSCONFIG גם שאני מתקין תוכנה חדשה אני לא רואה אותה ב msconfig >stratup יש לי וינדוס 7 לידע כללי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבעייה שלי היא כזאת: יש לי WIN 7 ואני משתמש בTV OUT של 9800GTX בשביל לראות סרטים. אחרי כמה זמן שאני רואה את הסרט, הוידאו מתחיל להיות מקרטע. כלומר, הוא קופץ בין כמה פריימים ומן הסתם זה ממש מעצבן. זה קורה לי גם בVLC PLAYER וגם בBSPLAYER. בהתחלה ניסיתי עם FFDSHOW בלבד, אחרי זה הסרתי וניסיתי CCCP. לפני שאני מוריד את כל סוגי הקודקים ונגנים הייתי שמח אם למישהו יש רעיון. כשעבדתי עם VISTA (לא ברור למה, אבל זה מה שעשיתי) לא הייתה לי את הבעייה הזו. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אנטיוירוס טוב למחשב, על מה אתם ממליצים? בינתים יש לי AVG internet security אהבתי את הממשק שלו כי הוא ממש נוח אבל שמעתי שהבצועים שלו לא משהו, מה נראה לכם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו כשפתחו אתר רשמי לתוספים והרחבות לכרום, החלטתי לנסות את הדפדפן ולתת לו הזדמנות. למרות זאת, אני מתקשה למצוא תוסף שמוסיף כפתור "הפעל" להורדות מהדפדפן - שבמקום להוריד את הקובץ למיקום ספציפי ניתן יהיה להפעיל אותו ישירות מהאתר. (בעצם הדפדפן מוריד את הקובץ לתיקייה זמנית, מאפשר פתיחה, למשל להתקנת תוכנה, ומוחק עם סגירת הדפדפן). באקספלורר הכפתור הזה מופיע כבר מגרסאות די ישנות, בפיירפוקס קיים תוסף שנקרא OpenDownload, אבל אני לא מוצא משהו מקביל בכרום. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מצטער מראש אם האשכול לא מתאים לפה. מישהו מפה היה בזימון לגרפיקה ממוחשבת בצבא? עבר ראיון? ויוכל להסביר לי קצת על הדרישות של הצבא, הידע הנדרש בתוכנות השונות של אוטודסק וכד'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה להמרת קבציי וידאו! (יש המון תוכנות שאני מכיר והמון לא עובדות משהו)
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום! האם יש לי סיבה להתקין על הנוטבוק שלי את ה K-Lite Codec? מה הוא בדיוק עושה? אני משתמש בVLC אם זה חשוב ... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר שנים רכשתי רשיון ל- WinAVI Video Converter. מאז כבר החלפתי כמה וכמה מחשבים, אך הסיריאל עדיין שמור אצלי. כעת הייתי מעוניין להתקין את הגרסה החדשה , אך אינני יודע האם היא מתאימה לעבודה עם חלונות 7 64 ביט. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין זה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
*כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
א) בדקתי אם המפרט שלי מתאים גם מהדרישות על הדיסק וגם דרך איזה אתר canirunit משהו כזה. המחשב יכול להריץ. התקנתי, הרצתי, מופיעים סירטונים ומיד אחריהם השגיאה שבצילום מסך. לאחר השגיאה הזו מופיעה עוד שגיאה: "installation failed" מה אפשר לעשות? פניתי למוקד תמיכה של מיקרוסופט אבל בגלל שזה משחק ישן הם לא נותנים יותר תמיכה לזה בדקתי שיש לי מספיק מקום על המחשב בשביל להתקין ויש והתקנתי מחדש ולא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה אני יכול להכניס אליה את כל ספרית המוזיקה שלי ולהשתמש בה כדי לערוך את שמות השירים, האמנים, והאלבומים. אפשרות להוסיף את תמונת האלבום גם תהיה נחמד אבל זה לא הכרחי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כמעט כל יום ה- acrobat reader רוצה לבצע עידכונים , לא שמתם לב ?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להקראת קול (ולא התוכנה של וינדוז). תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תוכנה בשם AVIRECOMP שהיא תוכנה שמחברת תרגום לסרטים אבל משומה אי אפשר לבחור את הגודל של התרגום והוא יוצא ממש קטן אם אפשר בבקשה תוכנה אחרת לחיבור תרגום לסרטים שאפשר לבחור גם את גודל התרגום (גופן) ואם אין אז אפילו תוכנה שמחברת תרגום לסרט שהוא בקובץ MKV ולא AVI
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בנייח והכל היה בסדר אבל כשבאתי להתקין את התוכנה על הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my/izjtcryoytxt.jpg מישהו יודע מה זו ההודעה הזו? מדוע הוא לא נותן לי להתקין את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את האינטרנט אקספלורר החדש (הגרסא 9 בטא שלהם), וממש אהבתי אותו. הדבר היחיד שמחרפן אותי זה שברגע שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את מהירות ההורדה אלא רק אחוזים.. יש דרך לשנות את זה שלא הצלחתי למצוא כשחפרתי שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מנהל לוח שנה באוטלוק 2007 לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי עובד באזור זמן 3+... ואנחנו הרי 2+ ברגע שמשנים את אזור הזמן לאזור הנכון, זמני הפגישות יזוזו לי שעה אחורה... ואני לא רוצה שזה יקרה הורדתי כלי מיוחד מהאתר של מקריסופט שאמור לסדר את זה.... אבל הוא אומר: "לא נמצאו ארועים"
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, היה מותקן לי אופיס 2007 בחלונות XP עם סרגלי הכלים וכל התצוגה באנגלית והכל היה בסדר עכשיו שידרגתי לwindows 7 ופתאום כשאני מתקין את האופיס כל התצוגה שלו בעברית אפילו שהיא מוגדרת להיות באנגלית כפי שניתן לראות בקובץ המצורף (האנגלית מותקנת, אחרת לא הייתי אמור לראות את תו ה display language .... העניין הזה משגע אותי, כמו גם העובדה שמיקרוסופט לא מוכנים לתמוך לי בבעיה למרות שגם הווינדוס וגם האופיס חוקיים למהדרין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לעשות חתימה מונפשת (כתב זז ימינה/שמאלה) באווטלוק ע"י שימוש בכתב בלבד (ללא תמונה)? תודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-