עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לאחרונה התקנתי גרסה חדשה של AVG , גרסת free 2011 . לאחר מכן שמתי לב שבגלישה ב FF נוספת לי שורה כשאני צופה בקבצי מקור של אתרים. השורה באה לאחר <html> ולפני ה <head> . לאחר הסרת התוכנה התוספת נעלמת. לאחר התקנת גרסה 9 התוספת לא מופיעה שוב. צרפתי תמונה של התוספת. אני אציין ש : 1. התוספת מופיעה רק כשגולשים online ולא כשצופים בקבצים ב offline 2. התוספת לא מופיעה כשגולשים ב IE (נבדק על IE8). נתקלתם בתופעה הזו ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

CASE STUDY הורדתי את ה-windows live photo gallery החדש ואני רואה גוון צהוב בכל תמונה שאני פותח בו, כולל הרקע מסביב לתמונה עצמה, הרקע של ה-windows live photo gallery עצמו. אלו השלבים לפתרון הבעייה: http://www.mydigitallife.info/2007/07/11/windows-vista-photo-gallery-yellow-tint-background-problem

3. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

4. Started by jhonston,

שלום אני מתכוון לפרמט את הנייד ולהתקין עליו WIN7 ( היה לי ויסטה) HP עם מעבד AMD כפול ליבה (לא זוכר איזה) ו 3 ג' ראם אני תלבט איזה אנטי וירוס להתקין. אני לא רוצה לשלם עבור התוכנה מה שמצמצם בפניי את האפשרויות. ההתלבטות היא בין האנטיוירוסים החינמיים AVG AVAST AVIRA MICROSOFT בנוסף יש לי אפשרות לקבל'את McAfee VirusScan 8.7 מה ממולץ מבין האפשרויות אני מחפש שהתוכנה תגן עלי בלי יותר מידיי התעסקות ושלא תזללו משאבי מערכת. תודה

5. היי, היה מותקן לי אופיס 2007 בחלונות XP עם סרגלי הכלים וכל התצוגה באנגלית והכל היה בסדר עכשיו שידרגתי לwindows 7 ופתאום כשאני מתקין את האופיס כל התצוגה שלו בעברית אפילו שהיא מוגדרת להיות באנגלית כפי שניתן לראות בקובץ המצורף (האנגלית מותקנת, אחרת לא הייתי אמור לראות את תו ה display language .... העניין הזה משגע אותי, כמו גם העובדה שמיקרוסופט לא מוכנים לתמוך לי בבעיה למרות שגם הווינדוס וגם האופיס חוקיים למהדרין. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by koko0,

התהליך הזה ביקש הרשאות כשניסיתי למחוק כמה תיקיות [לא תמיד] וגם כשעיתי הסרה לכמה פלאגינים קטנים. זה יכול להיות קשור לתולעת הזאת שעובדת דרך הlnk? כי הבנתי שזה קשור למשהו עם הexplorer אני עושה סריקת ווירוסים עם פנדה קלאוד והאנטי וירוס הזה עבד אצלי 24\7 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני לא צריך את כל הסרגל הצדדי כמו שיש בויסטה. זה מיותר עבורי. אם אתם מכירים תוכנה או תוספת יעילה אשמח שתשתפו אותי

8. שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש

9. Started by sagim194,

איך אני פותח קובץ ONE?? תוכנה חינמית אם יש בבקשה. תודה

10. ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי חבר שיש לו יום הולדת ואני רוצה כזה סתם איזה משו מצחיק כזה על החולצה (יש לי מה לעשות..) אבל הבעיה שאני לא יודע אחרי זה איך אני מדפיס אותה כאילו אני צריך לעשות את העיצוב באיזה גודל? רזולוציה? תודה רבה

12. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל

13. האם יש מקום מומלץ בחיפה?

14. Started by shaithebest,

שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by nadav.sagi,

כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by efee123,

כשאני רואה סרט ושם אותו על מסך מלא אחרי כמה דקות הוא פשוט יוצא ממסך מלא לבד ואז צריך שוב להחזיר אותו ואחרי כמה דקות שוב הוא יוצא!! מישהו יודע אם זה משהו בהגדרות או שזה איזשהו באג? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lyzer,

שלום לכולם הפעלתי את המחשב שלי, ומחקתי כמה קבצים שלא היה לי צורך בהם.(עשיתי מחיקה לצמיתות ולא לסל המחזור). ולפתע אני רואה שחצי מהדברים שהיו לי במחשב נעלמו ואינם.כל המסמכים שלי וכל ההורדות וחלק מהקיצורי דרך שעל השולחן עבודה שאגב כולם על אותו כונן וזה לא על c אני לא חושב שזה קשור למחיקת קבצים שעשיתי , כי גם אם טעיתי בקובץ אחד - לא יכול להיות שמחקתי בטעות חצי מהמחשב. 1. האם ניתן לשחזר את הקבצים המחוקים כדי לבדוק שלא מחקתי בטעות משהו ? 2. במקרה וזה לא קשור למחיקת קבצים (ואני מאמינה שזה לא קשור) איזו סיבה לגרום לכזו תופעה? אולי סוג של וירוס או משהו כזה? תודה מראש לכל העוזרים והמסיעים.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by mloler,

מערכת הפעלה:WINDOWS XP SP3 עברתי בהמון פורומים ואתרים וראיתי שאפשר לחבר את השלט של הWII למחשב דרך BLUETOOTH. את זה הצלחתי לעשות, אבל אני רוצה לשחק במשחקים כמו הגיטר הירו(יש לי את הגיטרות של גיטר הירו 5 וBH) ראתי שזה אפשרי דרך תוכנה שנקראת GLOVIEPIE אבל מי שיצר אותה כנראה גזעני כלפי ישראל ואין אפשרות להפעיל אותה בישראל, ניסיתי ואי אפשר... אז בקשה לתוכנה שתיתן חיבור לגיטרה ויהיה אפשרות לשחק במשחקים כמו FoF וJAMLEGEND.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ^GunX^,

אהלן, יש לי הרבה מאוד תמונות סרוקות...הבעיה שבכולן יש חלק שחור (פאק בתוכנה של הסורק). במקום לעשות קרופ אחת אחת...אולי יש תוכנה שתעשה את זה במקומי (הקרופ הוא באותו מקום בכל התמונות)? עדיף שהתוכנה תיהיה חינמית. תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by QQQ,

נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. כמובן בעזרת המקשים של המקלדת המולטימדיה קיים חייה כזאת?

22. לא יודע למה אבל כל סרט שאני רואה וכתוב בתרגום מספר כמו נגיד 1000 אז איזה קול רובוטי מקריא את זה בקול ואומר one thusend. מישהו יודע איך אני מכבה את האפשרות הזאת שהמחשב יפסיק להקריא לי מספרים? ד"א אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER עריכה: ממה שהבנתי זה כנראה בגלל התוכנה WINSOWS NARRATOR אבל כיביתי אותה וזה ממשיך.. יכול להיות שזה בעיה בנגן?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. יצרתי טבלת בסיס נתונים וטבלת ראשית שעמודה ממנה ניזון מהבסיס נתונים. כל מיון בבסיס נתונים הורס את הסדר בטבלה הראשית. מצ"ב קובץ להמחשה. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  24. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by -AKEL-,

שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים