עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Chamuelm,

בס"ד עשיתי טבלה.... כל 3 שורות הטבלה פותחת דף חדש... תמונה: http://i39.tinypic.com/2ahbhi1.jpg ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

אני צריך עזרה כמה שיותר דחוף. אני מכין עכשיו דף קשר לכיתה שלי, עם שלוש עמודות: שם, נייד ומייל. הבעיה שלי היא שנגמרו לי השורות בטבלה קיימת, השאלה שלי היא איך אני מוסיף עוד שורות בלי להתחיל הכל מהתחלה? איך אני יוצר עוד קו בטבלה בין השמות?

3. מצורפת תמונה . הבעיה היא כזו: כאשר אני יוצר קובץ אין לי שום בעיה לראות אותו כפי שיצרתי אותו בדיוק וגם כאשר אני מעביר אותו במייל לאחרים עם גרסאות WORD שונות משלי . הבעיה היא כאשר אני מקבל קובץ ממישהו אחר ואצל כולם הוא עובד פיקס ובמחשבים שונים וגרסאות WORD שונות (אפילו ב 2007 כמו שלי) רק אצלי זה נראה לא מסודר ו50% מהקובץ מגיע מבולגן וללא רווחים ניתן לראות בתמונה המצורפת עזרה ! תודה .

4. Started by IlanF,

יש לי רווחים ענקיים בין השורות בוורד. יש דרך להקטין אותם? לדוגמה, במקום לרשום הוא רושם

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  5. לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by pssheba,

שלום, עם word 2007 שברשותי אני עובד 13 שנים ונוהג לסמן ולהוסיף לאינדקס מילות מפתח כדלקמן: 1. מסמן מילה 2. reference-> mark entry 3. בחלון Mark Index Entry לוחץ על לחצן mark. כאמור, פעולה זו עבדה במשך 13 שנה ללא הרף, כיום לא ! אחר שאני לוחץ mark הכל נתקע וב file manager שורת microsoft word רשומה באדום: not responding. הסרתי את ה word, הרצתי 2 אנטיוירוסים: 1. adwcleaner_8.0.7 2. hitmanpro_x64 התקנתי מחדש את office אך הוא בסורו: לא מקבל מילים לאינדקס ! ביליתי יום בחיפוש בגוגל והאפשרויות המותעות ע"י גוגל: הקובץ גדול מידי לא נכונות. במשך 13 השנים עם word 2007 עבדתי עם קבצים פי אלף יותר גדולים מהקבצים עימם הסתבכתי השבוע. אפשר יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by barak_i,

אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  8. היי מותקנת לי גירסת Office 2010 Professional Plus 64Bit על המחשב ומערכת ההפעלה היא WINDOWS7 ישנם מסמכים מסויימים (לא כאלו שאני כתבתי אלא כאלו שאני מוריד מהאינטרנט) שכאשר אני מדפיס אותם הטקסט פשוט לא מופיע... אם הדף מכיל רק טקסט המדפסת מוציאה דף ריק, אם יש גם תמונות אז רק התמונות מודפסות.. אותם מסמכים מודפסים בצורה תקינה באותה המדפסת (Xerox Phaser 3117) דרך מחשב אחר ברשת (שמריץ WIN XP עם OFFICE 2003) כאשר אני מדפיס למדפסת אחרת שמחוברת למחשב שלי ההדפסות יוצאות תקינות... הבעיה היא רק בשליחה למדפסת של זירוקס.. קבצי PDF לדוגמא אני יכול להדפיס ללא בעיה.. גם ממחשב רשת אחר עם WIN7 ו OFFICE 2003 אין בעיה לשלוח הדפסות... יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו? תודה

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. שלום בעיה פשוטה למראית עין אבל לא הצלחתי לפתור אותה איך מוסיפים מספור לעמוד במסמך word כאשר קיים לוגו בראש ו/או תחתית העמוד, מבלי לדרוס את הלוגו. כמובן שאפשר לשתול את הלוגו ידנית לאחר המספור אבל זה לא יעיל מבחינתנו, מדובר על מסמכים מוכנים מראש, ולהעתיק ולהדביק את הלוגו כל פעם זה פתרון איטי (זה מה שאנחנו עושים עכשיו). תודה רבה למי שיגיב.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by yair_h,

שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב בהפעלת "וורד" הוא נותן לי להקליד שורה אחת, אח"כ מופיעה הודעת השגיאה הבאה. מדובר על חלונות XP חבילת עדכון SP3 ואופיס 2003- מקוריים! אין וירוסים, אין רוגלות, אין שגיאות. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב את אופיס, הבעיה הסתדרה ליום אחד ואח"כ הבעיה חזרה. מה עושים? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  12. הי אני משתגע מהוורד הזה אני כותב באנגלית אחרי כמה דקות/שניות שוב יש עברית ושוב לשנות לאנגלית כך זה ממשיך למשהו יש הסבר לזה? עוד שאלה אם כבר אם אני ב CAPSLOCK ורוצה לעשות סימן כזה : יוצא לי סימן כזה: ף ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by big foot,

יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  14. יש לי בעיה ב-Word, כל פעם שאני מעתיק דבר כלשהו עם ניקוד, הוא מסמן את הניקוד על עיגול שהוא עושה מאחורי האות ולא על האות (כמתואר במציור): --העיגולים תמיד נמצאים מאחורי האות וקצת ימינה-- למישהו יש מושג איך לטפל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by orendia,

ברגע שאני מפעיל Word כעבור מספר שניות הוא קורס מצ"ב צילומי מסך של הודעות השגיאה אשמח לרעיונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by miclando,

שלום היום במהלך הורדת תוכנה המתנה הזאת worm win32 netbooster נפלה עליה. נכון להרגע המחשב כמעט מושבת... אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה איך הוא הצליח להסיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by legs39,

היי חברים לפני כמה ימים עשיתי "שטות" והתקנתי את השדרוג של נורטון 360 שרכשתי לפני שנתיים (על Win7) ומאז התוכנה לא מפסיקה להציק לי. אני יוצר סרטוני הדרכה ב- camtasia studio וברוב המקרים התהליך נגמר ביצירת קובץ EXE כדי שהלקוח יוכל להריץ עצמאית על מחשבו. אני מעלה את הקובץ ל- Dropbox כדי שאוכל לשלוח לינק ללקוח להורדת הקובץ שבדרך כלל עובר את ה- 40 MB. כאשר ניסיתי להוריד את הקובץ ולבדוק אותו עולה הודעה שכותרתה WS Reputation1 . ההודעה אומרת שהקובץ הוא כנראה איום על המחשב כי נורטון המאוד חברותית החליטה שלי ולקבצים שלי יש מוניטין גרוע. כלומר, חבר'ה, קובץ שלי שסרקתי בעזרת נורטון, ככה בשביל הכיף... והתגלה כטהור, נקי וחף מכל איום, וירוס, תולעת, ארנונה וכו, והעליתי ל- DropBox נחסם ע"י…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by Lancer,

בערך 2 דקות אחריי שאני מתחבר לאינטרנט אני שם לב שה PROCESS הזה לוקח לי 99 אחוז מהמעבד. איך שאני מסיים את ה תהליך הזה המחשב חוזר לתפקוד רגיל. למישהו יש מושג מה זה? ואיך אני מבטל את התהליך הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by SHAY951,

לכל מי שמכיר את התכנה ויודע איך להשתמש בה. אני פותח סרבר (מעלה תקייה לרשת), אני נותן את הכתובת שמופיעה לחבר שלי כדי להעביר לו קובץ מסוים, אבל שהוא נכנס לכתובת, הדפדפן לא מסוגל למצוא את הדף. יש לציין שאני יכול להכנס לדף ולראות אותו, אבל זה לא עוזר לי ממש. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שגם הוא יראה את הדף ויוכל להוריד, שיגיב בבקשה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. אתמול עוד הכל היה בסדר. היום, כל דפדפן שאני פותח מציג את האתר הזה. נו, אמרתי לעצמי, נלך לדף של "הסר תוכניות" בלוח הבקרה ונסיר אותו. אבל יש בעיה קטנה, הוא לא שם.... אגב, מיותר להגיד שלא הורדתי שום דבר?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by deso,

X

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by deso,

x

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by RayZ,

היי יש לי בעיה במובי מייקר בעת עריכת וידיאו (אכ'ממ.. מי אמר ש AMD גרוע בעריכת וידיאו?) כל פעם שאני מצרף סרטונים ומוסיקה למובי מייקר, אחרי איזה 20 - 25 סרטונים שייבאתי והכנסתי לסרט, הוא מתחיל להציג לי X על חלק מהסרטונים והם פשוט לא פועלים בסרט, ואין איך להחזיר אותם.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים