תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מ DOC ל PPT האם ניתן?או כל דרך אחרת להפוך ל PPT אנא המליצו רק אם השתמשתם בתוכנה כי בעניין הקונברטרים מסתובבים ברשת ים של זבל בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי גרסה חדשה של AVG , גרסת free 2011 . לאחר מכן שמתי לב שבגלישה ב FF נוספת לי שורה כשאני צופה בקבצי מקור של אתרים. השורה באה לאחר <html> ולפני ה <head> . לאחר הסרת התוכנה התוספת נעלמת. לאחר התקנת גרסה 9 התוספת לא מופיעה שוב. צרפתי תמונה של התוספת. אני אציין ש : 1. התוספת מופיעה רק כשגולשים online ולא כשצופים בקבצים ב offline 2. התוספת לא מופיעה כשגולשים ב IE (נבדק על IE8). נתקלתם בתופעה הזו ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסאות החדשות ביותר של פיירפוקס ואקספלורר(3.6.1 ו8), אבל כל פעם שאני נכנס ליוטיוב מופיעה לי הודעה שגרסת הדפדפן שברשותי מיושנת(בשני הדפדפנים).למרות זאת, האתר עצמו עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי טבלת אקסל עם נתונים מספריים . אני צריך שלכל המספרים האלו יופיע 0 לפניהם (סתם דוגמא..). למשל : 678 623 ל- 0678 0623 אני יודע בוודאות שאפשרות כזאת קיימת באקסל (תבנית עיצוב תאים משהו כזה...). אבל לא הצלחתי ליישם את זה.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
CASE STUDY הורדתי את ה-windows live photo gallery החדש ואני רואה גוון צהוב בכל תמונה שאני פותח בו, כולל הרקע מסביב לתמונה עצמה, הרקע של ה-windows live photo gallery עצמו. אלו השלבים לפתרון הבעייה: http://www.mydigitallife.info/2007/07/11/windows-vista-photo-gallery-yellow-tint-background-problem
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם א. אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה במידה ולא אנה הפנו אותי למקום הנכון תודה מראש! אז ככה יש לי בעיה במחשב של אחותי שאני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא בעזרת ALT+CTRL+DEL או בעזרת לחיצה בשורת המשימות על לחצן ימני ואז פתיחת מנהל משימות עלייתי על הבעיה כאשר ניסיתי להיפתר מהוירוס WINFILE.exe ניסיתי להסיר את הווירוס בעזרת אנטי וירוס ותוכנות אחרות נגד סוסים טרוינים ולא הצלחתי המדריך היחיד שמצאתי דורש שימוש ב נהל המשיומות שאין בפשרותי לפתוח באמת שכבר חפרתי את האינטרנט תודה מראש על כל עזרה !
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התהליך הזה ביקש הרשאות כשניסיתי למחוק כמה תיקיות [לא תמיד] וגם כשעיתי הסרה לכמה פלאגינים קטנים. זה יכול להיות קשור לתולעת הזאת שעובדת דרך הlnk? כי הבנתי שזה קשור למשהו עם הexplorer אני עושה סריקת ווירוסים עם פנדה קלאוד והאנטי וירוס הזה עבד אצלי 24\7 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לפרמט את הנייד ולהתקין עליו WIN7 ( היה לי ויסטה) HP עם מעבד AMD כפול ליבה (לא זוכר איזה) ו 3 ג' ראם אני תלבט איזה אנטי וירוס להתקין. אני לא רוצה לשלם עבור התוכנה מה שמצמצם בפניי את האפשרויות. ההתלבטות היא בין האנטיוירוסים החינמיים AVG AVAST AVIRA MICROSOFT בנוסף יש לי אפשרות לקבל'את McAfee VirusScan 8.7 מה ממולץ מבין האפשרויות אני מחפש שהתוכנה תגן עלי בלי יותר מידיי התעסקות ושלא תזללו משאבי מערכת. תודה
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לדיסק הקשיח לאחרונה, ולאחר התקנת הווינדוס מחדש הורדתי את הגירסה האחרונה של Jdownloader. כעת כשאני מוריד קבצים לפעמים, ההורדה של הקובץ נפסקת באמצע ומתקבלת הודעה השגיאה: Jdownloader doesn't have permissions to write to disk או משהו בסגנון. למישהו יש מושג מדוע אני נתקל בשגיאה זו? האם ייתכן ומדובר בתקלה בדיסק הקשיח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הפעלתי את המחשב שלי, ומחקתי כמה קבצים שלא היה לי צורך בהם.(עשיתי מחיקה לצמיתות ולא לסל המחזור). ולפתע אני רואה שחצי מהדברים שהיו לי במחשב נעלמו ואינם.כל המסמכים שלי וכל ההורדות וחלק מהקיצורי דרך שעל השולחן עבודה שאגב כולם על אותו כונן וזה לא על c אני לא חושב שזה קשור למחיקת קבצים שעשיתי , כי גם אם טעיתי בקובץ אחד - לא יכול להיות שמחקתי בטעות חצי מהמחשב. 1. האם ניתן לשחזר את הקבצים המחוקים כדי לבדוק שלא מחקתי בטעות משהו ? 2. במקרה וזה לא קשור למחיקת קבצים (ואני מאמינה שזה לא קשור) איזו סיבה לגרום לכזו תופעה? אולי סוג של וירוס או משהו כזה? תודה מראש לכל העוזרים והמסיעים.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרבה מאוד תמונות סרוקות...הבעיה שבכולן יש חלק שחור (פאק בתוכנה של הסורק). במקום לעשות קרופ אחת אחת...אולי יש תוכנה שתעשה את זה במקומי (הקרופ הוא באותו מקום בכל התמונות)? עדיף שהתוכנה תיהיה חינמית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא צריך את כל הסרגל הצדדי כמו שיש בויסטה. זה מיותר עבורי. אם אתם מכירים תוכנה או תוספת יעילה אשמח שתשתפו אותי
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
נניח ויש לי תמונה בגודל של 2000x2000 פיקסלים, והרזולוציה אצלי היא 1920x1080, איך אפשר לבחור חלק מסויים מתוך התמונה כדי להגדיר אותו רקע? יש תוכנה שעושה את זה? אגב, מ"ע - WIN 7 ULTIMATE x64
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יצרתי טבלת בסיס נתונים וטבלת ראשית שעמודה ממנה ניזון מהבסיס נתונים. כל מיון בבסיס נתונים הורס את הסדר בטבלה הראשית. מצ"ב קובץ להמחשה. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תיקיה ציבורית באווטלוק שאותה אני מוסיף ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" ואת התיקיה הזאת אני מוסיף ל"תיקיות מועדפות" בתיבת דואר נכנס. הבעיה היא שהפריט המקורי שאותו העברתי ל"תיקיות ציבוריות מועדפות" לא מופיע בתיקיה בתיבת הדואר הנכנס. צירפתי 2 פרינטקרינים...למישהו יש מושג למה זה קורה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל סרט שאני רואה וכתוב בתרגום מספר כמו נגיד 1000 אז איזה קול רובוטי מקריא את זה בקול ואומר one thusend. מישהו יודע איך אני מכבה את האפשרות הזאת שהמחשב יפסיק להקריא לי מספרים? ד"א אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER עריכה: ממה שהבנתי זה כנראה בגלל התוכנה WINSOWS NARRATOR אבל כיביתי אותה וזה ממשיך.. יכול להיות שזה בעיה בנגן?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי מכיל ATOM N270, תדר של 1.6GHZ. הוא מכיל גם שני ג'יגה של זיכרון. השאלה היא, אם יש קודק, רצוי כמובן חינמי, שישולב עם מדיה פלאייר קלאסיק או כל נגן אחר, ויגרום לו לנגן 720P.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם יש מקום מומלץ בחיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-