תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את התוכנה, בלשונית "אנשי הקשר" מופיעים לי האנשים, אבל כשאני מנסה לשלוח מייל ולוחץ על "מאת" אין ברשימת "אנשי הקשר" כלום. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני פירמוט ורציתי בעצתכם לגבי אילו תוכנות הגנה על המחשב כדאי להריץ ברקע (כלומר שיופעלו בסטארטאפ וישארו ברקע) אנטיוירוס- בחודשיים האחרונים השתמשתי ב-NOD32 והוא עשה רושם טוב וגם ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו אז כנראה אני אשאר איתו firewall- כאן הבעיה שלי. האם כדאי/יש טעם להחליף את הפיירוול שבא עם SP2 של האקספי בפיירוול אחר? ונניח שכן, איזה מומלץ? ביליתי שעה או יותר בחיפוש כאן ולא הצלחתי להסיק איזה פיירוול מומלץ. הבנתי שיש כמה טובים כמו Sygate ו-Agnitum אבל לא הבנתי איזה הכי מומלץ פה אחד. חבר שלי המליץ לי על פיירוול בשם Look'n'Stop אבל מחיפוש לא העלתי כמעט דבר עליו, ובקושי ביקורת אחת שממנה הבנתי שהוא קליל וחינמי אבל לא יודע יותר מזה. בנוסף, יש עוד אילו ת…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ינסה פה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה או לחבר לו כרטיס GPS זה בשביל נסיעות בכל הארץ (עבודה) במיוחד בתוך ערים גדולות רציתי לדעת עם התוכנה שאומרת\מראה איך להגיע ממקום למקום עולה חשבון חודשי או כל תשלום אחר? ואם כן כמה זה עולה תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אז כמו שההודעה אומרת אני צריך תוכנה שתעיר אותי לבית ספר ;D כי החלפתי פלאפון והוא כבר לא מעיר אותי
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללכוד וידאו מהVIVO שיש לי בכרטיס מסך. רציתי לדעת אילו תוכנות עדכניות יש(אני מניח שהסטיקי קצת ישן). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קופצים לי כל מיני אתרים להיכריות לרינגטונים וכיוב'. ב GOOGLE TOOL BAR חסמתי את הפופאפים. הרצתי AD-AWARE ו SPY BOOT וכלום לא עוזר ,בדר"כ הלוגו של האתר הוא CID . לפני כ3 חודשים היתה לי בעיה עם תוכנית בשם SVCHOST שהיה רושם לי שהיא ביצעה פעולה לא חוקית , זה נורא הפריע לי בתפעול המחשב עד שבסוף מחקתי אותה. יכול להיות שבגלל זה כל הזמן קופצים לי האתרים האלו? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נסיתי כמה כולם על הפנים, מישהו מכיר תוכנה טובה ?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לא רוצה לפרמט עכשיו.... יענו פשוט אין אותו.. נגיד אני פותח תמונה ואז עושה סגור ופתחית תוכנת לעריכה אז ניפתח לי פתח באמצעות ואין שם צייר וגן בתוכניות אין אותו.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה... אני חייב לינק לגירסא של ה 30 יום לתוכנה FREEHAND 10 כמה שיותר מהר... תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול להוריד פרקים של אבודים בגודל 99 מגה במקום.. לא יודע בדיוק כמה אבל יותר אז זה מה שעשיתי אבל זה התברר כלא חכם במיוחד כי אני לא מצליח להדליק אותם. אני ממש לא רוצה להוריד ולהתקין הרבה חבילות של קודקים אז אם מישהו יכול לכוון אותי לנגן אחד וחבילה אחת שאיתם אני יכול לראות זה יהיה נחמד האם זה מזיק להתקין מספר חבילות אחת על השניה? אם זה משנה יש לי ג'יפורס 9400 ולא חיברתי את הכבל קול שבא איתו ואין לי כרטיס קול בכלל חוץ מהמובנה תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי בשבוע שעבר את תוכנת JDOWNLOADER ששמעתי עליה רבות ועל שביעות רצון האנשים שהורידו אותה וכמו כולם באתי לקובץ ענק שאני רוצה להוריד אותו גררתי אותו עם העכבר ולחצתי העתק ואכן זה הופיע בלשונית ה linkgrabber שלי למי שמכיר את התוכנה.. ושם סימנתי את הקבצים ולחצתי play ואכן הקבצים נמצאו בלשונית ההורדות אך לא ירדו בפועל דבר שאני לא מבין כי לפי מה שהבנתי אחרי כל הפעולות שעשיתי התוכנה הזו אמורה לעבוד ללא בעיות.... או ששכחתי משהו להגדיר? אשמח לעצות ולעזרה בפתרון הבעיה שבוע טוב וחג שמח שחף
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב Macromedia Dreamweaver MX ואני לא מצליח לכתוב בעיברית . ניסיתי להתקין את הדבר הזה שמסדר עיברית אבל אני לא מצליח להתקין אותו , וכתוב שזה בישביל גירסאות 3 ו4
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום הנכון אבל לא ידעתי עם כדאי לרשום פה או בפורום קונסוליות אוקי ,בניתי מחשב סלוני מחלקים שהיו לי והתקנתי XP מדיה סנטר אני עובד איתו עם השלט שמשמש גם כעכבר (ממש נוח ) וגם חשבתי לעשות ממנו מכונת קונסוליות קטנה בנתיים הצלחתי להפעיל טקן 3 שלPS1 ועובד יפה ורציתי לדעת עם איזה עוד קונסוליות אני יכול לעלות במחשב (ואם אופשר אולי את השמות של האמולטור למה יש מלא אמולטורים לכל קונסוליה ואי אפשר לדעת מה טוב ומה לא מסובך ) וגם הכי חשוב עם המחשב יכול להפעיל את הקונסוליה הכי מגניבה שהיא PS2 פרטי המחשב: מעבד:intel pentium 4 2.8gh socket478 לוח:intel desktop board d865perl כרטיס מסך:gigabyte radeon 9250 128mb ספק:coolermaster 430W זיכרון:1Gb DDR ותודה העזרה …
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תוכנה בשם AVIRECOMP שהיא תוכנה שמחברת תרגום לסרטים אבל משומה אי אפשר לבחור את הגודל של התרגום והוא יוצא ממש קטן אם אפשר בבקשה תוכנה אחרת לחיבור תרגום לסרטים שאפשר לבחור גם את גודל התרגום (גופן) ואם אין אז אפילו תוכנה שמחברת תרגום לסרט שהוא בקובץ MKV ולא AVI
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשימה של מיילים שהיגיעו מניוזלטר שפרסמתי >> ולכן הם כולם עם שדות קבועים כולם נמצאים אצלי בתיקייה של OE מחפש תוכנה פשוטה וידידותית >> להפוך את המיילים האלו לדטה בייס >> אקסל או וורד מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב כי הוא נדפק ולאחר מכן התקנתי את המסנג'ר החדש... כאשר ניסיתי להכנס עם הדואר שלי של msn לא הצלחתי!! לאחר מכן חשבתי שאולי זו לא הסיסמא אך נכנסתי לאתר והצלחתי להכנס לדואר דרך האתר!!! אז למה אני לא מצליח להכנס למסנג'ר???? תודה רבה רבה!!! :pissed: עריכה: הצלחתי להרשם העיה כנראה הייתה הפיירוול!!!)
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות של המצלמה במסנג'יר 9 החדש? (יש לי מצלמה מובנת בנייד)
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:37:05, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\FlashGet\flashget.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\קווקזים\Local Settings\Temp\ספריה זמנית 3 עבור hijackthis_199.zip\HijackThis.exe R0 - HKCU\So…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
למי שלא יודע דויאנט ארט זה מעין גלריה אתם מוזמנים להכנס: http://creativetodesign.deviantart.com/ =]
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-