עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תושב העיר,

לא איכפת לי איזה גרסה (רק לא גרסת ה kewik) מישהו יכול לשלוח לינק ?

2. אממ איזה תוכנה לדעתכם מקודדת קבצי מוזיקה באיכות הכי טובה ועושה ריפ לדיסקים (מקוריים) באיכות הכי טובה? תודה

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  3. נגיד שאני באמצע הורדה של רובץ סרט בקאזה, ואני רוצה לראות אותו. אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני, בוחר preview, אבל כל מה שאני מקבל זה חלון של download accelarator שכאילו מוריד את הקובץ. איך אני יכול לראות את הסרט?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by אבי11,

שלום יש לי שני סרטי וידאו שהסיומת שלהם היא AVI . ניסיתי לצפות בהם עם VLC ו - DIVX PLAYER אבל הם לא מקבלים את הסרטים. האם ישנה דרך שניתן לצפות בהם? בבקשה, הסבר למתחילים, אני לא בקיא בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי לא, אני לא מבולבל, אני מתחבר וזה מראה לי שהוא מוריד לי דואר אך שום דבר (פרט לאחד או שניים.......לפעמים) לא מגיע לתיבת דואר נכנס. להיכן זה נעלם ומדוע ??? תודתי מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי אינטרנט על 750KB ואני לא יודע איך מתפעלים את התוכנה הזו. איפה אוכל למצוא הסברים?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. ביקורות חדשות אומרות ש-IE8 בטוח יותר מפיירפוקס אבל אני משתמש בו שבוע וחטפתי פעמיים כבר Trojan:JS/Agent.FA בגלל javascript. לפני זה השתמשתי בפיירפוקס עם Noscript ו-Adblock ולא קרה שום דבר כזה. מצד לשני לIE8 יש הגנה טובה יותר נגד Xss ו Clickjacking... לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  8. אני רוצה ליצור clone שמה שאני רואה במסך מחשב יופיע בדיוק בטלווזיה.. איך עושים את זה? מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ? יש לי כרטיס fx5200 מחובר בכבל s-video -rca לטלווזיה ניסיתי את כל האפשרויות שיש אני מקבל רק רבע מסך ב av2 ובאפשרויות של ה nivida control panel אין לי מושג מה עושים

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by WizMaster,

אני כבר לא מצליח להתלבר לקאזה, מישהו מצליח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, שאלה קצת בסיסית אבל אם לדוגמא התקנתי תוכנה שידוע לי שיש בה חור אבטחה, האם כל מה שעלי לעשות זה לבטל לה הרשאות לשליחת וקבלת נתונים בפיירוול? או שיש דרכים לעקוף את זה? (התוכנה היא כמו ACROBAT READER או OFFICE, כלומר היא יוצרת וקוראת מסמכים חיצוניים). תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי דיסק מוסיקה שניסיתי לצרוב במחשב שלי ובמחשב של אחי וקיבלתי שגיאה שנכשלה הקריאה מהדיסק למרות שהדיסק תקין וחדש, ניסיתי דיסק אחר והצלחתי לצרוב, כנראה הדיסק מוגן בזכויות יוצרים או משהו (למרות שחיפשתי על העטיפה ולא מצאתי). עכשיו אני אנסה להפוך את הטראקים ל-Wav ולצרוב את ה-Wav, אך אני מעוניין לדעת אם יש דרך אחרת (Tweak או משהו...) שמאפשר לצרוב דיסקים מוגנים בזכויות יוצרים ללא הפיכתם ל-Wav וצריבת ה-Wav... תודה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Some Thing...,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה... סגרתי כמה קבצים מאד חשובים שלי - אבל מאד חשובים בקובץ של WINRAR ועשית עליו נעילה כלומר סיסמא, ועכשיו אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה אני צריך את אותם הקבצים אבל הבעיה שלי היא כזו - שאני לא מצליח להיזכר בסיסמא... יש איזהי אפשרות שאני יכול לפתוח את זה בלי הסיסמא? מישהו בבקשה תעזרו לי אני חייב את הקבצים אלו דחוף.... (!) תודה מראש Some Thing

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  16. מאז ששדרגתי לגירסא 7, פעם בכמה זמן, הוא עושה לי בעיות עם השליחת הודעות, או ששולח הודעה כן הודעה לא, או שלכמה דקות הוא לא שולח שום הודעה בזמן הזה אין לו בעיה לשלוח "כתב יד" אבל הודעות טקסט הוא כותב לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה לכל הנמענים". אני לא מוכן לחזור לגירסא 6, מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  17. בכל מחשב שבדקתי את זה קורה אותו דבר אם פותחים הרבה טאבים בפיירפוקס, הניצול זיכרון קופץ לשמיים (אפילו מעל 100 מגה), בשלב מסויים הוא פשוט נתקע וחייבים לסגור את התוכנה. גם אם סוגרים את כל הטאבים הניצול זיכרון נשאר גבוה ושוב צריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.. יש משהו נגד הדבר הזה שלא יתקע ואיך אני "מאפס" אותו בזמן שנגיד יש רק 10 טאבים פתוחים שיחזור לניצול זיכרון נורמלי בלי לסגור אותו? רב תודות.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  18. ניסיתי להסיר לו את זה עם NOD32 ועם AVG ועם NORTON. כלום לא עוזר. הוירוס כאילו "נרדם" ליום ואז שוב חוזר. קראתי ברשת והבנתי שהוא לא מזיק כל כך אבל קשה להסירו. אשמח אם מישהו יתן כלי להסרתו של הוירוס. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תוכנה פשוטה ככל שאשר ושעושה את העבודה

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  20. במדיה פליאר 11 יש את כל המקודדים שצריך כדי לראות את כל הסרטים שיש?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by yehudaeitam,

הי. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים בלי סיבה ובלי שיש לו יותר מדי עומס. אני פשוט מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא ופתאום הוא נתקע ולא מגיב לשום דבר חוץ מלכפתור של הrestart. המחשב די חדש ועם מפרט די טוב: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core processor +4400 2.3 ghz דסיק קשיח: 230gb רובו פנוי זיכרון: 2gb מערכת הפעלה: windows xp proffesional sp3 בקיצור מחשב שלא אמור לעשות יותר מדי בעיות. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  22. שלום! אני משתמש ב-ZoneAlarm, אבל עכשיו ניסיתי להתקין אותו על Windows XP Professional x64, וקיבלתי הודעה שהגירסה לא מתאימה. בדקתי באתר של ZoneLabs, וכתוב שם שהם לא תומכים ב-64 ביט. בקיצור, אני צריך המלצה לפיירוול ברמה ובידידותיות של ZoneAlarm שתומך במערכת הפעלה של 64 ביט (XP ו-Vista). תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by X_Dror,

עבר הרבה זמן מאז שנגעתי ב- MAX, והנה עבודה שאני מנסה לסיים (הסיכויים קלושים לכך שאני אסיים) בנתיים הגעתי למצב הזה, אני מקווה שאני אוכל להמשיך כי יש מלא קטעים שאני לא יודע אם אני אוכל לבנות אותם, אולי עם קצת עזרה זה יהיה אפשרי. אולי כדאי שאני אתחיל עם מכוניות פשוטות יותר... בכל מקרה הנה התמונות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by frogman,

אשמח אם למשהו יש את הלינק להורדה.....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by נטלי123,

שלום, התקנתי מדפסת לקסמרק X2550 ובסיום ההתקנה כשרציתי להדפיס עלתה לי השגיאה הבאה: אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה!

• 8 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.