תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה עם האימיול בוסטר החדש של ליונטוורק ... כול פעם שאני מתחבר זה מוריד לי בהתחלה על 10 ואז תוך שנייה קופץ ל-30 ואז ל-60 ואז ל- 100 ואז 150 ואז 250 ואז 300 ואז חוזר את אותה הדרך אחורה ... כאילו תוך 6 שניות מגיעה למקסימום של הפס רוחב (2.5) ותוך 6 שניות חוזר שוב לאפס ואז ככה עוד פעם ועוד פעם וכו... מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות שיוריד נורמלי ? כי יש מקורות עובדה הוא מוריד ל-2 שניות על 300 ? חחח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אתמול הורדתי את NETLIMITER,התקנתי אותה, ויש משהו שאני לא מבין. אני מגדיר אצלה מהירות הורדה או העלאה מקסימלית,עוזב אותה בשקט לחמש דקות,מסתכל בפלט שלה של כמה מידע מועבר והיא מראה לי מספר אחד.לעומת זאת כאשר אני בודק בתוכנה שהיא הגבילה(קאזא) מהי כמות המידע המועבר,אני מקבל מספר אחר. מה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני תתלבט אם לקנות Norton Internet Security 2010 או להישאר עם AVG 9 החינמי יש לי WIN 7 הום פרו מי מהאנטי-וירוסים יותר טוב? מי צורך יותר משאבים? מי מגלה יותר טוב וירוסים/spyware/malware?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.mozilla.org/projects/bonecho/releases/2.0b1.html מעניין מאוד אם בדיקת האיות בדפדפן תעבוד (עם תוסף מתאים כמובן) בעברית... יכול להיות מאוד שימושי. בסה"כ נראה כי חלק גדול מהשיפורים היו כבר בתור תוספים לFF. מישהו התקין? יש חוויות והתרשמות ראשונית?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?
-
אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי משחק בגודל של dvd בקבצי mdf-mds ששוקל 3.50 ג'יגה אבל הנרו לא מוצא אותו (הוא מוצא רק iso,cue-bin,nrg) אני משתמש ב daemon tools ניסיתי לצרוב כאילו להעתיק את הדיסק מהכונן הוירטואלי לדיסק שבצורב dvd אבל היה כתוב שאין מספיק מקום!?!? ומשחק שוקל 3.50 ג'יגה ולדיסק dvd הריק אני יכול להכניס 4.7 ג'יגה בבקשה תעזרו לי, איך צורבים את הקבצים האלה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ופשוט, מתאים למשתמש שבחיים לא הצליח להפעיל אימיולים אחרים. תודה עריכה: ומשהו שיתאים לעבודה מאחורי ראוטר
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה זמן רב שאני משתמש במקסטון המעולה!כבר שנתיים ליתר דיוק מאתמול התוכנה החלה לעשות לי בעיות בכך שהיא מקפיאה פרסומות על הדפים עצמם! רואים ממש את תחילת הפרסומת ואז היא קופאת ומקפיאה את שאר הפרסומות איתה! בHW למשל איפלו האנימציה האישית שלי קופאת! רק לחיצה על כל הפרסומות באותו עמוד משחררת לי את הדף וגם את האנימציה! יאמר שגם סימנתי בבלוק וי על "אל תראה פרסומות"אלה שיהיה רשום בפנים בלוק אדס! אך זה לא מגיב לי!ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה! למישהו יש פתרון!?!? עריכה: עכשיו גליתי שזה גם באקספלורר שימו לב להודעה שהוא מציג כאשר אני עם הסמן על הפרסומת! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
גם אחרי שנכנסתי ל-msconfig וסינתי אותם שלא יעלו זה לא משפיע פשוט הן עולות
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רגילים וHD .. ? אני כרגע עם KMPLAYER..
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: יש בערך 4 ג'יגה תפוסים בדיסק (מתוך 27.9) אך הווינדוס רושם במאפיינים שהכל תפוס חוץ מ120 מגה שהוא מראה שפנויים. לאן נעלם המקום הפנוי? לא הגיוני ש22 גיגה נעלמו.. *הדיסק מחולק לשני מחיצות אבל לא בטוח שזה מקור הבעיה כי עד לפני מספר חודשים הכל היה תקין. עם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אז שיכתוב בבקשה...
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים D 40GB ו-C 80GB האימיול נמצא ב-D ואני רוצה להעביר אותו ל-C בישביל שאני יוכל להוריד יותר דברים איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחים, אני צריך דחוף תוכנה להורדת אתר שלם... :bash: נא עיזרו לי (ההנאה מובטחת) :blah: :anim-jjd:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GEFORCE 2 PRO 32 MB DDR. עם athlon 1.2 and gigavite vtx מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP כרגע מותקנים אצלי ה 2942 של נבידיה. היום ניסיתי להתקין את ה40.72 של נבידיה והתעוררה שגיאה: חשוב לציין שניסיתי להוריד מכמה שרתים (גם מ Hwzone וגם מהאתר של Nvidia). ושניסיתי גם להתקין את גירסה 30 משהו... כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט, לכבות אנטי וירוס וכו'. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-