עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xpepx,

ישנם תוכנות שדורשות שיהיה מותקן java במחשב. אני מכיר רק את הגרסא של sun. ב-xp היה מעין "חבילה" כזו קלילה שנתנה תמיכה. האם קיימת אפשרות אחרת ל-win7 מלבד sun? תודה.

2. Started by liad_digi,

שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.

3. אני מחפש תוכנת ניטור של חיבורים פנימה והחוצה מן המחשב. על מנת לחסום חיבור לאינטרנט של תוכנות לא רצויות וכגון פנימה מהאינטרנט. התוכנה צריכה לתמוך ב- windows7 64bit. אני מכיר את comodo firewall, איזה אלטרנטיבות נוספות קיימות? תודה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by lasalasa1,

אני רוצה הגנה טובה נגד פורצים למחשב שאני קונה. Software firewall יספיק או שאני חייב גם Hardware firewall כמו ראוטר חוטי? חשבתי על Kaspersky Internet Security, זה טוב? יספק הגנה כמו שצריך נגד פורצים? עוד דבר, צריך לשים סיסמא בכניסה של מערכת ההפעלה למשתמש שלי או שזה סתם הגנה חסרת משמעות? המחשב משומש למשחקי רשת וגל מיני חשבונות משתמשים חשובים. רק אנשים שמבינים בבקשה, זה נושא מאוד חשוב, תודה.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שאלה קטנה ופשוטה (למי שמבין...): איפה נשמרים קבצים בזמן ההורדה - עד שמסתיימת ההורדה והקובץ הסופי מועבר לספרית היעד שהגדרתי?

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by ggg123,

יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by ad2007,

שלום לכולם במנהל התקנים יש לי סימן שאלה על מסך בקר (תואם VGA) חיפשתי באתר של אינטל ובעוד מס מקומות אולם לא בהצלחה יש מצב להביא לי קישור או את הדייבר הנ"ל לוח האם הוא INTEL DG965RY תודה מראש

8. Started by penny1,

שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור

9. Started by daido,

קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO

10. Started by elior021,

היי אני משתמש באוטלוק 2007 אני צריך תוכנה שתסנן לי דואר שאני לא רוצה שיגיע או שתשלח אותו לדואר זבל ניסיתי לעשות את זה דרך הכללים באוטלוק אבל זה לא ממש עובד. ניסיתי גם תוכנה בשם spamfighter שהייתה מעולה אבל היא בתשלום מישהו מכיר אחת דומה שלא בתשלום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by guyl3,

יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by tom10er,

איך אני מוחק את ה-directx כי בטעות התקניתי directx 10 ויש לי xp וניסיתי למחוק אותו ועכשיו שאני רושם בהפעלה dxdiag אז זה כותב לי שאין לי directx וכשאני מנסה להתקין חדש זה עושה הודעת שגיאה ויוצא מההתקנה מה לעשות?

15. שלום הבעיה החלה מזמן ובגלל שלא הצלחתי לפתור אותה עברתי לפיירפוקס ושם אין לי בעיות. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת שאני רוצה לעשות בה שימוש וה- help שלה מבוסס על אינרנט אקספלורר ולכן אני תקוע עם הבעיה הזאת. בחיפוש בגוגל המליצו הרבה פעמים לבטל את ההתרעה על שגיאות script ולכן עשיתי זאת ע"פ ההדרכה שלהם ב אפשרויות אינרנט>מתקדם של הדפדפן אקספלורר. אבל זה לא עוזר. יש גם אפשרות שמדובר ב malwares ולכן הרצתי כבר כמה סוגיים של תוכנות שמצאו לא מעט זבל במחשב וניקו אותו אבל הבעיה של IE8 עדיין קיימת. לפחות הרווחתי מחשב שרץ מהר יותר במיחד הגלישה שחבל על הזמן אבל בכל זאת אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. רק רציתי לציין שאני לדוגמא לא יכול להיכנס לאימייל שלי בוואלה ב IE8 ויש כל הזמן…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  16. שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. כיצד מחזירים את התכונה הזאת לדפדפן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ekmo,

אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by CyberBot,

איך אני מוסיף את החגים לאוטלוק כי אני רוצה אח"כ לסנכרן עם הנוקיה ניסיתי דרך ההגדרות אבל משום מה זה לא פועל... (2003)

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  20. אני יודע שיש את deamon tools, האם יש תוכנה יותר טובה\מומלצת ממנה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shalomelbe,

אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה

22. Started by penny1,

שלום לכולם, יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר אותה עם שולחן העבודה של windows 7 בזמן האחרון אני שם לב שכל מספר דקות שולחן העבודה עובר רענון...ובכך אני מתכוון לזה שכל תמונות האייקונים על מסך העבודה ובסרגל הראשי נראה כאילו נטענים מחדש והמחשב נעצר למספר שניות למישהו יש הסבר לתופעה זו? למישהו יש כיוון לגבי איך אני פותר אותה?? תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Zadu,

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by shaithebest,

בוקר טוב יש לי 6 קבצי pdf של סקיצות ואני רוצה לאגד אותם לPDF אחד בלבד כדי להעלות אותו לאתר שלי. כך שבלחיצה על הלינק באתר יראו את כל ששת הסקיצות בPDF אחד. איך אני עושה זאת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, מעוניין לקבל המלצה על תוכנת דואר חינמית ויעילה שתעבוד מול חשבון ה-GMAIL. אני די רגיל ל-Evolution Mail המובנה במערכת ההפעלה אובונטו האם יש תוכנה אחרת עדיפה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים