תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להתחיל לעצב חתימות ועכשיו אני יודע שיש כל מיני עיצובים כאלה שדורשים עבודה אם ניק(אם לא קוראים לזה ככה אז תתקנו אותי בשם ) ורציתי לדעת איך עובדים אם הדבר הזה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרט מהאינטרנט אני לא מצליח להדביק לו כתוביות , אני עושה שוליים ולאחר מכן טוען את הכתוביות העזרת textsub לאחר מכן אני עושה שמור כקובץ avi כמו שעשיתי לסרטים רבים ואז אני מקבל הודעת שגיאה, כנראה שאיך שהסרט מקודד וירטואל לא יכולה או לא מזהה את הפורמט, השאלה הגדולה היא איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 4.11.2010 בשעה 00:36:18 אוקי עברתי שלב שלב הבעיה היא כאשר אני בוחר במקודד של הוידאו DivX521, פעם ראשונה שזה קורה לי אני תמיד מקודדבעזרת המקודד הזה, יש מקודד טוב אחר שאני יכול לקודד את הסרט בלי בעיות, מוזר פעם ראשונה שהוא עושה בעיות שאני בוחר באפשרות בלי המקודד הוא מגיע לטרה ביט אז אני מפסיק ישר את התהליך, תודה רבה למי שיעזור לי פה בבחירת מקודד טוב…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דריברים למצלמת רשת ללא שם יצרן או מודל (למערכת הפעלה windows7). מקווה שתוכלו לעזור לי. נ.ב: יש דיסק התקנה אבל רק על מערכת windows- XP זה עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7, ועכשיו כשאני מפעיל קבצי ווידאו שהיה בהם קובץ SRT של תרגום - כל העברית מופיע כג'יבריש. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש, טום.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי, כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה להסתיר אותה לגמרי מהשעון למטה, ולא להגיד לי ללחוץ על מאייפנים לאחר מכן על "הסתר תמיד", ממש לא, שבכלל לא יהיה בשורת המשימות אבל יופעל במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד לא מזמן השתמשתי ב-HOTKEY ישן מאד של חברת GENIUS פתאום הופיעה תקלה ובמקום שליטה על עוצמת הקול (דרך המקלדת) זה השתנה לפתיחת תוכנת הדואר ואין לי מושג איך ניתן לתקן זאת. האם ניתן להוריד תוכנה חלופית והאם זה חייב להיות כדרייבר למקלדת? עדכון: הסתדרתי, מצאתי והורדתי משהו נחמד.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הדרייבר שמגיע עם המצלמה מחייב אותי לסמן וי במשבצת כדי שאאשר למייקרוסופט לאסוף מידע על הגלישה (הסטטיסקות שהם צריכים אנאערף) קיים דרייבר שמפעיל את המצלמה ולא דורש שום הצהרה ? המצלמה microsoft הדגם VX 2000
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
באתי לחייג לאינטרנט ולא מצאתי את האייקון של החייגן. לפתע אני רואה כי יש לי על השולחן עבודה אייקון של ebay ומתחתיו רשום קיצור דרך אל 013. כשאר הקלקתי על האייקון הזה נפתח לי חלון החיוג לאינטרנט. השאלה שלי היא איך פתאום אייקון של ebay השתלט לי האייקון של החייגן אינטרנט. והכי חשוב - אך אני מחזיקה את צורת האייקון המקורית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי לפטופ של לונבו ואחרי ההתקנה של הWIN שמגיע ביחד רציתי לבדוק איזה תוכנות מיותרות לונבו דחפו במטרה להעיף מה שלא צריך אחת מהתוכנות היו תוכנת המצלמה שלהם במיקרה הקטנים של אחותי היו בבית -ואני חיב להגיד הם מאוד נהנו -בעיקר האחד בן השנתים וחצי התוכנה די דבילית מוסיפה כל מיני שטויות לצילום (עם בוחרים) ומצמידה כובעים לראשים המצולמים מהניסיון הקטן שלי הקטנים מאוד מתלהבים מזה -אבל לא יודע לכמה זמן אבל אני ממליץ לכם לנסות להשיג אותה עם יש לכם קטנים וזה מתאים למצלמה שלכם
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
נהייתה לי בעיה בלראות תמונות, איך אני יכול לסדר את זה בבקשה? זה מראה לי חלק מתמונות בצבע שחור לפעמים
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN 7 64BIT שמותקן בו פלאש 10.1 קבצים שמסתימים בSWF מזוהים אוטומטית ע"י האדובי פלאש ועובדים מצויין. לעומתו מחשב נייד מערגת הפעלה זהה שהתקנתי בו פלאש, אני רואה אותו ברשימת התוכניות, אבל הקובץ לא מזוהה. לחיצה על מקש ימני וחיפוש תוכנה לשיוך בצורה ידנית, הפלאש לא מופיע באופציה לבחירה. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייבר האחרון של ati שהוא 10.10a וזה שינה לי את הצבע של ה-Chrome לוורוד. איך אני מחזיר זאת(לצבע הכחול)? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 00:51:55 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 27.10.2010 בשעה 21:12:31מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח יש לי הארדיסק ווירטואלי בשני מערכות שונות, ובאחת מהם שמרתי סנאפשוט ואז המשכתי כרגיל לעבוד בשתיהן. אם אני משחזר את הסנאפשוט של אחת מהן, ההארדיסק משוחזר גם בשניה?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לבן דוד שלי עלו הודעות מוזרות במחשב כאילו פרצו לו לwindows או משהו זאת הודעות שעלו לו בהתחלה: http://www.cue.co.il/i/cue-r3r0l4601r.png ויש את ההודעה הזאתי שעולה לו מידי פעם כשמפעיל את המחשב: http://www.cue.co.il/i/cue-j7s65vq728.png
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בגירסא 7.0 (הרגילה לא החדשה) והיא לא רוצה לעבוד לי היא מעלה את זה : http://www.cue.co.il/i/cue-0y51tc764L.png רציתי לדעת אם משהו פה בפורום מכיר את התוכנה ויודע על הבעיה הזאת?? אגב ניסיתי לתת לה הרשאות באנטי-וירוס(Nod32) , לכבות את האנטי-וירוס ואז לעשות את הupdate, ניסיתי למחוק והתקין
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, רציתי לשתף אתכם בתוכנה חדשה שכתבתי. לתוכנה קוראים TubeShack והיא משמשת להעלאת סרטים ליוטיוב. * התוכנה חינמית לחלוטין, בלי פרסומות, בלי סרגלים. סרטון הדגמה בסיסי של התוכנה: לתוכנה יש כמה פיצ'רים שהופכים את ההעלאה ליוטיוב לעניין נוח ופשוט. מרגע שהיא מותקנת, העלאת סרט מתבצעת בשניות. אלה הפיצ'רים המרכזיים: - העלאת מספר רב של סרטים בלחיצת כפתור. - שיתוף מלא לפייסבוק, טוויטר, מייספייס ועוד רשימה ארוכה של שירותים - שליחת הודעות אוטומטית לרשימת חברים בכל פעם שמעלים סרטון - העלאה אוטומטית מנגן הוידאו ליוטיוב - ניהול רשימות צפיה (playlists) - תמיכה במספר רב של חשבונות יוטיוב במקביל. אין צורך להתנתק מחשבון כדי להעלות סרטים לחשבון נפרד. התוכנה היא גרסת BETA …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי לשני תחנות עבודה זאת אומר שלמחשב יהיו מחוברים שני מסכים שני מקלדות שני עכברים ושכל מחשב יפעל על user אחר האם יש תוכנה כל שהיא שעושה את זה? או שאפשר לעשות את זה ללא תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצגת שנבנתה בXP עם אופיס XP שהוכנסו בה סרטים בפורמטים AVI וMPG שניהם נראו מצויין במצגת במחשב הישן. המצגת הועברה למחשב חדש עם חלונות 7 ואופיס 10 (נייד, אני צריך להציג את המצגת איתו) . הבעייה: הסרטים עם סיומת AVI נראים טוב לעומת MPG הנראים קצת מטושטשים. יש לי את הסרטים המקוריים (הקיימים באותם פורמטים בלבד) שניסיתי להכניס אותם מחדש והתקבלה אותה תופעה. אגב, סרט ה-MPG נראה בסדר גמור כאשר אני מריץ אותו במדיה פלייר במחשב החדש. מוזר ביותר! אשמח לנסות כל רעיון.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-