עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roxnity,

אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by zerocool15,

לאחרונה מכרתי אופיס אקספי למישהו והוא לא הצליח להתקין את זה זה בא עם סי די קי מה הבעיה? זה OEM הוא אל הצליח לעשות אקטיביישן למרות שאני הצלחתי להתקין את זה מלא פעמים אחרי שעשיתי פורמט

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. אני מחפש אנטי וירוס שיעבוד על מחשב בינוני (פנטיום 4 1.4 128 ראם XP) בקיצור כרגע יש את נורטון 2004 וזה פשוט כבד מאוד המליצו לי על האנטיוירוס FPORT אבל שמעתי עליו פעם ראשונה הוא מומלץ? איזה אנטי וירוס אחר מומלץ? אני רוצה שהאנטיוירוס יהיה כמה שפחות כבד, אבל בכל זאת שיציג ביצועים טובים

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by djdodo,

שלום לכולם כבר כמה זמן יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא ממש הורגת אותי יש לי Kaspersky Internet Security 7.0 וכמה פעמים ביום מופיעה לי הודעה (כמו בתמונה) ולאחר ההודעה חיבור האינטרנט שלי מתנתק, ואז אני צריך ללכת לחייגן להתחבר לאינטרנט מחדש איך לפתור את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Crazy Bigi,

האלן ושלום לכולם קניתי מטיוזאראס משחק פפיה 2007 מקורי כשבאתי להתקין היה חסר לי דרייבר של ה6600 שלי אז הורדתי אותו מ nvidia.com אני מתקין שוב תמשחק המחשב מראה לי חלון שחור ומעיף אותי חזרה לה WIN עכשיו התקשרתי ודיברתי עם התמיכה של המשחק והבחור אמר לי להתקין DirectX חדש יותר את הגירסה האחרונה של ה9 עם מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הDirectX כי חיפשתי ולא מצאתי יש שם הרבה מאוד ואני לא יודע תמספרים שלהם תודה וסליחה על החפירה אני חדש פה :-X :-[

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by ofer97,

שלום למומחים! תמונה רקע לדף html שתכננתי מתאימה לצפיה ברזולוציה של 800x600 כאשר לגולש מוגדרת רזולוציה גבוהה יותר [1024x768] למשל, התמונה תראה כפולה. באתר למשל, אפשר להכנס בכל רזולוציה וזה לא משתנה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by shimon23,

אני מנסה לצרוב משהו וכשאני בוחר את ה cd writer או את הצורב אני מקבל את ההודעה הבאה: וכשאני בוחר Ignore זה לא מעתיק הזמן עובר ואחוזים נשארים על 0. מישהו יודע איך לטפל בבעיה, יתכן שזה בגלל שה cd והצורב יושבים על אותו כבל ide?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכם..אני לא מצליח למחוק קבצים מהמחשב..כרגע זה רק קבצים גדולים של סרטים(700 מגה), אולי זה קשור, מישהו יודע? גם לסל מחזור הוא לא נותן לי...מה לעשות? משהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. צריך תוכנה בשביל האי סי קיו כדי לראות אנשים בבלתי נראה בבקשה !!!!!!!!!!!!! תודה תוסיפו קישורים עריכת המודר: אתה לא שם עד כמה סימני הקריאה האלו מכערים את הפורום? השתמש רק באחד בכותרת בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DJPOWER,

תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by J.allmighty,

אני צריך תוכנה שתשב בטריי (בלבד) ותודיע לי על קבלת מייל חדש יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. קראתי את הסטיקי לתוכנות מומלצות יש שם את התוכנה הזו : RegVac Registry Cleaner הת'רד עם התוכנה די ישן זו עדיין תוכנה מומלצת ? יש המלצות אחרות מניסיון? תודה,

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. מידי פעם אני מקבל מצגות והן לא נפתחות עד שאני לא לוחץ על פתח לקריאה בלבד. האם יש אפשרות להגדיר שלא לקבל את ההודעה הזאת, ושהפתיחה תמיד תהיה לקריאה בלבד? [attachment deleted by admin]

15. Started by tommy_g,

שלום חברים! כאשר אני מקליד בדפדפן (IE) שלי כתובת שגויה של אתר אינטרנט, הוא לא נותן לי - THE PAGE CANNOT BE FOUND, אלא שולח אותי למנוע החיפוש של YAHOO בניגוד לרצוני, ושם מחפש את האתר.. איך אני מבטל את הדבר המציק הזה? תודה מראש תומר

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. משהו פשוט וקל כמו ה NT BACKUP.. מבאס שאין אותו ב VISTA.... תודה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימני השאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by roeesnir,

יש לי DataTraveler וDOK של Trancend

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת לי ברגע שהורדתי די וי די למחשב לערוך את הכתוביות הקיימות, או לחילופין להוסיף כתוביות חדשות ואז לצרוב את זה חזרה כדי וי די. עשיתי חיפוש בפורום ורוב מה שמצאתי היה לגבי תרגומים עבור סרטי DVD-Rip.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. הבעיה לא מופיעה ב IE.. יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by or,

ב-system doctor הןא מראה לי שהמעבד עסוק למה ואיך אפשר לשנות את זה????????

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by YoS1,

לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  24. היי, מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים בשפה העברית תוכנה יחסית פשוטה למשתמש ממוצע שהוא לא מעצב או טכנולוג גדול תוכנה רצינית עם אבא ואמא - רישיון בתשלום ועם תמיכה ושירות תודה רבה לעונים ויום טוב, גיא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני לא מת על התוכנות שבאות עם הלינוקס ואני רוצה תוכנה טובה לצפייה בDVD ובקבציי AVI DIVX וכו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.