תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש חדש באתר. ובתור הכרות חשבתי להעלות יצירה שלי בפוטושופ ולשמוע תגובות! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייבר האחרון של ati שהוא 10.10a וזה שינה לי את הצבע של ה-Chrome לוורוד. איך אני מחזיר זאת(לצבע הכחול)? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 00:51:55 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 27.10.2010 בשעה 21:12:31מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דריברים למצלמת רשת ללא שם יצרן או מודל (למערכת הפעלה windows7). מקווה שתוכלו לעזור לי. נ.ב: יש דיסק התקנה אבל רק על מערכת windows- XP זה עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה להסתיר אותה לגמרי מהשעון למטה, ולא להגיד לי ללחוץ על מאייפנים לאחר מכן על "הסתר תמיד", ממש לא, שבכלל לא יהיה בשורת המשימות אבל יופעל במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח יש לי הארדיסק ווירטואלי בשני מערכות שונות, ובאחת מהם שמרתי סנאפשוט ואז המשכתי כרגיל לעבוד בשתיהן. אם אני משחזר את הסנאפשוט של אחת מהן, ההארדיסק משוחזר גם בשניה?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצגת שנבנתה בXP עם אופיס XP שהוכנסו בה סרטים בפורמטים AVI וMPG שניהם נראו מצויין במצגת במחשב הישן. המצגת הועברה למחשב חדש עם חלונות 7 ואופיס 10 (נייד, אני צריך להציג את המצגת איתו) . הבעייה: הסרטים עם סיומת AVI נראים טוב לעומת MPG הנראים קצת מטושטשים. יש לי את הסרטים המקוריים (הקיימים באותם פורמטים בלבד) שניסיתי להכניס אותם מחדש והתקבלה אותה תופעה. אגב, סרט ה-MPG נראה בסדר גמור כאשר אני מריץ אותו במדיה פלייר במחשב החדש. מוזר ביותר! אשמח לנסות כל רעיון.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ישנם תוכנות שדורשות שיהיה מותקן java במחשב. אני מכיר רק את הגרסא של sun. ב-xp היה מעין "חבילה" כזו קלילה שנתנה תמיכה. האם קיימת אפשרות אחרת ל-win7 מלבד sun? תודה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מוצר בשם AverMedia EZMaker USB2.0. המוצר הזה עובד בצורה של כרטיס עריכה שמתחבר ל-USB. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייבר שלו ל-Windows 7 64BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי לשני תחנות עבודה זאת אומר שלמחשב יהיו מחוברים שני מסכים שני מקלדות שני עכברים ושכל מחשב יפעל על user אחר האם יש תוכנה כל שהיא שעושה את זה? או שאפשר לעשות את זה ללא תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מצלמה עם קלטות קטנות. איך אפשר בצורה המקצועית (ואם אפשר קצת פשוטה), לדגום את הסרט שצילמתי. ואחרי זה לערוך קטעים ולמחוק חלקים לא רצויים? לא אכפת לי מחיר של התוכנות, העיקר שאני יקבל את העבודה האיכותית ביותר. תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש משחקים שכדי לשחק בהם שני שחקנים צריך שני שלטים ואני רוצה לשחק עם שלט ומקלדת. לשם כך אני זקוק לתוכנה שתדמה את המקלדת לגיימפאד כך שהמחשב והמשחק יחשבו שהמקלדת היא גיימפאד. אני יודע שקיימת תוכנה בשם PPJOY שמאפשרת לעשות את זה אך האנטי וירוס שלי מדווח על TROJAN ואני מפחד להתקין את התוכנה. האם יש תוכנה אחרת או גרסה של PPJOY נקייה מוירוסים שעובדת על WINDOWS 7 64?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שאלה קטנה ופשוטה (למי שמבין...): איפה נשמרים קבצים בזמן ההורדה - עד שמסתיימת ההורדה והקובץ הסופי מועבר לספרית היעד שהגדרתי?
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת ניטור של חיבורים פנימה והחוצה מן המחשב. על מנת לחסום חיבור לאינטרנט של תוכנות לא רצויות וכגון פנימה מהאינטרנט. התוכנה צריכה לתמוך ב- windows7 64bit. אני מכיר את comodo firewall, איזה אלטרנטיבות נוספות קיימות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם במנהל התקנים יש לי סימן שאלה על מסך בקר (תואם VGA) חיפשתי באתר של אינטל ובעוד מס מקומות אולם לא בהצלחה יש מצב להביא לי קישור או את הדייבר הנ"ל לוח האם הוא INTEL DG965RY תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מצאתי מדריכים מציוניים שמלמדים RE, הבעייה היא שמשהו הכניס מלא וירוסים לקבצים, לא מצאתי שום גרסה נורמלית של הקבצים, ואני עדיין רוצה להשתמש בהם, אבל כמובן לא בטוח להריץ את זה על המחשב שלי.... אז אני רוצה להריץ את זה על סביבה מבודדת, איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר? באמצעות איזה תוכנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני משתמש באוטלוק 2007 אני צריך תוכנה שתסנן לי דואר שאני לא רוצה שיגיע או שתשלח אותו לדואר זבל ניסיתי לעשות את זה דרך הכללים באוטלוק אבל זה לא ממש עובד. ניסיתי גם תוכנה בשם spamfighter שהייתה מעולה אבל היא בתשלום מישהו מכיר אחת דומה שלא בתשלום ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד קמצן בכל הקשור לזכרון (RAM) ושימוש במעבד. אני לא אוהב להעמיס, ובכלל מנסה להתרחק מכל מיני "טריקים". אבל.... אני לא יודע בכלל כמה אני חוסך, והאם יש לתוכניות הרצות ברקע השפעה. למשל - יש המון Widgets שאפשר להריץ על שולחן העבודה. איך יודעים כמה כל תוכנה כזאת "תופסת" - מבחינת זכרון פנימי ומבחינת כוח-עיבוד. בכלל - אשמח לדעת יותר על כל הנושא החשוך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-