עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by IRIVERMAN,

היי, לפני מספר דקות הוכרזה הבטא הפתוחה ל-Windows Live Essentials 2011. הורדה החל ממחר (או כבר היום, חמישי), כאן: http://explore.live.com/windows-live-essentials-beta מקור: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/06/23/announcing-the-new-windows-live-essentials-beta.aspx שיפוצים נרחבים ב: Messenger, Photo Gallery, Movie Maker ו -Live Sync (שיבוסס על Live Mesh שעדיין פעיל אך עתידו עגום, רק עם פחות מקום אכסון בענן). עריכה: http://www.windowslivepreview.com.asp1-17.websitetestlink.com/essentials/

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by Arile,

סופש טוב, התקנתי את התכונה אני יודע שהיא די גרועה ופרימיטיבית אבל בכל זאת זה מה שיש כרגע. בעיה אחת שאולי אפשר לפתור - התוכנה מסתנכרנת מה GMAIL שלי. למרות זאת, היא לא מורידה את התמונות יחד עם המלל ככה יוצא שאני רואה את המייל אבל בלי הפלאש והתמונות שאיתו וזה די מעצבן. יש דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by Scofieild,

איך לעזאזל, אני מוריד אותו, באופן סופי, מהסרגל כלים למטה??? מיותר לציין שמחקתי אותו מהרשימה ב mscobfig.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by GodLike,

היה לי עד היום בבוקר את הונדוס לייב מסנג'ר מותקן במחשב והוא עבד בצורה ממש טובה בלי בעיות מיוחדות. היום בבוקר הוא הפסיק לעבוד. ניסיתי להפעיל אותו מספר פעמים אבל ללא הצלחה. הורדתי מספר גירסאות וניסיתי להתקין אותם אבל קיבלתי הודעה שהגירסה שאני מנסה להתקין היא ישנה יותר ואני צריך קודם להסיר את המסנג'ר מלוח הבקרה. הלכתי ל add/remove programs אבל המסנג'ר פשוט לא מופיע ברשימה. מה ניתן לעשות ? האם יש קשר ל service pack 3 שהתקנתי ערב לפני ?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by Nosh,

Windows Live Messenger 2009 M1 ניראה מדהים. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by RoronoaZoro,

אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …

8. Started by GWeizman,

אני מחפש את הגרסא החדשה ביותר של Messenger 9 שעדיין תומכת בSharing Folders. (ויודע בוודאות שגרסא כזאת קיימת) הכי רחוק שהגעתי היה אחת מגרסאות הבטא, אבל לא הצלחתי להתחבר (כנראה כי הבטא נגמרה.. ) מישהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. השתחררה גרסה חדשה, יותר מפוצ'רת, והרבה יותר יפה. קבלו כמה תמונות ולינק להורדה, enjoy: 1 - חלון ההתחברות: 2 - החלון הראשי+חלון החדשות המחודש: 3 - החלון הראשי+חלון השיחה (שימו לב לאווטר העליון ): 4 - החלון הראשי+תפריט המצבים: מקורות הורדה לינק להורדה מהאתר MsgShit.com (לא פעיל זמנית) : http://www.msgshit.com/downloads/572/Live-Messenger-Beta-8.0.0683.html לינק להורדה מ-you send it.com (עד 7 ימים, או עד שיגמרו ה-9 הורדות) : http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=8D2C20F30CEF0B50 אם מישהו מכיר שרת בלי הגבלות טיפשיות כאלה, שישלח לי בבקשה לינק. עוד לינק להורדה מהאתר MsgShit.com : http://www.msgstuff.com/news/files/Windows%20Live%20M…

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. ומאלץ אותי להקיש את כתובת הלייב אימייל שלי והסיסמה שלי ידנית. זאת על אף שאני מבקש ממנו לזכור פרטים ולהתחבר אוטומטית בעת ההפעלה. זה לא קרה כאשר התקנתי לראשונה את המסנג'ר. למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. הוא כל הזמן יורד לי לשורת המשימות, איפה שממוקמות התוכנות שפעילות בחזית. איך פותרים את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by oded6188,

מותקן לי Windows XP... כל תוכנה עולה ממש במהירות... רק ל Windows Live Messenger לוקח משהו כמו 20 שניות להיפתח... מדובר בגירסה 8.1 מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by kletsman,

שלום רב. אני מנסה להעלות שיר ליוטוב שיש לי בפורמט Mp3. יוטוב דורש להמיר את זה לסרט. ניסיתי להמיר את השיר אם התוכנה Windows live movie maker אבל כאשר אני בוחר את ה Mp3 הוא רושם לי Movie maker doesn't support the selected file type. זה שיר שאישתי הקדישה לי בחתונה ואני רוצה להעלות אותו ליוטוב. בבקשה, בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את העבודה אולי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by alex.turovsky,

CASE STUDY הורדתי את ה-windows live photo gallery החדש ואני רואה גוון צהוב בכל תמונה שאני פותח בו, כולל הרקע מסביב לתמונה עצמה, הרקע של ה-windows live photo gallery עצמו. אלו השלבים לפתרון הבעייה: http://www.mydigitallife.info/2007/07/11/windows-vista-photo-gallery-yellow-tint-background-problem

15. Started by refaels2006,

שלום , לפי דעתי הנושא שייך לפורום תוכנה אבל אם זה שייך לרשתות ואינטרנט אנא העבירו ,תודה . ולעניין: אני עובד מאחורי נתב RTA1025W,התקנתי את התוכנה על מחשב יחיד שלי . אישרתי את המירנדה,והאייסיקיו והגלישה כמובן .במצב Normal. אך כשאני מאשר את המסנג'ר במצב Normal ומנסה להתחבר ,הוא לא מתחבר. כשאני מעביר את הSysgate לAllow on ,אז הוא מתחבר . מה פתרון לבעייה זו במצב Normal ?.. כמו כן האם אתם ממליצים על פירוול זה ?..

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

כשאני נכנס ל מדיה פליר באה לי שגאיה : an internal application error has occured !! איך אני יכול לתקן את זה ? מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by phototam,

שלום לפעמים אני מוריד סרטים שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה כאילו הם חסומים מישהו יודע כיצד משנים או האם ניתן בכלל ? {חלונות אקס פי פרו}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Os.Master,

האם יש דרך שכל המיילים שמגיעים לי לWINDOWS MAIL יועברו ל GMAIL שלי?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by shahar07,

תוכנה חדשה שאני עובד איתה ששיכת לוויסטא לא נותנת לי לראות קיבציי avi שאני מקבל, האם מישהו יודע להגדיר את זה ?

20. Started by esharone,

שלום לכולם, יש לי ויסטה עם המדיה סנטר, אם אני רוצה להשתמש במדיה סנטר כמו ממיר יס מקס (שיאפשר הקלטה של תוכניות מלוח השידורים של יס) כל מה שאני צריך זה כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר רגיל של יס? או שצריך עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by nnati,

האם המערכת דורשת דריבר מיוחד לכרטיס רשת ? מותק אצלי במחשב מספר מערכות הפעלה IMAGE ורק במערכת זו האינרנט לא עובד... נתי

22. Started by 3d7,

שתפו בבקשה את התוספים המומלצים שלכם ל-Windows Media Center (אני משתמש בויסטה) - שם התוסף, הסבר קצר וקישור והורדה. אני מעוניין בתוסף שמאפשר להקליט לפורמט MPEG2 ו/או DivX/XviD במקום הפורמט של ה-MCE. אבל, אני אשמח לקבל גם המלצות לתוספים מומלצים נוספים.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכלום יש לי בעיה עם המדיה סנטר בכול פעם שאני נכנס למדיה סנטר אחרי כמה שניות הוא קורס לי וכותב לי הודעת שגיאה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? יש לי וינדוס VISTA ULTIMATE 32BIT מקורי ועשיתי את כול העידכונים האחרונים לוינדוס ומאז זה התחיל לעשות לי את הבעיה הזו

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by moo2004,

אני רוצה לפתוח קובץ של סרט ב Windows Media Palyer ושאוטומטית ה Player יפתח במצב של Full Screen מבלי ללחוץ על Alt+Enter. מצאתי דרך לעשות את זה רק דרך שורת קוד: start wmplayer.exe /play /fullscreen "c:\Documents and Settings\User\My Documents\My Videos\budweiser-wave.wmv" אם אני משתמש בשורת הקוד הזו אני צריך כל פעם לשנות את השם של הקובץ. זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה שברירת המחדל תהיה זו שהנגן יפתח אוטומטית במצב של Full Screen

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום, יש לי ווינדווס מדיה פלייר 10 ואני לא יכול להעביר קטע של סרטון.(קובץ AVI) אני מושך למטה את הזמן אבל הוא כל הזמן חוזר לאיפה שהיה לפני רציתי לדעת מה צריך לעשות שזה יעבוד ואני יוכל להעביר ולהחזיר את הזמן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים