עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tokadon,

המחשב שלי מקרטע לאחרונה, לא משנה כמה טיפולי אחזקה אני עושה לו. חשבתי לגבות את הכונן של המערכת הפעלה as is עם אקרוניס, לפרמט אותו ואז לשחזר. השאלה אם זה אפקטיבי? האם הכונן חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה לפני הפירמוט, בגלל השחזור, או שאני אהנה מהיתרונות של הפירמוט? ההגיון אומר לי הכונן יחזור לאותו מצב של לפני הפירמוט, אבל חשבתי לשאול בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ac1240,

כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מחשב חדש ! עכשיו אני מחפש אנטי ווירוס בנתיים אין. קופצות לי פרסומות הרבה בדפדפנים נפרדים וכל פעם שאני עושה חיפוש בגוגל מופיע לי 3 שורות עם פרסום של אוויס וכל מני דברים מעצבנים! יש למשהו תוכנה להמליץ לי ?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by yonash53,

כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריברים החדשים זה כותב לי את ההודעה הזאת. זה מתקין את הccc אבל לא את הdisplay driver, כל מה שחיפשתי עד עכשיו בגוגל לא עבד ואני כבר מיואש.. מקווה שתוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  5. היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shugi,

שלום לכולם ולילה (בוקר?) טוב. אני מחפש אחר תוכנה אמינה, עדיף חינמית שתכבה ותעיר את המחשב. התוכנה צריכה גם לכלול את האפשרות להריץ תוכנות אחרות. ניסיתי לחפש אבל כל מה שאני מוצא נראה לא אמין. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by amisha,

היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !

8. מדובר בכרטיס זיכרון 4GB של חברה עלומת שם. יום בהיר אחד, לא ניתן לגשת יותר לכרטיס, בטענה שהוא לא מפורמט, ובחלון הפירמוט הוא מזוהה כבעל גודל של 128K בלבד. לא ניתן לפרמטו גם לגודל זה. מחפש תוכנה שתאפשר סיכוי כלשהו לשחזור החומר. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. הכל היה טוב ויפה, עזבתי את המחשב לשעה, אני חוזר ומגלה שאין קול. זה לא שהקובץ מתנגן ולא שומעים כלום, אלא פשוט לא קורה כלום כשלוחצים על play, בדקתי את זה בווינאמפ, מדיה פלייר ואייטונס וכולן מסרבות לנגן את הקבצים. נכנסתי ליוטיוב וגיליתי ששם הקליפים מתנגנים אבל גם אין קול. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. רכשתי מחשב עם חלונות 7 ואני מעוניין להשתמש במצלמת הוידאו שלי לצורך העברת סרטים למחשב ועריכתם. לצערי מערכת ההפעלה אינה מזהה את המצלמה. אני משתמש בחלונות 7 גירסת 64 BIT ודגם המצלמה הוא: DCR-HC24E של סוני. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה על תשובתכם והתיחסותכם. איציק.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by adis50,

יש לי דיסק קשיח שהיה בממיר המקליט של הוט ועכשיו חיברתי אותו למחשב (דרך כונן נייד) וכשאני נכנס יש מלא תיקיות שכל תיקיה זה הקלטה (אני משער) ועוד מספר קבצים (אפשר לראות אלו קבצים בתמונה א') כשאני נכנס לאחד התיקיות יש כמה קבצים ברובן יש 6 קבצים כמו בתמונה ב' ובודדים יש יותר כמו בתמונה ג' הקובץ הגדול הוא תמיד קובץ STR עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לצפות בתכנים ? בבקשה תעזרו לי יש לי שם דברים חשובים תודה מראש ויום טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן חברים, אני רוצה להתקין Win7 במחשב של אחי, שכולל את לוח האם המוזכר בכותרת. באתר של Foxconn כתוב שהדרייברים מתאימים רק ל- WinXP 32/64 ול- Win2k. לא הצלחתי למצוא ל- Win7. האם זה אומר שלא אוכל להתקין על המחשב הזה את מערכת ההפעלה המדוברת, מבחינת תאימות דרייברים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. היי. ככתוב, מבקש המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק, עם כמה שפחות תקיעות (היחידה שאני מכיר היא ה RDP של win) תודה מראש.

15. Started by PCMO,

כאשר מתקינים מערכת הפעלה על מחשב נייד חדש, מהו סדר התקנת הדרייברים ? יש את הדרייברים של הכרטיס מסך, קול, רשת אלחוטית, Bluetooth, קורא כרטיסים, DVD Player, Touch Pad, Webcam - שלא נראה לי חשוב סדר ההתקנה שלהם לעומת זאת לגבי רשימת הדרייברים הנוספים, שחלקם נראה לי חובה להתקין והשני אני בכלל לא בטוח שאני מבין מה התפקיד שלהם ואם בכלל צריך להתקין אותם כך שאשמח להסבר על תפקודם, נחיצות וחובת ההתקנה שלהם, ואם יש גם סדר התקנה Chip Set Utility Config Free AHCI Driver Accessibility Assist Registry Patch Hotkey Utilities for Display Devices Network Device ID Registry Setting Tool PC diagnostic tool Power Saver + Power Saver Driver Service Station Smooth View Storage Manager Super…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gilat_b,

שלום, אני מחפשת תוכנה שמאתרת את כל הקבצים הכפולים במחשב. מצאתי כמה כאלו באינטרנט, הבעיה שכבר כמה שניסיתי לא ידעו לקרוא תיקיות ששמם בעברית כך שהחיפוש לא היה רלוונטי. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחפש גם בתוך תיקיות וקבצים ששמם בעברית? :s05: תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Armageddon1,

יש לי חשבון ב gmail תקין ועובד יופי טופי . אני מנסה להגדיר חשבון בMozilla Thunderbird והוא מזהה את החשבון והכל טוב פרט לבעיה אחת קטנה , הוא כותב שהסיסמה שלי אינה תואמת לזו שיש בחשבון של הgmail מה שלא יכול להיות . אני נכנסתי בעזרת הסיסמה לחשבון הג'ימאייל ולחשבון בגוגל בלי שום בעיה. מה קורה פה ??

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by yehudaeitam,

הי. יש לי מחשב שמותקנת עליו תוכנה כבידה, אני מעוניין להתקין את התוכנה על מחשב אחר. מישהו מכיר תוכנה שיודעת לאסוף את כל הקבצים של תוכנה מסויימת למקום אחד וכך אני יוכל להעביר את התוכנה למחשב אחר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 10.4k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

הכנתי עכשיו סרטון גייםפליי שלי+מוסיקה+הכל, ובסוף אני מתסכל על התוצאה הסופית, לאחר רינדור דרך סוני ווגאס והכל, ואני מגלה שגודל הקובץ משתווה לכ28.3 GB, שמגבלת העלאת הסרטונים לYOUTUBE היא 2 GB, איך אני יכול להקטין את הקובץ, שפורמטו הוא AVI, ל2 GB? (כרגע הסרטון הוא על 1080P, ואני לא רוצה שירד מכך, על מנת שיוכלו לראות את הסירטון בHD)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ngc224,

שלום ! התקנתי היום את חומת האש של Comodo ואחרי שעשיתי איתחול היא עלתה והקפיצה הודעה שקובץ RecvMessage.exe מנסה להיתחבר לאינטרנט. הקובץ נמצה ב c:\windows\system32 ושוקל 192KB למרות שבמנהל המשימות הוא שוקל 1896KB. החומת אש שמה אותו בבידוד... בדקתי אותו בתוכנת אנטיווירוס והכל בסדר... בגוגל אין הרבה מידע עליו, ורושמים שזה קובץ לא ידוע, בלי חתימה, מחברה לא ידועה ומתחבר למקום לא ידוע חלק אומרים שיכול להיות שזה spyware אבל אף אחד לא יודע בוודאות... (אבל אומרים גם שהוא לא שייך ל windows) במנהל המשימות כשאני לוחץ עליו אם כפתור ימני, בתפריט יש "וי" אל "וירטואליזציה של UAC" ברוב התהליכים אין את זה משהוא מכיר אותו ? יכול לעזור לי להבין מה זה ואם זה באמת תוכנת ריגול ? להשאיר, …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Jonnyboy,

שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Wingedbull,

אחרי שאני מתחבר לצ'אט, ולאחר מכן רוצה לעשות ריפרש, זה מראה כאילו אני מנותק ואני שוב צריך להתחבר. כמו כן, גם נוטיפיקיישנס וכו' קצת בדילאיי. בעיה בדפדפן או בפייסבוק? שכחתי לציין, דפדפן פיירפוקס גירסאת 3.6.12.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לחברי הפורום יש לי בעיה כשאני מנסה לפתוח סרט באתר אינטרנט שעובד על windows media player הנגן שבמחשב שלי (media player 12) שמובנה בwindows 7 לא מצליח להפעיל את הסרט בדקתי שהחומת אש של האנטי וירוס לא חוסמת את הנגן ניסיתי לעדכן codecs ואפילו מחקתי את האנטי וירוס לשלול שזו הסיבה ושום דבר לא עוזר יש לי עוד מחשב נייד שבו גם windows 7 והסרטים שם עובדים בלי בעיה ובדקתי גם במחשב של אחי וגם שם עובדים אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור 2 שכבות של תמונה כלומר לקחת סריקה ולהתאים לה לוגו ממקור שני. כמובן שתהיה FREEWARE.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.