תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
במשך 9 שעות קידדתי סרט SVCD ובסוף היה כתוב ב LOG שהתוכנה נכשלה ביצירת קבצי CUE\BIN (הקבצים של הIMAGE). א. למה? ב. כל קבצי הקול והוידאו קיימים, איך אני ממשיך את התהליך מאיפה שהוא נכשל? פשוט מתסכל :'( תודה לכל המשיבים...
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אני שמח להזמינכם למופע חד פעמי של פרוייקט האנימציה של תזמורת המהפכה ב26.2- היכל התרבות ראשון לציון. אולם ענק עם מסך ענק -תענוג!!! הזמנה מצורפת בתמונה . למי שראה במקרה את MUSICAL CHAIRS הסרטון שהצגתי פה בפורום לא מזמן- זהו הסרט שפותח את הערב. הערב מאוד איכותי ומהנה ומומלץ מאוד. תבואו. קליפיפ מהופעות קודמות: http://video.google.com/videoplay?docid=-6664693514367532958&hl=en הנחות למנויי ההיכל ב-50 ¤, סטודנטים וסגל אקדמי ב-45 ¤ מחיר כרטיס: 80 ¤ *אודות פרויקט האנימציה של תזמורת המהפכה זהו פרויקט ראשון מסוגו בארץ בו 11 צמדים של אנימטורים ומלחינים יצרו במשותף במהלך כשנתיים דיאלוג בין מוסיקה ואנימציה. התזמורת מבצעת מוסיקה מקורית לרקע סרטי …
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם CSRSS.EXE ו SMSS זה וירוסים? :-[
-
- 15 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
הורדתי מירק עכשיו ואני לא יודע איך להשתמש עם התוכנה הזאת גם להורדת דברים ולא רק לצ'אט אז אם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות אז שיכתוב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש דרך לעשות זאת?? יש לי את האמולטור Epsxe עם נגיד אני רוצה לשחק Crash Bash באינטרנט עם מישהו אז איך אני עושה את זה?<
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום..קרה לי כבר כמה פעמים שהורדתי איזה דמו של משחק או התקנה גדולה שמעל ג'יגה וכשאני מפעיל את ההתקנה המחשב טוען את זה אבל לא קורה כלום ההתקנה לא עולה אבל המחשב חושב..ניסיתי לעשות תאימות להכל אבל לא עוזר יש לציין שההתקנות עבדו כמו שצריך במחשב הישן עם XP עליו..... לא יודע מה לעשות ?...
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח של ecs p4s5mg הורדתי לו דרייברים מאתר החברה אבל בדרייברים של הסאונד ושל ה lan אין קובץ setup למישהוא יש שמץ איך מתקינים?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שפשוט תעתיק את הסרט מכונן ה DVD ותצרוב אותו לDVD (יש לי צורב DVD) אם אפשר לדיסק אחד. אם לא אז ל 2 דיסקים פשוט לשמור עותק של סרטי הילדים
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הכי טובה לפעולה שציינתי. יש לי בעיה,אני מנסה להתקין משחק,ומשום מה המחשב טוען שהמשחק מותקן כבר והוא לא נותן לי להתקין אותו. (המשחק היה פעם מותקן על המחשב,וכנראה הוא הוסר לא נכון..) ניסיתי לחפש כל רשומה(ידנית) ברגי'סטרי על המשחק ולמחוק,לא עזר,כנ"ל ספריות שלו על הכונן הקשיח,גם לא עזר. בבקשה,המליצו לי על תוכנה לניקוי רגי'סטרי הכי טובה שאתם מכירים. (אני בטוח שהבעיה שוכנת לה אי שם ברגי'סטרי) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש ממש איטי וכבד. הוא כל הזמן תקע תוכניות ולקח לו הרבה זמן להגיב לפקודות. הרצתי Kaspersky והוא מצא ווירוס ומחק אותם אותו דבר עשיתי עם הSpy sweeper הוא גם מצא כמה דברים ומחק אותם ועדיין הבעייה לא נפתרה המחשב איטי כל כך ונראה כאילו הוא מפוצץ בווירוסים. הרצתי עוד פעם היום את הKaspersky והspy sweeper והם לא מצאו כלום. אני לא יכול להיכנס לאינטרנט (אני יכול להתחבר אבל לא לעשות כלום) זה פשוט תוקע את המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהקדם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי שאלה על שלט רחוק האם יש איזה שהוא תוכנה למחשב לשלט רחוק לשלוט העל הTV על DVD ועוד ?? תודה מראש לעוזרים.!!!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
להנאתכם. תמיכה וזיהוי בCore I7 וWindows7 http://www.lavalys.com/products.php?ps=UE〈=en&page=1
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ולא... לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר. לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר להפוך את פייר פוקס למקסטון מבחינת התוספים שמירת מועדפים סופר גרירה של דפים ניווט קל וכו'......
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
Show your Firefox - הצג את הפיירפוקס שלך. אשכול סגנון אשכול "תמונות של שולחן העבודה שלכם" רק שכל אחד יתן צילום של הפיירפוקס שלו, הרעיון המקורי הוא של Kidney_stonE מאשכול התוספים ;D שלי: עיצוב מנימליסטי ומותאם לווינדוס 7 (לחצו על התמונה לגודל מלא).
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב והתקנתי windows xp sp3 . התקנתי גם את הצ'יפסט מאתר MSI וכן את כרטיס המסך . ב- device manager נשאר סימן קריאה video controler . הרצתי סרט AVI במדיה פלייר של מיקרוסופט , ונשמע רק קול , ללא תמונה , וזה ברור למה . התקננתי K-LITE CODEC גירסה 5.9 . העליתי את המחשב מחדש והרצתי שוב את הסרט. הפעם ראו תמונה אך ללא קול. ניסיתי גם את גירסאות 6 ו- 5.8 . אך ללא הועיל . כנ"ל גם איני שומע קטעי וידאו ב-יוטיוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש אחת טובה שיש בה את כל האפשרויות של מירנדה כמו שאני יוכל להתחבר דרכה גם ל ICQ וגם למסנג'ר, ושאני יוכל לראות איזה איסיקיו יש לכל אחד והכי חשוב מי קורא לי את האווי!! הורדתי כמה גרסאות ולא היה בהם את כל אלה משהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות ,אני פשוט לוחת לוג אין הדפף נטען וזהו הוא נשאר באותו שלב של בקשת סיסמא ושם משתמש וגם הסיסמא שם המשתמש לי תקינים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
ברוב המקרים לא פועל לי ורשום לי : An error occurred, please try again later מעט מאוד מהפעמים זה מנגן לי. הבעיה רק אצלי או אצל רבים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי להוציא מקובץ RAR קובץ שגודלו כ-4.6GB והוא לא נותן לי ורושם לי שאני צריך NTFS. האם אפשר להשתמש ב-FAT32 כדי להשתמש בקובץ?
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-